Тренировки в домашни условия-9

• 46 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
viv-miv -и аз съм с теб. Сао дето след малко се мятам на 10-тия час. Дано второто ниво е по-различно от първото,че взе да ми поомръзва малко. И да видим какъв ще е ефекта след ден30-ти.
Пак да се похваля. Бях при педи за задължителните профилактични прегледи и като ми видя кардиограмата ме попита дали спортувам нещо. Много кеф ми стана. Ударите на сърцето ми били като за спортуващ човек. Признавам си ,че такива реплики на неблизки хора ме стимулират да не се отказвам.
Да се мятам на 10-тия час.

# 691
  • Linz
Днес съм на Incredible abs- Cindy Whitmarsh и Zumba Fitness. И обилна вечеря Embarassed

# 692
Добро утро  Simple Smile
Midi4ka*, направих второ ниво и  Crazy Към края се чудих дали ще мога да издържа, но успях  Party, сравнително по-изморително е от първото и упражненията са по-различни.

# 693
здравейте момичета няма да ме има извесно време, затова не съм писала , вчера играх , голямо тичане тези дни , следващите също ще бъде така но ще гледам скоро пак да съм в редиците
кантара варира между 56-57 за сега

# 694
Нещо мониторът ми прави номера и сутринта правих това, което знам наизуст - Единадесетминутния корем на Шалийн, Каланетика и от Слим ин сикс 2 - ръцете.
Живея до НСА и се замислям някоя сутрин дали да не ходя да потичам  newsm78, но ме е страх сутрин рано от бездомните кучета, понеже точно там преди 6-7 години бяха нападнали така едно момиче.

# 695
  • Linz
Jerry F, по стадионите на НСА няма кучета. И има много тичащи, особено вечер след 18 ч. е тарапана.

# 696
Рени, мерси за инфото. Имам идея сутрин между 6 и 7 да ходя  newsm78
А, иначе знам каква навалица е събота и неделя  Grinning

# 697
  • Асеновград
Здравейте момичета.
Купих си гирички и започнах 1 ниво с Джилиян.Вчера ми беше първи ден и днес съм като робот, мускулна треска направо ужас.

# 698
viv-miv, благодаря!  Hug Аз всъщност съм решила всеки ден да ги правя  Flutter Но ще редувам различните части....Едва ли ще изненадам днес някой с новината, че не мога да се мръдна!  Whistling Но тъй като мускулна треска се лекува със спорт, то продължавам с втората част днес!  Flutter

# 699
  • В градината...
Да споделя. До перди 2 седмици правех по-интензивни тренировки, сега намалих времетраенето и честотата. Преди изпитвах неудържим глад, а сега - ям 2 пъти по-малко. Отделно, от интензивните тренировки сякаш се напомпвах, а сега, отпихвам. Незнам какво да правя. За да мога да пазя някакъв хранителен режим, май трябва да карам по-леко.

# 700
perunika, и мен глад ме гони, в момента съм намалила тренировките, разчитам само на 30-дневната програма на Джилиън, около 25 минутки всеки ден. Мисля, че имам лек спад в храненето през деня, обче вечер не става  Tired

# 701
  • В градината...
На мен точно вечер ми намаля апетитът, след като намалих тренировките. Факт.

# 702
Аз от Шалийн не огладнявам  Hug

Момичета, има ли някоя от вас, която тренира с ластични въжета? Аз си купих едно, но явно не е достатъчно натоварващо, а и като цяло мисля, че няма как да постигне ефекта на тежестите (при клековете най-вече)

Има ли някой, който може сподели опит, защото се чудя дали да си купя въже с по-голя степен на трудност или дъмбели (които са ми много скъпи).   bouquet

# 703
Включвам се с един въпрос, ако позволите  Hug
Нямам време за фитнес и започнах вкъщи Слим ин сикс 1, ако го правя през ден ще има ли ефект или трябва всеки ден?
На хранителен режим съм, почти свалих излишните кила, но си ми трябва доста стягане. Ще има ли ефект или нещо друго да започвам?

# 704
  • Sofia
Включвам се с един въпрос, ако позволите  Hug
Нямам време за фитнес и започнах вкъщи Слим ин сикс 1, ако го правя през ден ще има ли ефект или трябва всеки ден?
На хранителен режим съм, почти свалих излишните кила, но си ми трябва доста стягане. Ще има ли ефект или нещо друго да започвам?
Да, ще имаш ефект. Аз точно сега съм на втора част, преди я правих на един дъх, беше ми адски лека.Някой прави ли гимнастиката на Мел Би, Инсанити?

Общи условия

Активация на акаунт