Черен списък - гр.София

• 1 102 114
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 425
Днес бях на преглед при д-р Рохова от МЦ София.Отначало ми се стори доста заинтересована-разпитваше ме най-подробно и си записваше.Но самия преглед беше груб и болезнен.Постоянно викаше отпусни се, като с нищо не допринасяше за това.Уреда, с който ме прегледа преди това изми на чешмата (все си мисля за някаква стерилност )Отидох с оплаквания от гъбички, а тя (което все пак отчитам като плюс) реши да провери за наличие на бремннност преди да изпише лекарста които биха навредили на евентуална такава.Но пък прегледа беше доста болезнен и неприятен .Мисля че с повече такт и търпение преживяването нямаше да е толкова неприятно.Каза ми че сигурно още нямам овулация след абразиото но все пак ще изчака резултатите от изследванията и дали ще имам менструация или случайно не съм забременяла.Може да е компетентна но никак не е внимателна.Сега си правя промивки с лайка и чакам резултатите за да ми назначи лечение въпреки че положението с теченито било сериозно.Мисля в понеделник да ходя на друг лекар.
Промивки с лайка?!?  #Crazy #Crazy #Crazy Ти ме уби! Това не са ли методи от миналия век? Не се ли замисли за лактобацилите си?

# 1 426
Аз съм много недоволна от   д-р Младен Младенов - мамолог в "Тина Киркова". Много груб и нагъл човек.

# 1 427
ar4ito,какъв точно е проблема с него?Аз трябва да ходя скоро на преглед и се бях ориентирала точно към ,,Тина Киркова''.

# 1 428
  • СОФИЯ
Здравейте и от мен.
И аз реших да споделя с вас за това което ми се случи в "ШЕЙНОВО".
Преди 6год. се сблъсках с "ШЕЙНОВО" и се надявам докато съм жива кракът ми да не стъпва там.
За жалот ,да слагам цялата болница под общ знаменател заради Д-Р МИШЕЛ което е жалко защото заради един "лекар" в моите очи цялата болница ми е черна.
Просто ако имах силата и връзките бих направила така ,че този Д-Р МИШЕЛ да не си практикува професията никаде.
Той не ми помогна И на всичкото отгоре ми искаше пари .А аз бях по спешност и с направление в 6 мес.

# 1 429
Здравейте и от мен.
И аз реших да споделя с вас за това което ми се случи в "ШЕЙНОВО".
Преди 6год. се сблъсках с "ШЕЙНОВО" и се надявам докато съм жива кракът ми да не стъпва там.
За жалот ,да слагам цялата болница под общ знаменател заради Д-Р МИШЕЛ което е жалко защото заради един "лекар" в моите очи цялата болница ми е черна.
Просто ако имах силата и връзките бих направила така ,че този Д-Р МИШЕЛ да не си практикува професията никаде.
Той не ми помогна И на всичкото отгоре ми искаше пари .А аз бях по спешност и с направление в 6 мес.

Много ме дразнят такива корумпирани тъпаци! Заслужава на истина да му се забрани да практикува!  newsm61

# 1 430
Ако има подписка, искам и аз да се подпиша, Мишел вече да не практикува. Мен не е лекувал, но видях много неща, докато лежах в Шейново.

# 1 431
  • СОФИЯ
Ако има подписка, искам и аз да се подпиша, Мишел вече да не практикува. Мен не е лекувал, но видях много неща, докато лежах в Шейново.

И аз доста неща видях от Д-Р МИШЕЛ и част от другите в ШЕЙНОВО,и знаете ли как се държаха с мене .Сигурно с циганките се държат по-добре .И то защо така си го обяснявам,защото не бяхме женени тогава с мъжа ми и аз бях на 19год.
От цялата ситуация ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ Д-Р се измъкна чист.
А мене ме върнаха в "1-ви клас" просто ми разказаха играта ,а знаете ли какво ми казваха докторите в ШЕЙНОВО "ТИ СИ ОЩЕ МАЛКА ,ЩЕ ИМАШ ДРУГИ ДЕЦА".
Просто нямам думи,нестига че не ми помогнаха ,нестига че ми взеха и пари за преглед (но пред мъжа ми нищо не каза за парите ,а когато влезох сама за преглед в кабинета му)който беше по спешност а и си носех направление от 18-та поликлиника.

# 1 432
bouquet
ПРИВЕТ МИЛИ ПО4ЕРНЕНИ МАЙ4ЕТА НА АНГЕЛ4ЕТА,

ИЗВИНЯВАЙТЕ 4Е ВИ ДОСАЖДАМ, НО МИ ИЗЛЕЗЕ ЕКПЕРТИЗАТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА =
ЧЕСТИТО МЗ, БЛС,

ЗА РАЗЛИКА ОТ ФОРМАЛНИТЕ ИМ ПРОВЕРКИ НА РЦЗ-СОФИЯ-МЗ,  АЗ ДЕЙСТВАМ, САМА :

аг мц СВЕТИ ДИМИТЪР и аг д-р4ета ИВАН ВАСИЛЕВ ДИМИТРОВ, ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ и пом.им персонал работещ незаконно =без правоспособност…!!!!

ДОКАЗАХ и ИСТИНАТА ЛЪСНА: ЧЕ СА МИ ПОДПРАВИЛИ ПОДПИСИТЕ МИ И МЕД.МИ ДОСИЕ, ЗА ДА СЕ ОПИТАТ ДА СЕ ОНЕВИНЯТ ПРЕД КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ ,
А МЗ и БЛС ОТБИВАТ НОМЕРА...ДА СИ ДАДЪТ ОСТАВКИТЕ И ДА  НЕ ХАР4АТ ПАРИТЕ НИ  !!!

АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ И ЩЕ ИМ СМЕНЯ ПРЕСТИЛКИТЕ ПОНЕ НА 4ЕРНИ РАЙЕТА !!!!

ЩЕ СИ ПЛАТЯТ,ЗАЩОТО ОТНЕМАТ ОТ ВРЕМЕТО МИ ВМЕСТО ДА СЕ ОТДАМ ИЗЦЯЛО НА ДРУГОТО МИ ДЕТЕНЦЕ, ОЩЕТЯВАТ ГО И НЕГО ОТ УСМИВКИТЕ МИ...., И ТО УСЕЩА НИЩО 4Е Е МАЛКО 4Е СТРАДАМ...

bouquet

# 1 433
  • София
GIULIA , напиши подробности, моля те. Какво е постановила прокуратурата. Успех в борбата!  Hug

# 1 434
Днес бях на преглед при д-р Рохова от МЦ София.Отначало ми се стори доста заинтересована-разпитваше ме най-подробно и си записваше.Но самия преглед беше груб и болезнен.Постоянно викаше отпусни се, като с нищо не допринасяше за това.Уреда, с който ме прегледа преди това изми на чешмата (все си мисля за някаква стерилност )Отидох с оплаквания от гъбички, а тя (което все пак отчитам като плюс) реши да провери за наличие на бремннност преди да изпише лекарста които биха навредили на евентуална такава.Но пък прегледа беше доста болезнен и неприятен .Мисля че с повече такт и търпение преживяването нямаше да е толкова неприятно.Каза ми че сигурно още нямам овулация след абразиото но все пак ще изчака резултатите от изследванията и дали ще имам менструация или случайно не съм забременяла.Може да е компетентна но никак не е внимателна.Сега си правя промивки с лайка и чакам резултатите за да ми назначи лечение въпреки че положението с теченито било сериозно.Мисля в понеделник да ходя на друг лекар.

Пробвай при друг лекар ,който спазва стерилността. До голяма степен  неточните резултати идва от неправилно взимане на проба.

# 1 435
bouquet
ПРИВЕТ МИЛИ ПО4ЕРНЕНИ МАЙ4ЕТА НА АНГЕЛ4ЕТА,

ИЗВИНЯВАЙТЕ 4Е ВИ ДОСАЖДАМ, НО МИ ИЗЛЕЗЕ ЕКПЕРТИЗАТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА =
ЧЕСТИТО МЗ, БЛС,

ЗА РАЗЛИКА ОТ ФОРМАЛНИТЕ ИМ ПРОВЕРКИ НА РЦЗ-СОФИЯ-МЗ,  АЗ ДЕЙСТВАМ, САМА :

аг мц СВЕТИ ДИМИТЪР и аг д-р4ета ИВАН ВАСИЛЕВ ДИМИТРОВ, ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ и пом.им персонал работещ незаконно =без правоспособност…!!!!

ДОКАЗАХ и ИСТИНАТА ЛЪСНА: ЧЕ СА МИ ПОДПРАВИЛИ ПОДПИСИТЕ МИ И МЕД.МИ ДОСИЕ, ЗА ДА СЕ ОПИТАТ ДА СЕ ОНЕВИНЯТ ПРЕД КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ ,
А МЗ и БЛС ОТБИВАТ НОМЕРА...ДА СИ ДАДЪТ ОСТАВКИТЕ И ДА  НЕ ХАР4АТ ПАРИТЕ НИ  !!!

АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ И ЩЕ ИМ СМЕНЯ ПРЕСТИЛКИТЕ ПОНЕ НА 4ЕРНИ РАЙЕТА !!!!

ЩЕ СИ ПЛАТЯТ,ЗАЩОТО ОТНЕМАТ ОТ ВРЕМЕТО МИ ВМЕСТО ДА СЕ ОТДАМ ИЗЦЯЛО НА ДРУГОТО МИ ДЕТЕНЦЕ, ОЩЕТЯВАТ ГО И НЕГО ОТ УСМИВКИТЕ МИ...., И ТО УСЕЩА НИЩО 4Е Е МАЛКО 4Е СТРАДАМ...

bouquet

Поздравявам те за упоритостта и силата! Дано има повече хора като теб.

# 1 436
Д-р Цветин от Дивамед...след два положителни теста за бременност и гледане на ехограф в продължение на една седмица всеки ден каза,че плоден сак не вижда и ,че ми пуска направление за Токуда да ми направят лапароскопия защотоявно е извънамточна....

Ето какво знам аз за Д-р Цветин от МЦ "Дива мед" : Информацията ми е от моя първа братовчедка,която е състудентка с въпросния Д-р Цветин. Този лекар е бил много слаб студент, завършил медицина като си е купувал почти всички изпити.После е специализирал Акушерство и гинекология в "Майчин дом". По време на специализацията постоянно е вършил простотии и директора на "Майчин дом" го е изгонил без да придобие специалност АГ. Така че Д-р Цветин е просто лекар, без специалност Акушерство и гинекология. Затова и не работи в никоя АГ болница, а в собствения си МЦ "Дива мед", който се занимава основно с трудова медицина. Така че просто сте попаднали на "специалист акушер-гинеколог", от всички най-добри в София, та на най-добрия,  казано за съжаление с ирония.  smile3511 smile3512 box

# 1 437
Мили момичета прочетох почти цялата информация от сайта срам ме е да си призная но аз работя в тази скапана система -
видна столична лаборантеса .Опитвам се да помагам както мога но...

# 1 438
Искам да попитам някой може ли да ми каже информация за д-р Виктор Нова4ков-гинеколог,бил е в 'св.Ана',сега е в 'Доверие',не го видях в никакъв списък,знае ли го някой?Мерси.

# 1 439
Искам да попитам някой може ли да ми каже информация за д-р Виктор Нова4ков-гинеколог,бил е в 'св.Ана',сега е в 'Доверие',не го видях в никакъв списък,знае ли го някой?Мерси.
http://mbal.doverie.bg/  това е сайта на Доверие,може би от там ще получиш повече информация.Аз съм посещавала гастроентернолог там,за АГ нямам представа.
Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт