Черен списък - гр.София

• 1 128 523
  • 3 090
  •   1
Отговори
# 1 050
За д-р Жекова ВЪОБЩЕ не съм съгласна. Кого е почернила и как?
Сигурно затова половината парламент, Министерски съвет и Здравно министерство ражда при нея?!!!!

# 1 051
да не ви се налага да ходите при д-р алаиков в окръжна болница корумпиран сам си иска парите .поне да беше помогнал.синът ми беше при него и така го излекува че се самоуби .а после излъга в епикризата.а при него за кръвопреливане ги праща д-р мангалджиев от онкодиспансера в младост .те са комбина заедно с доктора от центъра за кръвопреливане към окръжна болница гледат само да ви вземат парите .

# 1 052
Искам да спомена д-р Димчо Василев - уролог от Военна болница.
Смятам ,че си претупва работата и се интереусва само от парите.
Съпругът ми беше с диагноза варикоцеле ,но искахме да я проверим и при д-р Василев.
Докторът въобще не пожела да прегледа съпруга ми на ултразвук.
Каза,че нищо му нямало на съпруга ми при положение ,че имаше болки и знаехме за възможността за варикоцеле.
Платихме му 20 лева и се почуствахме като пълни глупаци.

# 1 053
Искам да спомена д-р Димчо Василев - уролог от Военна болница.
Смятам ,че си претупва работата и се интереусва само от парите.
Съпругът ми беше с диагноза варикоцеле ,но искахме да я проверим и при д-р Василев.
Докторът въобще не пожела да прегледа съпруга ми на ултразвук.
Каза,че нищо му нямало на съпруга ми при положение ,че имаше болки и знаехме за възможността за варикоцеле.
Платихме му 20 лева и се почуствахме като пълни глупаци.

Понеже си гост не мога да ти пратя ЛС и да не спамя темата - идете при др Милен Кацаров, според мен е най-добрия в тази област.

# 1 054
д-р жасмина михаилова химиотерапевт ихематолог от вма е виновна за това че изпрати сина ми в онкодиспансера и после оттам го пратиха в окръжна болница където се самоуби.представям си какви ги е наговорила на сина ми как го е наплашила че сигурно е безнадежден защото като се върна от вма тои се залежа и изгуби надежда.а същата тая лекарка миналата година го накара да се оперира и от тогава тои отказа да се лекува при нея.операцията беше абсолутно ненужна.та тая лекарка сега не му позна че има пневмония и това усложнява положението му.не трябваше да ходи при нея пак.а когато и се обадих по телефона да я питам при колко хемоглобин се прави химиотерапия тя ми се сопна че не било етично да я питам да съм била ровила в интернет.аз я питам етично ли беше да внуши на сина ми че е безнадежден.такива като нея създават работа за себе си и колегите си за сметка на страховете на болните хора .проклета да е.

# 1 055
  • София
Искам да добавя лаборатория Бодимед срещу Майчин дом.
Когато дъщеря ми стана на 6м. трябваше да и правя изследвания кръв и урина. С триста зора и няколко колектора успях да събера урина. Отидох към 11.30 и една намусена лаборантка ме посреща и ми каза, че било късно, ако вземе сега пробите трябвало да седят до другия ден в хладилника и по-добре било да дойда на другия ден. Разбира се на другия ден не можах да събера урина, за да отида на време, чак след няколко дни. Но хайде това беше малкия проблем.

Това, което най-много ме порази беше, че в чакалнята на лаборатория беше задушно от цигарен дим. Направо не можеше да се диша. Първия ден си казах - сигурно е изключение. На втория ден беше същото и видях как един лекар си се разхождаше из коридорите, влизаше си в кабинетите с цигара в уста. Shocked А аз и моето бебе на 6 месеца трябва да му дишаме пушека и то в медицинско заведение.

Друг недостатък - На първия етаж е регистрацията, на втория са лабораторията и кабинетите. Асансьор няма (поне аз не видях и никой не ми показа). Наложи се да взема бебето на ръце, чантата, документите, да крепя пробите да не се излеят, за да се кача до горе. Ако си мислите, че някой се опита да ми помогне се лъжете. Даже ме гледаха накриво, защото си оставям количката долу, и я бяха сбутали после. С целия този багаж, едва държа и дъщеря и останалите неща, се наложи да чакам, защото лаборантката си приказваше сладко в съседния кабинет. Чудя се как ли очакват да се качи човек в инвалидна количка примерно?

Имам още една случка, когато София беше на 1-2 месеца. Трябваше да и пусна носен секрет. Отивам там (процедурата с багажа, детето на ръце и стълбите я описах вече). Идва лаборантката и ми се развика - ами било към 11 часа, носен секрет трябвало да се вземе веднага сутринта (защото бебе на 1 месец си е духало носа няколко пъти сигурно  ooooh!), и не го взимали те, ами аз трябвало да си купя от другаде материала за взимане на секрет, трябвало да го взема аз и само да го донеса.  Shocked Свекърва ми е лекар и ми беше на гости. Купихме наистина от тези пръчици за взимане на секрет (не знам как се казват точно   Embarassed), тя взе секрет и го занесе за изследване на своя приятелката лаборантка. Тогава разбрах, че тези пръчици били с различни хранителни среди. Изглежда имат някакво значение и се чудя Бодимед от къде очакваха да знам с каква хранителна среда да купя.  newsm78 И към допълнение да добавя - ходим скоро, за да си пусна носен секрет. Отидох в друга лаборатория, там ми взеха секрета с техни материали.

Чесно казано още ме е я, че не подадох сигнал в ХЕИ за цигарения дим.  #2gunfire

# 1 056
  • София
"Д-р" Красимира Жекова е твърдо в черния списък! И не ме питайте защо - просто защото е зачернила много деца и семейства....

Мдааа лесно е да се пише като Гост, нали?

Влез, направи си профил, разкажи - тогава да, сложи я в черния списък. Ама така с едно изречение не знам кой ще повярва.

# 1 057
Здравейте искам да споделя моето неприятно и много разочароващо мнение за д-р Любен Каранов има кабибет на бул. "Прага"11 . Ниски цени ,но за сметка на това липса на всякаква дезинфекция , а за стерилизация да не говорим......
А и липса на професионализъм и етика.
САМОНАДЕЯН , АЛЧЕН , ФУКЛЪО

ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ПОПАДНЕТЕ НА НЕГО  #Crazy

# 1 058
  • София
С чиста съвест поставям тук доц.Юлия Ковачева-детски гастроенеролог

# 1 059
С чиста съвест поставям тук доц.Юлия Ковачева-детски гастроенеролог
редно е да споделиш защо я поставяш тук  Peace

# 1 060
  • София
една позната я пратиха с направление, защото детето й е от две седмици с черен език и завишени норми на черния дроб. Та тази доцентка казала, че черният език бил от ангината Shocked, а детето от предния ден е със сополи, а не от две седмици, а и педиатъра не е поставил такава диагноза, за да има дори някакво съмнение за връзка. Без да погледне резултатите от черния дроб, казала че било нормално да са леко завишени, трябвало да е двойно за да имало някакъв проблем.Не е искала дори да го погледне на ехограф.

# 1 061
  • София
Аз, както и една моя приятелка сме недоволни от доц. Ковачева.  Дъщеря ми много повръща от новородена. Сега доста рядко, но преди по няколко пъти на ден, на фонтан. Заведох я при доц. Ковачева когато беше на 6м, надявах се да и направи ехография, за да се види дали не става въпрос за ГЕР. Тя не направи разбира се, както каза на моята приятелка - да не сме ние специалистите, тя знаела по-добре, не било необходимо. Направо само преглед с ръка като опита коремчето на София. Каза ми, че трябвало да овързвам София с пелени за леглото (обясняваше ми как да я връзвам, с някакви безопасни игли и т.н.), но бях прекалено потресена за да схвана в детайли как точно. Изписа прахчета Мотилиум и Фризопеп, въпреки че и казах, че София е на кърма. Попита ме колко яде - казах, че няма режим, яде на поискаване, честичко 7-8 пъти (реално и повече, защото тя ядеше на малки порции, но ме беше срам да кажа). Доц. Ковачева ми се развика, че това не било новородено, не могло да яде по толкова много пъти на ден.  ooooh! Изглежда за кърмене на поискване не беше чувала. В крайна сметка останах много недоволна - получих напълно безполезни съвети (нищо не приложих), не получих това, което исках т.е. ехография, а поведението на  доц. Ковачева беше много грубо.

Забравих да кажа, че даже и с направление не бях, ами си платих.  ooooh! Моята приятелка ми разказа, че и друга нейна приятелка завела детето си при доц. Ковачева и също не останала доволна. Поискала си парите обратно и и ги върнали. Яд, ме е, че не направих същото.

# 1 062
  • София
явно е есктрасенс и вижда през тялото, защото това с опипването изглежда й е практика, или може би й се свиди, защото направлението е за консултация с гастроентеролог, а за ехография е отделно, да не би да не се мине.Все пак става въпрос за малки деца, а жалкото е че е доцент и се чувствам виновно пред това момиче, защото я посъветвах да иде при нея, като по-знаеща уж.

# 1 063
И аз не съм доволна от нея.Бяхме с направление за гастроентеролог,синът ми докато беше новороден имаше много проблеми и едвам го спасиха докато разберат какво е точно заболяването му.Черния му дроб беше неимоверно увеличен и ни казаха,че към 7-мия месец вече трябва да се е възстановил.Нарочно изчакахме още малко и отидохме при доцент Ковачева.Точно както го описаха по-горе опипа го с пръсти,ехография каза,че нямало нужда и смисъл да се прави/защото бяхме с направление явно и за пари не идеше и реч/.Каза,че трябва да се направят контролни изследвания заради които да влезем 5 дни в болница.На мен ми увисна ченето,а мъжът ми като я попита какво точно налага нашия престой в болница,като изследваянията са съвсем рутинни замлъкна по въпроса и повече не обели и дума за влизане в болницата.Сакън да не изтърват пуста пътека за 5 дена.....
Не съм изобщо доволна от нея и не останах с добри впечатления.

# 1 064
д-р Снежинка Велева от "Св. Лука" (17 ДКЦ).  Не само, че и вадих думите едвам... ами ми лепна и жестока инфекция!!! Тази "лекарка" е за разстрел, вече 2 месеца не мога да се оправя след прегледа при тази "лекарка"!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт