Черен списък - гр.София

• 1 128 387
  • 3 090
  •   3
Отговори
# 1 065
Д-р Диана Николова - Тина Киркова и изобщо цялата им мизерна болница, след като вече месец и половина ходя на пункции и превръзки след некадърното им секцио, а бебо набъкаха със стафилококи.

# 1 066
споделете тук ли е мястото за името на д-р Мариана Райчева - гинеколог

# 1 067
  • София
споделете тук ли е мястото за името на д-р Мариана Райчева - гинеколог

Аз съм много доволна от нея, следих си бременността, раждах при нея и т.н. Няма да пиша повече хвалебствия, защото съм ги написала в Белия списък. Ако ти си недоволна обаче, напиши защо. Ако се интересуваш за мнения за д-р Райчева - пусни си отделна тема по въпроса. Не е място за такива дискусии тук.

# 1 068
Райчева присъства и в двата списъка. Аз съм я вписвала в този.

# 1 069
  • София
Гинеколожката Райчева е една алчна  некадърница. Радвам се за всички, на който е помогнала, но мен направо ме докара до лудост. Само от ехографски преглед ми постави диагноза ендометриозна киста и се засили да ми прави операция. Същата тази година имах две операции- една фенестрация на яйниците и една по спешност от спукана киста. Два месеца преди тази докторка да ми каже, че имам огромна ендометриозна киста бях "отваряна", как за два месеца се развива ендометриоза!!!! Тя успя да ми постави тази диагноза, тъй като отидох при нея, защото има едно течение с гадна миризма. И с микробиологията,която ми взе излезе, че нищо ми няма. С една дума нещо елементарно като повече левкоцити не успя да открие, но откри ендометриозна киста.
Радвам се, че сгреши, защото това е една тежка диагноза. След цикъла, голямата,опасна ендометриозна уж киста я нямаше, а една друга гинеколожка излекува течението ми за ден.
Некадърницата ме уплаши до лудост, представете си една година с вече две операции и още една и то от такава киста, която според Райчева била огромна и всеки момент можеше да се спука, да се разлее и ендометриозата да се налепи навсякиде. Отделно няма да обяснявам,колко пари ми взе.
Друг гинеколог за черния списък е доктор Димитров от 22-ра поликлиника. Нищо лошо не ми е направил,но ходетето при този луд доктор е загуба на време. Макар че прие проблема ми много присърце (казах му, че имам поликистоза на яйниците) и много ме успокоява и наговори сума глупости. Все пак при него да се ходи е загуба на време.

# 1 070
Друг гинеколог за черния списък е доктор Димитров от 22-ра поликлиника. Нищо лошо не ми е направил,но ходетето при този луд доктор е загуба на време. Макар че прие проблема ми много присърце (казах му, че имам поликистоза на яйниците) и много ме успокоява и наговори сума глупости. Все пак при него да се ходи е загуба на време.
Ох и аз патих от този дебил.....
Сложил ми бе грешна диагноза, но добре, че има кадърни лекари.....
Той обаче вече работи "на частно", а не в 22-ра поликлиника......

# 1 071
  • София
Вярно ли д-р Димитров работи на частно. Кой ще даде пари да го лекува тоя луд?

# 1 072
Вярно ли д-р Димитров работи на частно. Кой ще даде пари да го лекува тоя луд?
Ми аз например.....
По време на бременността, ходих до 3-ти месец и той ме изгони по най-брутален начин по две причини, а именно, защото настоявах да ми даде направления за полагащите ми се изследвания по ЗК, и защото реши, че трябва да раждам във Втора градска при някакъв негов човек.....казах му категорично, че ще раждам в Окръжна б-ца и той ме изгони......

# 1 073
  • София
Д-р Лилия Томерова от МЦ "Медика" в жк Красна поляна
Много груба и дръпната лелка.
Не се поколеба да ми поиска потреб. такса от 2,20 лв на ЖК в 5-ти месец.
Освен това ми поиска и 10 лв за УЗ, въпреки, че ми се полага от ЗК
Грубо отношение към пациентите, не дава никаква инфо от прегледа, а когато я попитах - това, което ми даде като отговор беше крайно оскъден откъм инфо и поднесено на неразбираем за пациента език.

