Отговори
# 585
    Здравейте, момичета! Най- сетне сядам да ви пиша.  Ние сме си в къщи от 24.04. Всичко мина нормално, макар и не много бързо, но сга като си гушкам бебка вече съм забравила най-лошото. Благодаря на всички за подкрепата!
Честито на всички нови мами! Нее мога още да ви изчета подробно, но ще се постарая.
Ние сме много добре и двете, да чукна на дърво. Опитваме се да влезем в график на 3ч. Още имам много малко кърма, но се стимулирам с всичко възможоно. Много искам да я кърмя пълноценно и повече време. За това приемам всякакви съвети. Колко трябва да изяжда бебе на една седмица? За сега от двете гърди имам само 30-40г. Доки каза, че енормално. На нея и стига, а кърмата ще тръгне още. Ще кача снимки.
За сега толкова, че Рали ме вика да папка. Ако мога по- късно пак ще се включа.
Усмивки и целувки на всички!

# 586
   Моля за малка корекция! Рали се роди 3550г, 51см.

# 587
albabenita добре дошли вкъщи  Hug Един единствен съвет от мен - забрави графици и т.н.Кърми на поискване и на често Peace С дъщеря ми се мъчих на 3ч. и след 1-ви месец да отказваме нощтното кърмене и резултата беше само 3 месеца на кърма.Сега отчитам много по-добър резултат и съм по-спокойна  Hug
относно ушетата не се почистват често,само ако видите че са замърсени и то се почистват външно,не се бърка отвътре,защото при бебетата има опасност ушната кал да се набута навътре и да стане проблем.Моя позната така препати от редовно почистване.Със самата кал ушетата се прочистват самички при бебковците.

# 588
  • Sofia
Моя корем още има да спада, но и килца имам 7 да смъквам, тъй че.. и по малко лохии още си текат...
Аз звънях на нашия док, каза че ваксини за хепатит Б нямало и за сега я отлагаме...
болничния от НОИ за март още не са ми го превели  Confused
И нашата кака е болна, 10 дена на градина и е готова  ooooh! ще погустува малко на бабите, че хремаво кърмаче е голяма мъка...

# 589
  • Sofia
за ваксините - децата родени след 02.2010 ползват всички нови ваксини
http://riokoz-pernik.org/node/140

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 17:00 от taigi

# 590
Еличка: Наистина слагам пишлето нагоре, защото така ми казаха.Надолу ли трябва да е?
Цветето:И аз мислех да сменя марката та ти благодаря, че ме насочи към марка.

Момичета искам да ходя до София за количка на малкия и ви моля да ме насочите за магазини, че не знам къде да търся.Предварително ви благодаря.

# 591
zar4e моят корем до скоро си го имаше. От няколко дена гледам, че се е прибрал. Но мина почти месец вече. Ти не им се връзвай на хората.
albabenita ето ти едно предложение, откажи се от графиците поне първия месец! Освен това колко си изцедила и колко мляко всъщност имаш респ. колко е изяла дребосъчка са две различни неща. Много пъти е казвано, че така както бебето "изцежда" не може никоя помпа. Освен ако не даваш от шише де..
Nio и аз да кажа, големият ми син се опишкваше редовно, докато не разбрах, че е от вдигнатата нагоре пишка, когато го обувам. След това не съм имала проблеми. Всъщност се оказа, че пишока трябва да си е надолу, а докато обучаш памперса леко нагоре буташ тестисите. (дано ме разбра)
Danna застоялата кърма ще да е.
megan@ именно чаят на Хип докарваше зверски колики на големия ми син. Тогава педиатърката ме беше подложила на зверска диета, по ред причини, и лесно установихме от какво са. Пробвай без него за седмица ако се съмняваш.
Моят голям хвана вирус и го предаде на бебо, на баща си, на баба си, а от вчера и на мен Confused
По този повод бяхме на преглед и го премериха преди контролата на един месец, до момента е наддал 1.100 и съм предоволна, предвид колко повръща.

# 592
megan@ именно чаят на Хип докарваше зверски колики на големия ми син. Тогава педиатърката ме беше подложила на зверска диета, по ред причини, и лесно установихме от какво са. Пробвай без него за седмица ако се съмняваш....

az izpih samo edna doza, 1 den, dnes ne sym pila zasega maj e po dobre  Hug

макар че ми виси на гърдата почти цял ден  Hug baby_neutral

# 593
Да ви кажа, май наистина е от подплънките. Махнах ги и засега не ми мирише. Иначе ползвам едни немски на Саносан. Не знам дали на някого му говори нещо тази марка.

И моят корем си е отпуснат като желе. Пробвах с гащи-колан, но въобще не ми стягат и респ. няма никакъв ефект. Иска ми се да си купя направо колан, само че не ми хрумва откъде. Дали не се продават в аптеките, както се продават там наколенки и пр. или... ?  newsm78
Извинявам се за прекалено глупавия въпрос.

# 594

И моят корем си е отпуснат като желе. Пробвах с гащи-колан, но въобще не ми стягат и респ. няма никакъв ефект. Иска ми се да си купя направо колан, само че не ми хрумва откъде. Дали не се продават в аптеките, както се продават там наколенки и пр. или... ?  newsm78
Извинявам се за прекалено глупавия въпрос.
До 1 година ще се свие.
И с колан и без е все тая....

# 595
Данна, моят колан си го взех от аптека, медицински е, за 5 лв., но за съжаление нямаше памучни и е вълнен...Бих ти препоръчала ако се насочиш към такъв колан /аз нарочно не исках колан-гащи/ да търсиш такъв със закопчалки, защото моят е без и е голяма мъка докато го нахлузя...А иначе за подплънките - бях сигурна че е от тях, защото както ти казах - при мен е същото, въпреки че спазвам изрядна хигиена Rolling Eyes

Никой не ми отговори за начина на хранене при кърмене...
А с какъв прах перете дрешките на бебоците...

До 1 година ще се свие.

Не съм убедена,че коланът не оказва положително въздействие за по-бързо свиване при по-проблемните мами....в смисъл по-пълните и с по-отпуснати коремни стени....Блазе им ан тези, чиито коремчета вече са се прибрали,благородно завиждам

# 596
Пера дрехите на бебчо с Тео бебе и течен Персил сензитив, но сякаш предпочитам Тео бебе може би е заради аромата му. newsm78

# 597
Честити месечинки на малките бебоци Дария, Йоан, Николай и Симеон. Да са живи и здрави, много щастливи и да носят много радост на родителите си.

pinzi – от това което прочетох първите три „забранени плода” са шоколад, кафе и прясно мляко. Отделно никакво зеле, бобови храни, храни които подуват и причиняват газове. Цитрусови плодове, ягоди, малини също.
Аз без да знам това хапнах малко шоколад преди няколко дни и малкия се помъчи след това.

tuly аз първия път взех Тео бебе + бял Силан. Сега сме на Персил за бебета +бял Силан. Иначе съм чувала и доста за прах Сано максима. Тук има темичка по въпроса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99320

# 598
Zdraveite, izvinqvam se za latinicata, no pisha ot telefona. na 10-ti april se rodi moeto sladko momchence Rumen 3.100 49sm. Gledame se pri roditelite mi, nqmam kompiutyr tuk. chestito na vsichki mami!

# 599
Данна, моят колан си го взех от аптека, медицински е, за 5 лв., но за съжаление нямаше памучни и е вълнен...Бих ти препоръчала ако се насочиш към такъв колан /аз нарочно не исках колан-гащи/ да търсиш такъв със закопчалки, защото моят е без и е голяма мъка докато го нахлузя...А иначе за подплънките - бях сигурна че е от тях, защото както ти казах - при мен е същото, въпреки че спазвам изрядна хигиена Rolling Eyes

Никой не ми отговори за начина на хранене при кърмене...
А с какъв прах перете дрешките на бебоците...

До 1 година ще се свие.

Не съм убедена,че коланът не оказва положително въздействие за по-бързо свиване при по-проблемните мами....в смисъл по-пълните и с по-отпуснати коремни стени....Блазе им ан тези, чиито коремчета вече са се прибрали,благородно завиждам

Благодаря, Tuly!

Аз пера с прах Тео бебе, ако пускам пералнята, или със сапун пак на Тео бебе. Още не съм се престрашила да ползвам омекотител, но иначе съм си взела на Семана бебешкия.

Общи условия

Активация на акаунт