Пролетна НОЕМВРИЙСКА раздумка

• 29 319
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Семейство Драйфус Hug и от мен една подкрепа Heart Eyes!
Ели, Мариянка, Лучи - ех, как съжалявам, че не бях с вас на раздумка! Хайде, пак да повторите, че и аз да се наместя Wink! Heart Eyes Hug
Не мога да повярвам, че Лена седи на столче и кротува! Сигурно е по хрисима по характер Heart Eyes
Мами, Лили е много излошала. Странното е, че само с мен се държи така. Хвърля разни нещо по пода като се ядоса, безкомпромисна е, плаче като се ядоса, ляга по земята. Аз такова чудо за първи път отглеждам Crazy Знам си аз ,че е фурия - ама много взе да ме затруднява. Не мога да се справям. Взела съм да я удрям по дупето - не че помага, но после направо изпадам в депресия, че съм я напляскала по хубавото й дупе. Вие преживявате ли нещо подобно с вашите съкровища?

# 136
привет от мързел град.цял ден си стоим по пижами и гледаме детски.таткото е на редовния неделен риболов и ние с митко се гушкаме и си се радваме.миналата седмица звънях в банката да питам дали са ми готови документите за назначение.казаха че чакат някакъв вътрешен документ и тогава ще ми се обадят.минаха 10 дни от интервюто и се чудя какво толкова се бавят.
да ви питам нещо около градините.в профила съм написала че съм в отпуск за гледане на дете.но същност съм безработна.от къде трябва да се сдобия с такъв документ?
totonto спокойно мила и митко е като лили.изпада в истерии и то само при мен.аз някак си го изтърпявам.наказвам го,шляпам го по дупето.но както казваш ти не помага.
за лена и аз имам наблюдения че е много кротко и добро дете.
Семейство Драйфус бързо оздравяване.
роси не си те представям с 5 килограма отгоре.имаше нужда все пак.
за следващата сбирка при сончето ме бройте и мен.нямам търпение да опитам от вкусните торти.аз както не обичам хич сладко.ох потекоха ми лигите.
оставям ви че докато малкия бандит спи да си измия чините,че резил.

# 137
Здравейте и от мен.Виждам,че всички се радвате на приема в детските градини,но за жалост при нас не е така.Приели са май само дечица,които са посещавали ясли и имат по една точка от там.Вече се виждам в чудо какво да правя ако не го приемат тази есен.Това трябва да означава,че нямаме никакви шансове за вбъдеще,тъй като вече си загубих работата след това класиране.Много съм притеснена и се извинявам за лошото настроение.

# 138
Билба, съжалявам да чуя, че не сте приети  Confused  Hug Няма ли частни градини на по-разумни цени около вас? Или баба ?

Марианка, ще ми е драго да хапнем пак тортички при Сончето  Heart Eyes
Само да ви изклюкаря за Марианка, който не я е виждал - изглежда чудесно (поне на външен вид  Mr. Green ). Като ги гледа човек такива бременни и започва да си мисли за второ  Grinning

Вчера си припомних колко е забавно да си говориш с Лучи  Hug

Кате, дано се оправите скоро  Peace

А за Лена  Thinking че е спокойно детето - така е, но като си науми нещо или ако иска нещо няма спирачки. Ако искате питайте комшиите - те вече сигурно са звъняли на социалните да кажат, че вероятно детето е подложено на невероятен тормоз, защото реве ВСЯКА ВЕЧЕР. А как се тръшка и как пищи  ooooh! Абе да ми е жива и здрава, но който си има скорпионче в къщата ме разбира  Rolling Eyes

Диди, не аз съм с Хашимото, а Медхен  Hug Аз съм с артрозно заболяване  Peace

Мале, мале, какви сме кекави, май всеки си има някаква хронична болежка  Mr. Green ( проблемите с акъла не се броят  Naughty  Joy )

Хайде лека и спокойна вечер   bouquet

# 139
  • София
Благодаря за пожеанията  Hug. Не се подобряваме. Нина придоби един ацетонов дъх - било обезводняване. Сега е на глюкоза и разни прахчета. Ние с Ники се редуваме до ВЦ то - почваме АБ . Кошмар просто.За лигоча и тръшкането Нина няма да ви разказвам.

