Черен списък - гр.София

• 1 102 092
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 440
Искам да попитам някой може ли да ми каже информация за д-р Виктор Нова4ков-гинеколог,бил е в 'св.Ана',сега е в 'Доверие',не го видях в никакъв списък,знае ли го някой?Мерси.
Слави се като добър оператор. Една приятелка се оперира миома при него, доволна беше

# 1 441
Sайта го знам мили4ка,интересува ме който се е оперирал там да каже доволен ли е,и най-важно с направление,щото...нали знаем,мерси. Stop

# 1 442
Аз мога да ти кажа за гастро-отделението и процедурата по приемане(предполагам че механизма е същия).Постъпих с талон #7,доплаща се по 4.80 лв.на ден(но условията са чудесни),анестезията при мен беше пожелание и аз се възползвах като се заплаща частично,в моя сл.45лв.
Нито стотинка+това  не съм платила или да ми е отправен намек,че трябва не е имало!Стаите са с по 2 легла,ТВ и хладилник(вс. което в държавните болници минава за ВИП!) ,1баня и 00 на 2 стаи.Персонала поне там където бях аз беше безупречен,хигиената също.Никакви забележки,абсолютно никакви нямам.
То май не и беше мястото тук на тази дискусия newsm78,но дано съм те ориентирала. Peace
Успех  bouquet

# 1 443
Т.нар. д-р Чурешка от "Тина Киркова" - некадърна и алчна.

Аз родих съвсем скоро при нея. Да, поиска си пари, но след като всичко беше приключило и то без заплахи, а ако имаме възможност. И за мен това са най-добре похарчените пари. През цялото време стоеше до мен. Действа адекватно в създалата се ситуация - наложи се спешно секцио - иначе нещата можеха да са фатални и за мен, и за малкия. Всеки ден идваше в стаята да ме види и не само като лекар, а да си поговориш с нея за съвсем злободневни неща, което понякога е по-важно от всички прегледи. Ако имам друго дете пак бих потърсила нея.

Не искам да убеждавам никой в нищо. Всеки си има мнение. За мен д-р Чурешка е един прекрасен лекар.

# 1 444
имам същите изключително лоши впечатления за д-р Машка Ангелова. 1 път в седмицата ивда в Закрила на Дондуков и разбира се всеки път закъснява поне с 1 час. Дори едно извинявайте не казва. Да не говорим, че не е никаква лекарка. Знае само да ти увеличава дозата на лекарството без дори да си размърда мозъка до къде ще те докара така. Не се интересува от страничните симптоми. Голяма чуждопоклоничка е. Само ти цитира разни светила какво били казали на еди кой си конгрес и нищо не прави по въпроса с това да ти помогне.Държи се надменно, обижда пациента и приказва празни приказки. Изобщо не ходете при нея.

# 1 445
 Hug

има една много полезна книга=юриди4ески пищов за пострадалите от "лекари":

АВТОР: СВЕТОСЛАВ СЛАВОВ

КАЗВА СЕ : ЛЕКАРСКИТЕ ГРЕ6КИ И ЛЕКАРСКИТЕ ДЕЛИКТИ,

ИЗДАВА Я ИЗДАТЕЛСТВО: СИБИ

ЦЕНА: 2,20 лв.

НАВСЯКЪДЕ Я ТЪРСИХ, ДъЛГОО И БЕЗРЕЗУЛТАТНО, НО НАКТАЯТ Я НАМЕРИХ НА ЩАНДА ИМ ПРЕД ВХОДА НА СГС И СОФИЙСКАТА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ДО РИМСКАТА СТЕНА !!!

МНОГО Е ПОЛЕЗНА, УСПЕХ НА ВСЯКА ДА НАМЕРИ КЛЮЧА КЪМ ИСТИНАТА !!!

ЗНАК ДА ПРОДЪЛЖИМ БОРБАТА !!

# 1 446
  • София
ВХОДА НА СГС И СОФИЙСКАТА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ДО РИМСКАТА СТЕНА !!!

За да не стават грешки, там не е СГС (Софийски градски съд), а СРС (Софийски районен съд).  Peace

# 1 447
# 1 448
  • София
Искам да попитам някой може ли да ми каже информация за д-р Виктор Нова4ков-гинеколог,бил е в 'св.Ана',сега е в 'Доверие',не го видях в никакъв списък,знае ли го някой?Мерси.
Пусни си търсачката. В ПРОБЛЕМНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ бяха писали за него.

# 1 449
Д- р Новачков ме оперира през 2007год. от киста на яйчника-много съм доволна! Доколкото знам е попринцип мн. добър оператор особено в областта на  лапароскопиите.

# 1 450
Искам да се оплача от проф.Димитров -Майчин дом.Прави експерименти с бремените.!!!
20 дена преди термина бях в болница за задьржане-защото бебето било малко,а се роди 2900кг. Три дена след изписването отидох на консултация за оточняване на раждането.Проф.Димитров каза,че плацентата е презряла и трябва да се предизвика раждане-което в последствие разбран ,4е не е вярно защото това се вижда на спец.апарат, а не на ултразвук както ме гледа той, а и ако имаше нещо в болницата щяха да видят.
Вместо да направи секцио,защото бях натьпкана с лекарства за задьржане ,кажа,4е трябва да се предизвика раждане .В  МД нареди да ми вклю4ат с-ма Окситоцин за предизвикване контракции, но наро4но за да си прави експеримент и нау4ен труд не ми даде Простогладин за разширение на мат. шийка, вьпреки,4е нямах никакво разкритие.
3 дни бях на с-ми в родилна зала,но родова деиност не се полу4и.Вси4ки около мен родиха
След още няколко дни ми изтекохаводите с проф.Димитров МИ КАЗАР4е ще сьм за секцио ако не родя до 24 4аса .След това си трьгна -ВЬПРЕКИ,4Е ИМАХМЕ УГОВОРКА ДА ВОДИ РАЖДАНЕТО.Не ДИГАШЕ И ЗАТВАРЯШЕ ТЕЛ.КАТО МИ ВИДЕШЕ НОМЕРА.
Спешния екип направи секцио с огромен разрез от пьпа до края-които с пластика не може да се оправи,разкьсвания на матката , огромна крьвозагуба и ред др.усложнения.
Д-р Димитрова дьржа отдолу бебето докато бях на операционата за да не се роди без секцио. Защото преди мен имаше подобен слу4ай.Много е некадьрна и може да убие вас и децата ви- както и проф.

# 1 451
д-р Петър Кътев - АГ "специалист", Първа частна клиника-Княжево /бившата Трета АГ/.Алчен,мазен,изключително некоректен човек.Преди години, когато бях "млада и зелена" /и нямаше форумите на бг мама да се осведомя/ ме лекува повече от 6!/шест/ месеца с какви ли не антибиотици от бактерии.След всяко ново изследване и лечение ,той ми  съобщаваше за наличието на нова и по-страшна бактерия, появила се незнайно от къде в организма ми.Тогава бях от 4 години само с един единствен мъж,който ми беше и първият/аз на него също/ и не съм имала никакви основания да се съмнявам във верността му тогава.Този човек ми взе над 3000 долара за лечение!!! Мисля,че по същия начин процедира и с повечето си жени пацинетки, които посещават и частния му кабинет на бул."Цар Борис" III,срещу Автогарата на Овча купел.Внимавайте много,мили момичета и жени! Тая мутра умее да вдъхва доверие-казвам мутра,защото беше личен лекар на покойния Илия Павлов,сега продължава да "обслужва" небеизивестни мутри в Бг,играе го масон и е направо безсмъртен.
 #2gunfire #Cussing out Peace

Аз ще се обявя в защита на доктор Кътев. Познавам го има, няма от 15 год. Правил ми е 2 аборта, лекувал ме е доста пъти, мога да кажа само... пари за консултация не взима, както и за преглед. Единственото нещо е че държи адски много  изследванията да се правят в Цибалаб, а там е доста скъпо... Но за мен той е най- добрия гинеколог, нямам нерешен проблем до момента и не смятам никога да отида при друг специалист!

# 1 452
д-р КОСТАДИН КАРАЧОРОВ- уролог. Изключително некъдърен, мошенник, лъжец и измамник! Не пойелавам и на най- големия си враг да му попадне в ръчичките! Не му се доверявайте!

# 1 453

Моля всички , които преглеждат този списък да обърнат специално внимание на написаното по долу . Става въпрос за д-р Денчева от отделението по дерматология и венерология на прехвалената болница Токуда в София . Най- малкото , което може да се каже за въпросната лекарка е , че е некомпетентна. След направено микробиологично изследване по повод на неприятен обрив беше установено , че той се дължи на ентерококи . Разбира се към микробиологичното изследване беше направена и антибиограма . Въпросната лекарка назначи Далацин С , забележете 20 дни  и то при условие , че този антибиотик изобщо не присъстваше в антибиограмата . Нещо повече , там имаше седем други антибиотици , към които въпросната бактерия беше чувствителна . Няма значение , доверих й се , нали е лекар , прибрах се вкъщи и започнах "ЛЕЧЕНИЕ" И ТАКА ДВАДЕСЕТ ДНИ  . Резултатите не закъсняха , незнам дали се отървах от ентерококите , но една седмица след като спрях антибиотика , започнаха мъките - диарични изхождания , примесени с кръв и слуз, болки отляво в коремната област и след направената ректоколоноскопия и диагнозата ПСЕВДОМЕМБРАНОЗЕН КОЛИТ И ТОТАЛНА ДИСБИОЗА  , вследствие на лечението с Далацин С . Впоследствие , след като сама се информирах, се оказа че въпросния антибиотик , и по-точно клиндамицина  ,който е основна негова съставка  , в 90% от случаите , особено след по-дълъг прием , има такова странично деиствие . Д-р Денчева обаче смело го изписва и "лекува" с него, нещо повече , дори не ви предупреждава за възможните нежелани странични реакции , да не говорим  , че после разбрах, защото съм юрист , а не лекар, че приемът на антибиотик се съпътства от прием на пробиотици именно , за да се избегне унищожаването на нормалната чревна флора . И така два месеца след това аз съм все още , а  и честно казано незнам дали някога вече ще спра да бъда , с ненормално функциониращи черва, с присъщия за това дискомфорт , на пълна диета , включваща единствено варени картофи и ориз , с тотално променена психика и начин на живот и ВСИЧКО ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА Д-Р ДЕНЧЕВА И НЕЙНАТА КОМПЕТЕНТНА НАМЕСА. Съжалявам и се извинявам , ако съм досадила на някой с дългия си пост, но го направих ,защото искам да предпазя останалите от това  ,което се случи с мен . Д-р Денчева , БЛАГОДАРЯ ВИ , че превърнахте живота ми в ад.     

# 1 454
Искам да се оплача от проф.Димитров -Майчин дом.Прави експерименти с бремените.!!!
20 дена преди термина бях в болница за задьржане-защото бебето било малко,а се роди 2900кг. Три дена след изписването отидох на консултация за оточняване на раждането.Проф.Димитров каза,че плацентата е презряла и трябва да се предизвика раждане-което в последствие разбран ,4е не е вярно защото това се вижда на спец.апарат, а не на ултразвук както ме гледа той, а и ако имаше нещо в болницата щяха да видят.
Вместо да направи секцио,защото бях натьпкана с лекарства за задьржане ,кажа,4е трябва да се предизвика раждане .В  МД нареди да ми вклю4ат с-ма Окситоцин за предизвикване контракции, но наро4но за да си прави експеримент и нау4ен труд не ми даде Простогладин за разширение на мат. шийка, вьпреки,4е нямах никакво разкритие.
3 дни бях на с-ми в родилна зала,но родова деиност не се полу4и.Вси4ки около мен родиха
След още няколко дни ми изтекохаводите с проф.Димитров МИ КАЗАР4е ще сьм за секцио ако не родя до 24 4аса .След това си трьгна -ВЬПРЕКИ,4Е ИМАХМЕ УГОВОРКА ДА ВОДИ РАЖДАНЕТО.Не ДИГАШЕ И ЗАТВАРЯШЕ ТЕЛ.КАТО МИ ВИДЕШЕ НОМЕРА.
Спешния екип направи секцио с огромен разрез от пьпа до края-които с пластика не може да се оправи,разкьсвания на матката , огромна крьвозагуба и ред др.усложнения.
Д-р Димитрова дьржа отдолу бебето докато бях на операционата за да не се роди без секцио. Защото преди мен имаше подобен слу4ай.Много е некадьрна и може да убие вас и децата ви- както и проф.
PeaceПодкрепям за Димитрови!Гола водица са ,а са широко хвалени което донякъде разбирам,защото и мен Г-жа димитрова "обгрижваше"известно време и си остави ръцете в крайна сметка,не може да се разчита на нея ЗА НИЩО!

Общи условия

Активация на акаунт