Черен списък - гр.София

• 1 102 845
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 1 005
"Д-р" Красимира Жекова е твърдо в черния списък! И не ме питайте защо - просто защото е зачернила много деца и семейства....

# 1 006
  • София
"Д-р" Красимира Жекова е твърдо в черния списък! И не ме питайте защо - просто защото е зачернила много деца и семейства....
Аз също не съм чувала много добри отзиви за въпросната Жекова,била голяма грубиянка

# 1 007
Аз също не съм чувала много добри отзиви за въпросната Жекова,била голяма грубиянка
Аз пък съм възхитена от професионализма и.
Защо някакъв гост черно въпросната лекарка???
Защо не се легитимира????

# 1 008
Искам да поставя в черния списък и д-р Соня Ковачева - акушер-гинеколог в бившата 27 п-ка. Не може да си отишъл за консултация, а тя да говори куп други простотии, да те обвинява  и за световния глад и .... да ти взима такса за следващия преглед," за да не плащаш другия път".Ами ако няма такъв? 
Освен това те засипва с  информация, по която тя е "най-сведуща" и пуска сума изследвания, нужни и не .За отношението да не говорим.
Жени и момичета просто не ходете там, ще съжалявате. Дори да има нещо ценно в нещата, които казва, няма да ги чуете покрай другите идиотщини, които си принуден да чуеш.
Някой от вас да е ходил на преглед "с толкова пълен пикочен мехур, че да си пред изпускане, иначе няма смисъл да се прави изследване"?

# 1 009
  • София
искам да добавя и ДИМИТЪР МАРКОВ!!!  не успя да види нито една аномалия на детето ми... ако беше видял, сега нямаше да страдам за загубата му... когато събера сили, ще разкажа подробно !!!  Cry

# 1 010
искам да добавя и ДИМИТЪР МАРКОВ!!!  не успя да види нито една аномалия на детето ми... ако беше видял, сега нямаше да страдам за загубата му... когато събера сили, ще разкажа подробно !!!  Cry

марков?
дето работеше преди във фемина а сега приема на слеко константинов на частно
този ли  Shocked
защото за този казват бил най-добрия в областта на Феталната морфология

била съм при него, каза да ида в 20 семица пак, но аз отидох при даниел георгиев, защото при марков нямаше часове
георгиев честно да си кажа по-обстойно ме гледа и е по-подробен
по-доволна съм от него в интерес на истината  Peace вече бях два пъти-в 16-та и в 20 гс

# 1 011
  • София

марков?
този ли  Shocked

била съм при него, каза да ида в 20 семица пак, но аз отидох при даниел георгиев, защото при марков нямаше часове
по-доволна съм от него в интерес на истината  Peace вече бях два пъти-в 16-та и в 20 гс

да същият... дори лекарите се чудиха как може да не ги види проблемите, след като по принцип ги виждал тези неща... аз ходих в 25-та г.с ... според други лекари е можело да се види всичко... не беше едно или две... почти нямаше незасегнато нещо  Cry Cry Cry хранопровод, сърце, бели дробове, бъбреци ...  Cry Cry Cry

# 1 012

марков?
този ли  Shocked

да същият... дори лекарите се чудиха как може да не ги види проблемите, след като по принцип ги виждал тези неща... аз ходих в 25-та г.с ... според други лекари е можело да се види всичко... не беше едно или две... почти нямаше незасегнато нещо  Cry Cry Cry хранопровод, сърце, бели дробове, бъбреци ...  Cry Cry Cry

ужасно съжалявам за заггубата ти
ще ти пиша на лични за да не спамим темата
иначе за марков дори във втора градска най-добрия скопист ми каза, че е добър-работил е при тях и се познават
причината да не види при теб сигурно е,че много бърза, аз като бях буквално гледаше да ме изгони-първо дойде късно, второ отвън вече бяхме 100 човека, аз бях първа и определено си личеше преумората и нетърпението му
съжалявам още веднъж

# 1 013
...Някой от вас да е ходил на преглед "с толкова пълен пикочен мехур, че да си пред изпускане, иначе няма смисъл да се прави изследване"?...
                       Да, при някаква в 20-та поликлиника. Първо ме накара да се напия като за световно, после да изчакам притропвайки хората преди мен, взе ми пари на ръка, за да ми каже че не може да види в момента - да отида пак да повторим експеримента  Whistling. Не повторих, разбира се. Пипаше грубо и ме лъжеше в очите за състоянието ми Tired.

# 1 014
Направо се чудя на себе си, как от толкова много лекари в София, аз съм успяла да попадна на доста от този списък.
Не мислех да пиша, защото СЛАВА БОГУ, не успях да пострадам непоправимо, въпреки намесата им. Но като чета... Почвам да ги изреждам и мисля, че титлата "доктор" с чиста съвест мога да я пропусна.