# 140
КатюшкеЙ - мила знам, знам - ужасно е, ние със свещички Вомитусхил /п-в повръщане и гадене/ се пооправихме. Дано скоро се похвалиш с подобрение.
Мацки а какви с атези документи за записване бе????
# Нова здравна карта за дете с попълнени от родителите лични данни на детето и телефони за контакти, а от личния лекар данни за имунизационния статус на детето, съгласно Наредба №15 от 2005 г. за имунизациите в Република България ( обн. ДВ. бр.45 от 31.05.2005г., изм. ДВ. бр.82 от 10.10.2006г., изм. ДВ. бр.5 от 18.01.2007г., изм. ДВ. бр.106 от 14.12.2007г., изм. ДВ. бр.57 от 24.07.2009г.). Дете с непълни имунизации за възрастта се приема в детската градина само с разрешение на епидемиолога от СРИОКОЗ!
# Здравно-профилактична карта на детето, попълнена от личния лекар и поставен мокър печат;

Утре да ги купя  и нося на педито ли? Тя ще ми ги изпринти всички имунизации и т.н. Преди ги залепихме само към картона, но осле педи вика защо ти е тази карта, аз съм ти ги дала нещата.... Нещо се обърках, вие купихте ли вече тези неща?

# 141
И картон ти трябва, и карта. Имунизациите се принтят и си вървят към картона. Картата е с данни от преглед - ръст, тегло и т.н. Картона си е празен (то си е обикновен картон като за консултации), само попълваш първата страница с имената на детето. На нас ни искаха и от двете градини и трите неща.

Честито на новоприетите!

# 142
Kaтюшче,дано бързо да се оправите Praynig Моите като се разболеят и до ден два придобиват ацетонов дъх,това съм гго забелязала и при племенницата пък не са обезводнени,не повръщат нито разстройства Thinking
А за тръшкането като казваш при нас Вяра е такава.Хрисето винаги стоически си понася съдбата детето,кашля,киха,сополи текат ама то си търпи.А какичката ooooh! ooooh! ooooh!

Еличке,мерси Hug И да няма никакви неприятни моменти свързани със здравето ти вече Praynig

Пожелавам на всички една хубава,слънчева и късметлийска седмица Hug

# 143
  • София
И Митко е приеееееееет!!! Нямам радостен емотикон, защото си умирам от яд  Sick . Тъкмо тръгнахме да правим бебето и Взеха, че го приеха. Сега се чудим да се връщам ли на работа(демек даа търся работа), бебе ли да правим  Tired
 Питанка! - Когато Коце вписвал Митко в сайта и двамата сме били на договори, а сега вече не сме(аз не съм, а той ще подписва граждански, но не знам дали ще го е подписал до 3ти май). Та в такъв случай ще ни отпадне ли приемането или все пак ще го вземат Митко?
 Ако приемат детето, от кога се тръгва на ясла и може ли да не ходи редовно? Колко нередовно може да не ходи? Става ли да ходи на ден по няколко часа само?

Дитта, баба ти е нетипична. Всички рускини са един дол дренки - люти чушки.
Роси, изтръпването на пръстите ти има ли общо с другите ти болежки или е отделен проблем? Коце страшно го боли дланта, изтръпва му, понякога болката е и нагоре към рамото. Пи разни неща за оросяване, витамини, но не помага. Невроложката иска да го хоспитализира за 5 дена, че да му прави изследвания(защо не се съгласяват да ходи само за изследване, не знам), но той не може да си позволи да не работи толкова време.

# 144
  • от Луната
Честито на всички приети в градини сладурковци  bouquet
Какво става тая година с тия болести направо не знам. И Михаела пак е болна, хрема, яка кашлица и Т. А тя има ли температура, значи е зле, защото по-принцип много рядко качва, сега се опитва да спи, но кашля много и след всяко кашляне почва да ямуче много жално и да плачка  Confused. Днес я водихме на дежурен и беше някаква лудница, 5 деца пред нас  Shocked. Това никога не е било на дежурен.
Кате, дано бързо се оправите и тримата, че това е ужасно  Hug