# 1 074
  • София-Лагера
Д-р Боева -Пирогов.Детски педиатър в кърмаческото.
Вчера само на слушалка ни лепна двойна бронхопневмония.
Казах й ,че отивам да правя снимка.Тя се разсърди и каза ,че няма нужда от снимка била чула.
В Пирогов ходим от понеделник за венозен АБ заради вируса с повръщането и диарията.
Всеки път и даваме по 20лв.
Предишния ден си бяхме викнали нашата педиатърка ,защото малкия кашля.Почнахме инхалации с Вентолин.
Та казах аз ,че сме на Вентолин тя вика НЕ имате двойна бронхопневмония.
Днес сутринта правихме пълна кръвна картина с утайка.
Резултатите са прекрасни.Даже нямаме бактериална инфекция.
А м/у другото  Боева изписа още един АБ,който аз изобщо не съм купила .
Днес отивам за поредната инжекция ,и нося изследването.
А тя се пули и вика ''Ама аз не знаех ,че той има бронхиолит.
Е нали ти казах вчера мамка ти.
100% съм сигурна ,че и този който ни предписа е можело и без него.
Ама бяхме толкова наплашени от повръщането и диарията ,че в неделя направо в Пирогов отидохме.
Извод-Търсете поне две мнения.И никога не давайте лекарства без изследвания.
От неделя до днес е взела от нас 120лв.

# 1 075
С повръщане и рзстройство се ходи в инфекциозна, трябвало е натам да ви насочи. Като изключим мърсотията , там лекуват много адекватно и безплатно. На нас за вирус не ни изписаха антибиотик, както и за темп под 38 не ми разрешиха да давам температуропонижаващо и т н.

# 1 076
Моето мнение съвпада на 100 % с това на Доре.
И Райчева и Димитров са за ЧЕРНИЯ списък, но без титлите си.
накратко - първата е алчна бизнес дама, а втория пълен некадърник, без общи познания по гинекология.
Всеки прави избора си сам. Peace

# 1 077
  • София
И Райчева -накратко -  е алчна бизнес дама,
Подкрепям!  Peace
Факт е че всеки ходи доброволно при нея, но явно е на принципа- пациент година храни! Crossing Arms
Преди 2 год. отидох за стандартен профилакт. преглед - олекнах с 80 лв за преглед, УЗ и съответно за 2-та въпроса, които зададох и получих отговор, наизустен от учебник - за това че си отвори устата- също заплатих Crossing Arms

# 1 078
Д-Р ЦЕНКА ШИШЕНКОВА.Напълно некадърна.Заради нея и аз и бебо щяхме да си идем.Правя си изследвания и тя не видяла че левкоцитите ми са мноооого високи.След 2-3дена вдигам 40 градуса температура,отивам при нея в Тина Киркова а тя ме препрати в Майчин дом за да се оттърве от проблема ми.Оказа се че имам много тежка инфекция на бъбреците.Лежах там 1 масец докато ме стабилизират.На следващата консултация ШИШЕНКОВА дори не попита как съм.Да не споменавам,че трябваше постоянно да и напомням да ми пусне изследвания за анти тела,тъй като съм RH (-).В на чалото на бременноста ми ме накара да платя 200 лв за изследванията ми до края на бременноста,въпреки че съм осигурена.А като дойде време да раждам тъй като съм с много тесен таз и трябваше да ми препоръча секцио пак ме прати в МД там да се оправят с мен.Винаги беше много заета за мен.Никога не ми обясняваше нищо.НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ.

# 1 079
  • Sofia
Боже, ужас Sick Sick Sick
КИКИ-9 би ли споделила за Данаил Илиев, моля те? Много ми го препоръчваха и за една бройка не родих при него, но в крайна сметка се насочих към Токуда
И аз така,и се радвам,че не родих при него.
Кики,би ли споделила?Може и на ЛС
Да, и на мен ми го препоръчаха и цял живот ще съжалявам,че му се доверих!Поради неговата небрежност,некомпетентност и незнание детето ми се роди в 28 седмица,след абсолютно безпроблемнна бременност!Направих всички възможни изследвания и всичко бе наред(на 38г съм),изведнъж прокървих леко и отидох на преглед при него-след уговорка!!!Е,"Д-р" Данаил Илиев,отказа да ме приеме в болница понеже нямало проблем,бебето било добре(същия ден трябваше да пътува в провинцията)!И така, след  ден пак в Шейново-преглед,прием и след няма и седмица бебо се роди!1400 гр,за съжаление трудно се адаптира и сега имаме проблеми поради ранното раждане!Причината-лекарска грешка!!!Както каза съпругът ми СЛЕД КАТО ПРОчЕТЕ историята за Валя-поне останахте ЖИВИ!!!Съжалявам,че няма съд за такива "Доктори"-УБИИцИ!!!

Не вярвам, че виждам името на този ЧОВЕК в Черния списък.
За мен това е най - прексрасният лекар, ако не най - добрия, то поне от най - добрите специалисти ....
Наистина нямам думи.
Всички сме хора и никой не е безгрешен!

Общи условия

Активация на акаунт