Черен списък - гр.София

• 1 102 126
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 870
д-р Катя Венкова-гинеколког в 1-ва градска-несериозно подходи към цялата ми бременност-препоръчвам ви да я избегнете.

Подкрепям за др Венкова. Много е несериозна !

# 871
meshko106, не искам да защитавам никой, но защо не потърсите причина в нещо случило се по време на бременността? Аз така си изкарах  без никакви проблеми бременността и когато родих се разбра че детето е инвалид и е растяла така от началото на зачеването си! Наблюдаващият ме "лекар" не е видял липса на 4 прешлена (Спина Бифида)
Дано да сте добре  и да сте здрави и живи!

Нищо не се е случило по време на бременността. Това беше една много чакана бременност. Минахме през хиляди изследвания преди нея, за да разберем защо не забременявам, бяхме си платили такса за ин витро, когато разбрах, че съм бременна. Мисля, че можеш да си представиш как са ме следили след това. Правила съм всякакви рутинни и специализирани изследвания и прегледи при специалисти. Много съжалявам за това, което ти се е случило. Аз благодаря на Бога, че детето ми е добре -нищо не откриха. Единственото ми логично предположение е, че са я оставили да се задави, просто не е имало кой да я наблюдава през нощта и е останала без въздух за известно време -те педиатрите в Шейново бяха непрекъснато заети и все ги нямаше....Защото тя се роди жива и здрава и беше съвсем добре, а на следващия ден започна кошмарът сътворен от Добрева. Просто внимавайте на кого поверявате децата си след раждането!

# 872
Моля, дайте инфо за д-р Сашо Георгиев / гинеколог /-Майчин дом.
Изпращат ме при него за манипулация, но се притеснявам,  тъй като не съм чувала нищо за него и работата му.
Благодаря

# 873
Той ми води бременноста ама не ми изглежда много сериозен.Не обяснява много,много закъснява за работа  а ни сякаш само това ни е работата че да го чакаме с часове.Идруго ми е направило впечатление-той в кабинета си чете весник а отвън чакат поне 5,6.. пациентки.Кажи кой д-р те праща при него.

# 874
Добавям д-р Иван Димитров с частен кабинет на ул. Феликс Каниц 11 (близо да бившето кино Урвич).
Въпреки, че е сключил договор със ЗК вчера отказа да ме прегледа с направление, защото съм бременна  #Cussing out
Малко му плащала касата, та просеше пари #2gunfire
Освен това е много умел в жлъчните реплики и комуникацията с него е много натоварваща.

# 875
Д-р Цветин от Дивамед...след два положителни теста за бременност и гледане на ехограф в продължение на една седмица всеки ден каза,че плоден сак не вижда и ,че ми пуска направлние за Токуда да ми направят лапароскопия защотоявно е извънамточна....

Сега съм в 8 месец бременна / в Токуда видяха и сакче и сърдечна дейност и мепотаха кой ВЕТЕРИНАР ме е гледал/....

# 876
Клиниката на Мазнейкова!  Rolling Eyes
Изключвам една голяма част от персонала, които се справят много добре и са кадърни.
Но като цяло това, което ми се случи там, ме кара да я сложа в черния списък!  Peace
Който го интересуват подробности, нека прочете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285427.0;topicseen

# 877
Педиятърката Д-р Зоя Наиденова,която работи в 3-та гр. болница. Лекува често с хомеопатия,предписана не на място,дори и за силни вазпаления,които биха се лекували само с антибиотик.За втори път вече щеше да обарка сина ми,които е на 1г.10мес. и заради нея се мъчи няколко дни от страшни болки в ушите.Разбира се търсена на мобилният и телефон,често не и е включен,а пък вечерно време на домашният апсурд да я намери човек.Разбира се пак се обарнахме кам услугите на часната б-ца Токуда,и разбира се го оправиха и му предписаха правилното лечение.

# 878
Аз много се колебаех дали да пиша тук,но се реших!
Искам да сложа тука д-р Хранов от МД,който,ако мъжа ми не се беше намесил,щеше да ми махне бебето.  #Cussing out Още при приемането (бях в 4-5 седмица със зацапване) ме пита дали е желана бременността.казах -да,а той ми сервира:Може да е,но МАЙ плода не се развива и сигурно ще го махаме!!! Прекарах една кошмарна нощ и на сутринта на визитацията ме пита-имаш ли още кървене?Отговорих-да!То от какво ли да ми спре,като ми биеха само Но-шпа. Та той пак каза-утре ще го махаме.Без да ме прегледа,без да види дали е порастнало сакчето...Е,като видя мъжа ми набързо почна да пее друга песен-имало време,няма да бързаме да го махаме...  Close Следобяд отидох в частния кабинет на Гунев и чухме сърдечната дейност.  Heart Eyes Предписа ми човека инжекции,от които моментално ми спря кървенето.Бих си ги до 3-тия месец и всичко беше ОК.  ooooh!
След това,да ме пита човек защо продължих да ходя при Хранов да ме гледа.  ooooh! Всеки път измисляше нещо,за да остана в болницата.И след всеки преглед при него ходех на още 1-2 частни,които не потвърждаваха думите му и ме успокояваха.  ooooh!

# 879
За мен д-р Мила Лажерсин е най-добрият лекар педиатар които има в страната ни.Лични благодарности

# 880
  • София
Ауууууу!  Flutter
Допускам, че си обиколила поне половината педиатри и имаш база за сравнение.  Rolling Eyes

# 881
Пак си отварям стара рана. Тя е зарастнала, но белега ще си стои цял живот. Та на въпроса - доц. Русанка Русева - Майчин дом. Всичко беше наред, докато не прокървих. Преди това си ходех на прегледи в Майчин дом, но на частно. Плащах си по 30 лв. за 2-3 мин. взиране и заключение: "всичко ок" и толкова. Прокървих, не ме прие в болница, нямало нужда. Да пия но-шпа. Започнаха болки, нещо като контракции. Два дни - събота и неделя не си вдигна gsm-а. Отидох в понеделник - вече нямаше сърдечна дейност. Каза ми го и си взе парите за прегледа. Преди, когато нямаше титли и звания беше добър лекар.

# 882
Д-р Евгений Узунов-реаниматор в изгаряния, Пирогов!
Този човек се разхождаше с два килограма златни ланци и се обърна и каза, че баща ми ще умре!
Уби човек с 21% изгаряния! Когато го попитах как е умрял татко, той ми се разкрещя, че е умрял от изгарянията си!
Изхвърли татко от реанимация и го остави в общото отделение да умре в адски мъки!! Никога няма да го забравя, никога!

# 883
Господ забавя, не забравя! (да се надяваме)Peace

# 884
  • София
Ще прибавя д-р Михайловска, стоматолог работи в Люлин. След години ходене при нея на всеки 6м, се стигна до там, стомотолог да ме пита откога не съм ходила на зъболекар  Shocked. Страшно немарливата и работа ми докара операция на венците и предстояща втора такава.

Общи условия

Активация на акаунт