Тренировки в домашни условия-9

• 46 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • В сънния Люлин, прибулен...
Някой пита какво закусваме...

Аз имам такива варианти на закуска.

1. 30 гр. овесени ядки, 30 гр. овесени трици, 5-6 гр. ленено брашно, 14-20 гр. протеин на прах (овкусен), 15-18 гр. лецитин гранули, 200-250 гр. кисело мляко 0,1% и 80-100 мл вода. Забърква се от вечерта. (рецептъта аз малко съм си я адаптирала - в оригинал няма лецитин, киселото мляко е 2% и се използва мляно ленено семе, което съдържа повече мазнини от лененото брашно, вода също няма)
2. Овесени ядки и трици се варят и към тях се добавя извара, сол, сминдух, белтъци... Мляни ядки - след като бъркочът е изстинал. Нямам установени грамажи, правя "на око". Яйчен белтък на прах може да сложа и при варенето, още имам малко.
3. Три филийки екструдиран ориз, 100 гр обезмаслена извара със сол и подправки, 3 ореха.
4. Любимата ми протеинова вафла Animal Snak - съдържа 30 гр. протеини, 35 гр. въглехидрати и 7 гр. мазнини.
5. Омлет от 3 белтъка и 1 жълтък, 1 с.л зехтин, 50 гр обезмаслена извара, сол и подправки по избор; 4 филийки екструдиран ориз
6. 45 гр. овесени ядки, 15 гр. овесени трици, 15 гр. ленено брашно, 3 белтъка и 1 жълтък се сипват в дълбок съд и се пасират. На две порции се сипва върху сгорещен тиган, на не много силен огън. Запича се от едната страна, и внимателно се обръща. Слагам сол и сминдух и става приятно, пък и засища.

След като пет дни съм яла на закуска някое от тези, на шестия правя следното - 60 гр овесени ядки, 5 белтъка, 30 грама стафиди или сушени плодове и 1 с.л. ленено брашно - процедира се също като вариант 6 от горните. Много е вкусно, но много пръска при пасирането. Става обемно и е удачно за тигана да се раздели дори на три порции. Трудно се обръща, ама аз съм си гъзоръка... Е, фанах му чалъма.

Айде, да ви е сладко.

# 676
Привет и от мене!
Правя и двете! Даже и при другите дни правя след тежестите и малко кардио!
Не съм качила календара, ама днес ще го кача, а и имам май още неща от програмата!

Днес съм почивен ден от спорта!

Закуските са супер!
Аз най-често правя овесени трици , лен и сусам смлян с една малко активия!

# 677
Благодаря Евич, ей сега ще ги направя и двете. Доволна съм много от програмата, защото вече виждам резултати, макар че съм в самото начало (2-ра седмица).

Закуските найстина са страхотни.

# 678
  • Sofia
отчитам се пак със слим ин сикс 2. едва я направих, ужас....ужас. Какво сторих със себе си?

# 679
CLX_Calendars.pdf   http://dox.bg/files/dw?a=9be65fceb0

ChaLeanExtremeWorkSheets.pdf      http://dox.bg/files/dw?a=f86f505144

CLX_Weight___Rep_Trackers.pdf      http://dox.bg/files/dw?a=600578ef5b

това са календарите и програмата по дни

# 680
  • Linz
Днес Slim series - Cardio core express + упражненията  за корема + танци, зумба newsm68

# 681
От мен 9-ти ден с Джилиън. Във вторник почвам второ ниво  Crazy
Добре дошли на завърналите се в темата  Hug Горгона, ще си възвърнеш формата, поздравления, че си почнала и с диета, това ми е основния проблем на мен  Blush

# 682
Добро утро! Днес ще съм пак по схемата на Шалийн  и ниво 1 от Джилиян!
Горгонче, добре завърнала се!
Нещо с диетата се справям трудно - все по нещо прегрешавам!

# 683
  • Linz
Горгона, ще си възвърнеш формата...
И то много бързо, сигурна съм.

И аз се справям трудно с диетата. Всъщност аз съм на високовъглехидратна диета Crazy

# 684
Аз днес се отчитам с Турбо Скълпт от Турбо Джъм  Peace

Сга ще се разходя до Пиротска да си заредя запасите от Л-карнитин. Дано да са заредили по-голями разфасофки, че тези малките излизат доста по-скъпичко  Rolling Eyes

Аз утре имам час при диетоложката. Да видим дали ще ми променя нещо по програмата. То аз не съм се вясвала при нея от половин година  Mr. Green Но пък свалих 10кг през това време, така че мисля че режима ми действа добре. Но сега трябва да видим какво ще правим със следващите 10-15кг, които искам да смъквам  Whistling

# 685
Днес мога да се отчета с 30 мин въже и упражнения с гири. Общо към 40 мин. тренировка направих. Нещо толкова се наситих на тези програми с упражнения, че сега само едно нещо ми се прави

# 686
  • Sofia
Горгона, ще си възвърнеш формата...
И то много бързо, сигурна съм.

И аз се справям трудно с диетата. Всъщност аз съм на високовъглехидратна диета Crazy
Нямам избор просто
отчитам се с огроман мускулна треска. Едва слизам по стълбите. Довечера мисля една каланетика да направя

# 687
Привет, дами!   bouquet

Записвам се при вас след като днес извадих и пробвах летните си дрехи!  Mr. Green Отложих срещата, която имах, свалих си Синди и реших да се взема в ръце, защото така не става! Имам за сваляне 7кг  Embarassed Трябва ми и диета, та сега ще се поразровя!  ooooh! Смятам да не вечерям или в критичните случаи - таратор, през деня главно плодове, зеленчуци, пиле и риба...общо взето стандартното.  Rolling Eyes Правих Shape your Body на Синди..въпросът ми е: тя се състои от 3 части - последната е 10-минутна за хората с малко време, а първите две наведнъж ли ги правите или единия ден едната, другия ден другата? Аз днес правих само първата част, смятам утре втората и така да ги редувам....Освен ако не кажете, че е малко, де  Mr. Green! Свалила съм си и Next challenge  newsm78 Кое според вас е по-добрият вариант?   261uu

# 688
  • София
Да се отчета за миналата седмица с каланетика 7 и 8 час. Днес само коремни преси  Confused

# 689
Zlatence, добре дошла   bouquet Двете части не ги прави наведнъж, добре си решила да ги редуваш през ден. Некст Чалъндж е по-дълга тренировка, над 1 час е и ако имаш повечко време може да го правиш и него. А както предполагам си видяла, тук правим много различни програми с упражнения, така че сваляй, пробвай и бързо отслабвай  Wink

Отчитем се с 10-ти, последен ден, с ниво 1 на Джилиън, от утре съм на ниво 2  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт