Черен списък - гр.София

• 1 103 148
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 035
Нищо не разбрах от поста ти?Какъв гинекологичен проблем?Име няма ли си този проблем?И против какво недоволстваш-че те е прегледал ли?И за какви глупости става дума с хомеопатията?Кое и е глупавото на нея-някой я харесват,други не,но кое е глупавото не разбирам?Това,че ти е казал нещо във връзка с дрехите също ми се струва смешна причина да го поставиш в черния списък....абе да не продължавам-черния списък не е място,където да се сипят безмислици-тоя мъ дразни и сега шъ го плесна тук да видят всички какъв е. Praynig

# 1 036
  • в очите на дъщеря ми
Това му е лошото в България всички от всичко разбира,ама не може да чете. Дамата с прогестерона(Утрогестан или Дуфестон) да вземе да прочете листовките съпровождащи лекарствата.Ако не беше Утрогестана  не знам как щях да износя и родя.Ако новият доктор  казва нещо друго, #2gunfire егати доктора и той не чете.
 newsm78

# 1 037
Денизова от 10ДКЦ.Просто нямам думи.Мили бъдещи мами не ходете при тази "лекарка".Тя погуби моето бебе в 9м. от бременноста от некадърност. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 038
2-а градска болница начело с "д-р"Атанас Станев!Той само доктор не може да се нарече!Ако някой ви припорча болницата и още по -малко "доктора"обезателно потърсете и др.мнение!!!

# 1 039
Един път е достатъчно да го напишеш,няма нужда на всяка страница

# 1 040
Денизова от 10ДКЦ....
Много съжалявам за теб и бебчето ти!  smile3518 . И аз попаднах на некадърници и загубих моето. Не се отчайвай и не се предавай - другият път всичко ще бъде наред! Пожелавам ти късмет и успех!

# 1 041
Поставям в черния списък лаборатория "Лора" към МЦ "Лора". За мен е важно да направя изследванията на детето за ясла-навреме, разбрах, че в тази лаборатория и в ХЕИ се правят изследвания за чревни паразити и бактерии. Обадих се предварително и подробно ми обясниха как се прави изследването и как е достатъчно да си купя шишенце с лопатка и не ми е необходимо стъкло, тъй като техния микробиолог-паразитолог....можел да гледа и така, макар да било по-трудно и като отида при тях да кажа това, както и че изследването ще е готово за един ден . Днес отивам сутринта, нося шишенцето, оказа се че личния лекар ми е дал направление само за чревни бактерии, но това е друг въпрос...и когато споменавам за стъклото и за изследването, както ми бяха обяснили, ми отговарят, че няма такова нещо и никога не е имало, че аз съм в грешка и сигурно съм се обаждала на друго място  Shocked, това ми причини голямо неудобство, а и защо да си измислям и да се връщам отново до вкъщи и пак до там... сега изненадата която очаквам е да се окаже, че не става за един ден, с което ще възпрепятствам тръгването на ясла навреме. #2gunfire и пак ще ми кажат, че съм се обаждала на друго място, даже преди малко звъннах отново, за по -сигурно, но жената отказа да ми се представи, за да знам от кого получавам тази информация. Телефона е 9808065 централа и 22-за лаборатория НЯМА ГРЕШКА, да си проверят хората и да си сверят информацията, за да не подвеждат пациентите. Naughty

# 1 042
  • София
Поставям в черния списък лаборатория "Лора" към МЦ "Лора". За мен е важно да направя изследванията на детето за ясла-навреме, разбрах, че в тази лаборатория и в ХЕИ се правят изследвания за чревни паразити и бактерии. Обадих се предварително и подробно ми обясниха как се прави изследването и как е достатъчно да си купя шишенце с лопатка и не ми е необходимо стъкло, тъй като техния микробиолог-паразитолог....можел да гледа и така, макар да било по-трудно и като отида при тях да кажа това, както и че изследването ще е готово за един ден . Днес отивам сутринта, нося шишенцето, оказа се че личния лекар ми е дал направление само за чревни бактерии, но това е друг въпрос...и когато споменавам за стъклото и за изследването, както ми бяха обяснили, ми отговарят, че няма такова нещо и никога не е имало, че аз съм в грешка и сигурно съм се обаждала на друго място  Shocked, това ми причини голямо неудобство, а и защо да си измислям и да се връщам отново до вкъщи и пак до там... сега изненадата която очаквам е да се окаже, че не става за един ден, с което ще възпрепятствам тръгването на ясла навреме. #2gunfire и пак ще ми кажат, че съм се обаждала на друго място, даже преди малко звъннах отново, за по -сигурно, но жената отказа да ми се представи, за да знам от кого получавам тази информация. Телефона е 9808065 централа и 22-за лаборатория НЯМА ГРЕШКА, да си проверят хората и да си сверят информацията, за да не подвеждат пациентите. Naughty
Изненадата си  я очаквай, защото тези изследвания отнемат 4-5 дена. Иначе и в други лаборатории правят тези изследвания, на нас в поликлиниката ни ги направиха.
Аз ползвах един път Лора, защото GP-то ни има догов с тях. За кърлеж. Накараха ме да отида до близката аптека да си купя ваксината за тетанус, защото точно преди нас беше свършила.

# 1 043
  • София
"Накараха ме да отида до близката аптека да си купя ваксината за тетанус, защото точно преди нас беше свършила."
Колко удобно Thinking абе много често и свършват ваксините...

# 1 044

И аз знам АННА, че отнемат повече време, но ми казаха, дори днес като се обадих, че ще бъдат готови за един ден. Thinking Пък ще видим.  newsm78

# 1 045
миналата есен когато малката тръгваше на ясла правих изследванията точно там.Наистина станаха за 1 или 2 дни Peace

# 1 046
  • София
Колкото пъти ми се е налагало да ходя до МЦ Лора съм оставала крайно разочарована Sad
Всеки път гледат телевизия и ,за да прегаледат детето правят такава кисела физиономия все едно не име  това работата.
Няма да забравя случая когато заведох 5месечен Светльо със сополи и лекарката говореща развален български ми обясни да ходя да го разхождам в Бояна!!!!Като разбра че точно там живем ах-на и започна да ме разпитва за някакви си нейни приятели дето и те живеели тука Sad
Година по-късно още от вратата ни казаха да ходим на друго място защото те нямали специалист уши,нос гърло.Абе да се чудиш защо Джи питата сключват договр с тях.

# 1 047
Цитат
Абе да се чудиш защо Джи питата сключват договр с тях.

Ми сигурно щото им е най-евтино Crazy (нямам преки впечатления, де, просто звучи логично, а темата ми виси непрекъснато в "нови отговори")

# 1 048
доц.ЕМИЛОВА,nb!!!"д-р"МЕТОДИЕВА!!"д-р"ШИШКОВА! всичките "специалистки"от МД-софия;всъщност трябва да се знае нещо от всички родители ,здравното министерство отпуска 100 флакона серфектант годишно(от Март тази година),следователно достъп до животоспасяващия за преждевременно родените деца,имат тези с връзки и някои с невероятен късмет!!!За останалите остава само твърдението че,им е поставен!

Ирина Димитрова

# 1 049
Д-р Полина Геловска от МЦ "Лора".
С голямо нежелание и много задръжки едва потвърди бремеността ми в 6с. После имах проблеми (кървене и силни болки), които тя определи като: "Абе има нещо ама я го бъде я не - от теб зависи" #2gunfire. Изпрати ме в къщи с Дуфастон и даже насила я накарах да ми даде болнични за дните на лежане, които препоръча.
Поради тази некомпетентност бях приета по спешност в Шейново и изгубих дясната си тръба заради извънматочната бременност Cry, която тя не "забеляза".

Общи условия

Активация на акаунт