# 145
Кате, мила, дано днес се свърши с болестите у вас  Praynig  Hug

Вики, бързо оздравяване на Мишето  Hug

Билба, съжалявам, че Никола не е приет  Confused

Скреч, не разбирам защо искат да хоспитализират Коце  newsm78 Според мен е достатъчно първоначално да си направи една рентгенова снимка на врата и ако там не излезе проблем, тогава да се търси другаде причината  Peace При мен  е от шиповете на гръбнака, т.е има връзка със заболяването ми  Peace Докторът спомена и нещо по периферията, което не  разбрах  Blush На мен са ми постоянно изтръпнали палец, показалец и средния пръст, болката е в цялата ръка, включително плешката и гърдата , като най-силна е при ставите - китката, лакътя, рамото...Витамини само не могат да помогнат, трябва да са съпроводени с нестероидни обезболяващи в началото на лечението при едно такова симптоматично(с постоянна, повтаряща се болка) заболяване  Peace Аз в момента пия Бипрофенид, който ми разказа играта на стомаха още след първия прием, не знам как ще го пия цял месец  ooooh! А витамините, при мен са Милгама Н, трябва да се приемат поне 3 месеца, за да се натрупат в организма и да дадат някакъв резултат. Миналото лято , заради едно такова схващане и изтръпване на дясната половина от главата ми, пих Неуробекс, който даде някакъв частичен резултат едва след 5-тия месец  Crazy

Майчета, какво ви е мнението за новия български сериал Стъклен дом? Аз съм очарована, надмина очакванията ми  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 08:23 от Rossalinda

# 146
Привет  Hug

Катюшке, дано днес сте по-добре  Hug
КатюшкеЙ - мила знам, знам - ужасно е, ние със свещички Вомитусхил /п-в повръщане и гадене/ се пооправихме. Дано скоро се похвалиш с подобрение.

Още един глас за Вомитусхил. Аз съм го давала под формата на капки. Понеже се капят под езика и се абсорбират от лигавицата, а не се преглъщат няма проблем. Три пъти съм давала (вкл. и аз съм пила) и точно на десетата минута няма спомен от гаденето  Naughty

Скреч, ходенето на градина не пречи на бебеправенето  Wink и на гледането на бебе.

По въпроса с изтръпването - не съм компетентна кой знае колко, но преди няколко години, едно такова изтръпване на ръката на майка ми, придружено с периодично виене на свят, се оказа изместени дискове между 3-4 и 5-6 шиен прешлен вследствие на удар от кола, които притискаха гръбначния мозък.  Това го откриха с ЯМР и последства операция.

# 147
  • София
Вомитусхил - а го взехме, но само два пъти ги сложих. От разтройството ни се израни дупата и кокото и да се мажем, е някаква драма. Всяко мазане е с триста уговорки, за свещички и дума не може да става. Караме на имодиум, компот от дренки, препечена филийка и солети.

# 148
  • София
Честито на всички приети в градина!!!  bouquet Това е сериозен повод за голям празник в наши дни Mr. Green

Скреч, мисля, че промяната в трудово-правните отношения няма да ви се отрази към лошо. Евентуално можеше да ви се отрази към добро, ако не бяхте приети, но вие сте. За ходенето на градина - мисля, че трябва да ходи. Ако има много отсъствия се счита, че има кой да го гледа и си губи мястото. Поне в нашата градина е така. А ходенето на градина въобще не пречи на бебеправенето и гледането после. Даже понякога помага  Sunglasses

Тотонто, и Кари от една седмица се върна към пубертетските номера. Скоро не бяхме имали такива фасони и тръшкане, което е доста странно за нея, тъй като е супер спокойна и блага. Ще им мине след време, но дотогава трябва здраво да стискаме нервите  Mr. Green

Всички болести да изчезват и повече да не се връщат  Hug Peace

Хубав ден!

# 149
Вомитусхил - а го взехме, но само два пъти ги сложих. От разтройството ни се израни дупата и кокото и да се мажем, е някаква драма. Всяко мазане е с триста уговорки, за свещички и дума не може да става. Караме на имодиум, компот от дренки, препечена филийка и солети.

Катюшка - лъжица сурово нишесте разтворена с малко вода - това за дечко. Действа прекрасно за чревни проблеми. По възможност чисто нишесте, без аромати и оцветители.

Общи условия

Активация на акаунт