МАЙЧИН ДОМ - със сигурност има и добри специалисти, но аз някак си се разминавах с тях. Ако искате вярвайте, но един от кошмарите ми е, че мога пак да вляза там. По кофти стечение на обстоятелствата все там ме изпращаха.
Първа бременност - откриха ми при изследванията в ЖК проблеми в урината и бактерии. Имах и течение, за което обяснявах на всеки. Прие ме Райчева и ме погледна само на ехографа. Почна едно взиране, аз притеснена, а тя се чудела за пола на бебето. После ме прегледа на стола някаква стажантка. Въпросната докторка даже не се доближи. Стажантката видя течението и толкова. Стоях няколко дни, през които само ми взеха кръв и стерилна урина и повече никакви прегледи, лечение или внимание.Изписаха ме по живо по здраво. Когато отидох да раждам (безброй доктори, сестри и студенти, така че имена не знам) се оказа, че съм имала инфекция, която въпреки 16 часа контракции и прегледи, откриха чак при изгонването на плода. Бебето беше с инфекция и стоя няколко дни на антибиотици (инжекции). Отнесоха се с мен все едно съм със чума и имам незнам какви си венерически болести. Не ми направиха микробиология, не ме лекуваха. След раждането пак почнах ходене по доктори и се оказа стрептококова инфекция, която е от доста месеци. Както и да е.  Когато една малка докторичка ме попита как така съм се оставила в това състояние и аз и изревах, че съм лежала при Райчева, ми каза да си мълча, случвало се и да се лекувам.
Без много да обяснявам само ще спомена за разкъсаните шевове в петък следобяд и откриването им от лекар чак в понеделник, възпалението, спирането на кърмата, благодарение на стреса и инжекцийката дето ми сложиха, защо много ми се бяха втвърдили гардите.......
Втора бременност. След доста обикаляне по лекари и изследвания, за това дали се развива плода и най-накрая се оказа, че всичко е наред, на следващия ден прокървих. Понеже не исках да ходя в МД, отидох в Окръжна болница. Беше събота и се наложи доста да почака докато въпросната (нито се представи, нито и разбрах името, нито знам дали наистина е била АГ). Та дойде накрая, прегледа трая 2 минути, през които аз докато се осъзная ми навря вагиналния ехограф без презерватив, аз се опулих, но реших, че все пак няма как да не го почистват, докато не го извади и просто го ИЗБЪРСА С ЛИГНИНА под задника ми. Все още не знам дали не ми е лепнала нещо както си бях с кървене. (Както винаги нищо не може да се докаже, на кого да се оплача?) Каза ми, че бебето е умряло, говори ми за естествения подбор и т.н.  Каза ми че не съм спешна с това кървене и да си ходя, а ако се усили щяла да ме види пак и че при ранна бременност най-добре да не се прави кюртаж (10 гс!!!!), а да си стане естествено.
Тругвам си аз и чакам да ми се усили. Така ми се усили, че ме приеха по спешност в Майчин дом. Там ме прие Попиванова  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и ме обвини пред стажантката си, че съм направила сама аборт, за да си спестя 150 лв, за аборт по желание. Нямало лекар, който да ме изпрати да си абортирам в къщи и т.н. и т.н.
Има още много за писане, но нямам сили да се сещам, просто ми де гади от МД.
За списъка още: Маджунов от ИСУЛ, затова че въобще не прегледа двегодишния ми син, а просто ми каза, че е за операция, да си запиша дата.
                           Атанасова - АГ от Студентска поликлиника. Подсетих се за нея, защото я видях в няколко поста. Преди 7-8 години, след прием на лекарства за регулиране, просто не ми дойде. Направих си тест и беше положителен. Моят лекар тогава беше в отпуск. Понеже не знаех какво да правя с лекарствата (още 3 + теста), отидох при най-близкия доктор, тя те не пожела да ме прегледа, а на вратата ми каза " Ако е желана бременност ги спираш, ако не ги продължаваш" и си влезна.  #2gunfire

Слагам също и зъболекарката Мария Тошева-Йотова - не я бива и само гледа да те изръси.
          Дано съм била полезна!

# 1 015
  • София
  Атанасова - АГ от Студентска поликлиника. Подсетих се за нея, защото я видях в няколко поста. Преди 7-8 години, след прием на лекарства за регулиране, просто не ми дойде. Направих си тест и беше положителен. Моят лекар тогава беше в отпуск. Понеже не знаех какво да правя с лекарствата (още 3 + теста), отидох при най-близкия доктор, тя те не пожела да ме прегледа, а на вратата ми каза " Ако е желана бременност ги спираш, ако не ги продължаваш" и си влезна. 
  Тя Атанасова от край време си е патка загубена,мен ме лекува за какво ли не,гъбички и тем подобни,оказа се,че се обривам от определен тип текстил на бельото,и сега само памучно нося,но какво лечение падна Cryи вагинални супозитори и какво ли не.Добре,че съм в тази сфера и сама установих къде е проблема

# 1 016
Д-р Светла Иванова от Спектромед - Военна болница; записах се при нея за ЖК по ЗК, когато си поисках резултатите от първоначалните изследвания за бременни, ми каза че ми ги дава и да си търся друг лекар, а аз съм в 5ти месец вече - ревнува от платените лекарите; още не съм си получила резултати, накара ме да си запиша час, за да си ги взема?????

# 1 017
Д-р Светла Иванова от Спектромед - Военна болница; записах се при нея за ЖК по ЗК, когато си поисках резултатите от първоначалните изследвания за бременни, ми каза че ми ги дава и да си търся друг лекар, а аз съм в 5ти месец вече - ревнува от платените лекарите; още не съм си получила резултати, накара ме да си запиша час, за да си ги взема?????

Е за тази постъпка нямам думи #Crazy. То бива нагли доктори, ама тази ooooh!

# 1 018
  • София

Е за тази постъпка нямам думи #Crazy. То бива нагли доктори, ама тази ooooh!
Тая заслужава един як бой ,без извинение!  #2gunfire

# 1 019
Д-р Атанасова Студентска поликлиника, уж се водех при нея а някаква тъпа акушерка ми преглеждаше резултатите, а понеже целия август щели да излизат в почивка ме накара да се разпиша на празен бял лист и от началото на юли на преглед ме викаше чак на 02.09. Цели два месеца без наблюдение. Консултация за 5 мин. и никакво внимание. А докторката я засякох само веднъж докато пушеше в кабинета за консултация. Щях да повърна.......

Общи условия

Активация на акаунт