Тренировки в домашни условия-9

• 46 070
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
По въпроса за мазнините и млякото, ето една интересна статия:

http://zdravno.com/sled-trenirovka-tchasha-mlyako

# 631
Ето тренировките за бразилското дупе в руския торент:
http://rutracker.org/forum/search.php
На мен проблемната зона са ми бедрата, така че това мисля да си го спестя  Laughing

Мерси за статиите за канелата и млякото  Hug

# 632
  • В градината...
veselina, те вярно, че са озаглавени "бразилско дупе", но нападите и кековете са прекрасни за бедра! Така че, ще ти е от полза.

# 633
veselina, те вярно, че са озаглавени "бразилско дупе", но нападите и кековете са прекрасни за бедра! Така че, ще ти е от полза.

Знам  Mr. Green Но нали вече гледам да ги пресявам повечко програмите, които ще свалям  Mr. Green Гледах едно филмче в ютюб, в което една мацка обясняваше какво включва комплекта и какво представлява програмата. Към филмчетата има и доста книжки. Една от които е тренировъчна. Посочени са з типа структура на тялото и в зависимост от това кой тип си ти, след това е показано как да се редуват и комбинират различните тренировки. В един от руските торенти бяха сканирали една такава примерна порграма, но само за единия вид структора. То всъщност си беше най-разпространената.
Гледах и други клипчета в ютюб и падна голяма хвалба на тази програма  Laughing
Вече съвсем се омотах кое по-напред да хвана  Mr. Green Но на фона на всичкит тези тренировки, някои от първите ми, започнаха доста до изпадат  Laughing Трейси няма шанс да ми се вмести в програмата скоро време. Същото се отнася и за дисковете на сп.Селф и Синди /въпреки, че тя ми е "първата любов" и си ми е слабост  Mr. Green/

# 634
Днес 10 минути корем с Денис Остин, а после Billy Blanks' - Tae Bo - Cardio.
Веси, и аз съм на този хал. Изтеглила съм де що има из нета и всеки ден съм в дълбок размисъл какво точно да играя. Обаче май отново се връщам на добрия стар слим, колкото и да ми е втръснал и скучен- при мен поне е мн ефективен  Peace Когато обсъждахте плиетата си направих труда да ги преброя в слим-2, бяха 80 на брой. За мен изглежда е по-добре да правя повече на брой повторения без тежести, отколкото 8 или 12 с тежести /както е в Xtream-а/

# 635
Записвам се с поредната тренировка с Джилиън  Wink

# 636
Мацки, добро утро!
Вчера изнълних поредното с гириот Шалийнката и първото от Джилиан!
Яко е ! Ст руския сайт в къщи не мога да тегля вече, та бразилското дупе, ако някой го качи на докса , добре!

# 637
 от известно време правя  петте тибетски упражнения. Чувствам се много по-стегната, а и по-здрава.

# 638
ох момичета нещо не мога да свалям от този руски сайт

# 639
Току що качих на Докса едно от Шалийн Екстрийм много яко -   http://dox.bg/files/dw?a=4c66c81c1d
ще е активно до 17 юни! Докса зема файлове до 1 Gb.

# 640
Защо така не ви дава да сваляте от руския сайт  newsm78

Но, както можете да предположите, аз свалих тренировките Бразилско дупе  Mr. Green Те са 3 диска с по няколко тренировки вътре. Ще ги кача в докса днес и ще дам линкове  Peace Значи наистина файловете в докса вече си имат "срок на годност"   Rolling Eyes

# 641
Момичета, снощи направих за първи път на Джилиан упражненията. Харесаха ми, доста се поизморих по едно време, а и то нямаше и 1мин почивка за вода, нито нищо. Но общо взето не усетих кога мина половината час Peace Само да попитам това първо ниво се прави в продължение на 1 седмица ли? Същите упражнения всеки ден за 7 дни и после се минава на левел 2? newsm78   bouquet

# 642
Момичета, снощи направих за първи път на Джилиан упражненията. Харесаха ми, доста се поизморих по едно време, а и то нямаше и 1мин почивка за вода, нито нищо. Но общо взето не усетих кога мина половината час Peace Само да попитам това първо ниво се прави в продължение на 1 седмица ли? Същите упражнения всеки ден за 7 дни и после се минава на левел 2? newsm78   bouquet
всяко ниво по десет дни

# 643
Аз днес се отчитам с едно кардио на Кейти Смит. Не беше лошо, но имам и по-добри  Mr. Green
Вчера пропуснах, че ходихме с каката на цирк следобяда  Grinning

Утре мисля и аз да пробвам Джилиън. Мисля да си пусна второ ниво да го видя как ще е. Понеже няма шанс да се вържа само за една програма, ще видя кое ми пасва най-добре от трите и ще играя него  Grinning

# 644
И аз да отчета, не че ще изненадам някого, де  Simple Smile, Джилиън отново.
Веселина, второ ниво изглежда доста по-натоварващо от първо, но само на превъртане, не съм го играла още. А първото е по-леко от кардиото на Шалийн, нещо бърн фет беше, не помня в момента.

Общи условия

Активация на акаунт