Тренировки в домашни условия-9

• 46 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Днес кардиото на Били  ... добрия стар Били Joy глад и мизерия цял ден. сега ме боли главата.

# 706
Днес съм на Екстрийм Интервалс на Шалийн и второ ниво на Джилиан , доста добре е!
За сега е добре и с яденето!

# 707
... момичета, имам много странни болки в ляво (само от ляво), горе долу където е яйчника... но тъй като се появиха след трениране, и то в комбинация с болки на други места (например отстрани на кръста), незнайно защо реших, че е мускулна треска (въпреки необичайното място)... Но сега взех да се притеснявам. Не ме боли постоянно, а само като се наведа (в следствие на което ми е невъзможно да направя каквото и да било сега  Rolling Eyes , но като и да е)

Какво може да е?  Confused Confused Confused

# 708
Горгона Медуза, благодаря   bouquet

# 709
Mea_Culpa  пии аспирини, ако от скоро тренираш нормално е да имаш мускулна , по нататък ще има само леко напрежение след тренировка
другото което е правилно да се изпълнява програмата , след напрягане хубаво да разпуснеш часта която се натоварва

# 710
Да, благодаря, знам това и внимавам  Embarassed сега пък реших, че е понеже си чакам цикъла след 3-4 дни... и изобщо всячески се мъча да се успокоя сама, дано не е нещо сериознооо...  Confused

# 711
Да, благодаря, знам това и внимавам  Embarassed сега пък реших, че е понеже си чакам цикъла след 3-4 дни... и изобщо всячески се мъча да се успокоя сама, дано не е нещо сериознооо...  Confused
Има ли синина? Ако има отивай на хирург, аз от тренировки си направих малка хернийка, ама мина мн бързо след като спрях да натоварвам корема. И да е херния, не се шашкай  Laughing
И аз като спрях гирите намалих апетита! Вчера слим-3, днес бягах 40 минути бавничко и после десет минути корем и дупе. Май нискоинтезивното кардио ми се отразява най-добре!

# 712
  • В градината...
Незнам, но предишни години, когато не стоях на бюро, а по няколко часа на ден обикалях, отслабвах лесно. Аритметиката е лесна - 1 час ходене = 30 мин кардио по изгорени калории. Хем не се изморявах. Тогава определено и апетитът не е голям.

# 713
Незнам, но предишни години, когато не стоях на бюро, а по няколко часа на ден обикалях, отслабвах лесно. Аритметиката е лесна - 1 час ходене = 30 мин кардио по изгорени калории. Хем не се изморявах. Тогава определено и апетитът не е голям.

Ами да, голяма част от килограмите, поне 20, свалих с бързо ходене.
Но и аз бях толкова пълна, че просто не бях в състояние да спортувам друго.

# 714
Аз днес се отчитам с едно много готино кардио с ритници от 10мин. Салюшънс  Grinning Мислех да пробвам кардиото от Бразилското дупе, но хич не ми харесаха упражненията, като го прегледах. Малко ми се струва, като на хаос  Rolling Eyes

Като говорите за яденето, аз вчера ходих при диетоложката да видим как ще е режима. Похвали ме за добрите резулкато  Whistling Мери ме пак на кантара с процентите и се оказа, че вече съм влязва н границите  Grinning Е все ще съм в горната граница, но съм в границите. Много съм щастлива. Каза, че резултатие са много добри и означават, че всичките 10-12кг дето съм смъкнала са от мазнини, а мускулите са ми наред  Grinning Каза, че трябва да смъкна още 3кг и ще достигна горната граница на нормалното за моя ръст тегло. Което малко ме учуди, защото все още съм си закръгленка за моите представи за хубаво тяло  Rolling Eyes Но както и да е. Режима остава така, като от време на време ми разреши да хапвам малко повече плодове от 1 на ден  Crazy Ми то грехота, толкова плодове има сега, пък да се задоволявам с 1 праскова на ден си е гадно  Laughing Освен това ходих пак до магазина на Пиротска за хранителни добавки и мацката ми препоръча някакви нови хапчета. Тези поне за малки и лесни за гълтане и се пият 1 път на ден. Но пък от тях се чувствам постоянно жадна. И мацката ми каза, че ще трябва да пия поне по 3л вода на ден с тях  Whistling

На мен тренировките не ми действат на глада. Явно това натоварване си е добре за мен. Аз за това и ен съм го променяла от сума време  Grinning Повишава ми се глада преди и първите дни на цикъла. Ей тогава вече умирам за сладко  Crazy

# 715
снощи 104 час каланетика. отново Калан.

# 716
Днес пак бях с Джилиън, втори ден от второ ниво. Имам си и лека мускулна треска от вчера  Grinning, отдавна не ми се беше случвало, основно на дупето и корема.

# 717
Аз се отчитам с Insanity Cardio Power & Resistance  box newsm39 Sneaky sweating bye

# 718
Днес съм на поредното от схемата на Шалийн и Джилиан - 1 ниво - общо 1 час и 2-3 минути!
И длед това 2 часа ходене пеша по жегата, че имах работа!
Вечер много трудно се удържам! трябва още малко да намаля манджата!

# 719
Днес си намерих на диска на Били, неправено до сега   33uu Тае бо - Пауър.
Едни малки топки стискаха през цялото време, аз нямах и ползвах два чифта чорапи, свити на топка  Joy

Mea_Culpa,  аз имах такива болки на същото ниво, но отдясно, отзад. Като се наведях не можех да се изправя.
Отидох на лекар и ми откриха наченки да дископатия. Аз само споделям де, не искам да те плаша с нещо  Hug
Хубаво е да отидеш на лекар, те си ти дават лекарства, казват ти какви упражнения да не правиш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт