Черен списък - гр.София

• 1 102 187
  • 3 089
  •   3
Отговори
# 855
  • София
Аз ще добавя тук д-р Сотирова и д-р Даскалова, лични лекарки от Детско здраве, които сега имат самостоятелна практика като GP.
Е първата госпожа до толкова се самозабрави вече, че взима 45лв. за първо домашно посещение при новородено.  При нас миналата година беше 35лв., ама аз съм си виновна, че се хванах на хорото, защото и другото дете беше при нея. За въведената кабинетната такса от 3лв. за всяко посещение просто нямам думи. #Cussing out За това скоро ще се сбогуваме.
Съжелявам, че я препоръчвах преди докато беше в Детско здраве, но там нямаше такива неща.
Такива мародери са за #2gunfire

# 856
Искам да попитам за няколко доктора знаете ли нещо за тях,те са гинеколози но на мен ми е назначена инсеминация и трябва да ходя,д-р Стаменов,д-р Щерев?А какво ви е мнението ако някои има такова за 12-та поликлиника?Благдаря предварително за отговорите  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виж във форума "Проблемно забременяване, рискова бременност". Има много информация за тези доктори. Щом си за инсеминация нямаш работа в поликлиника, а в клиника по стерилитет.
Отиди при Стаменов-УНИКАЛЕН специалист.Имам приятелка на която й прави инсеминация.При нея положението беше сложно и не помогна,но си направи инвитро при него и стана от първия път-роди момиченце.Той ми следеше бременноста с близнаците и ми направи секциото.МНОГО съм доволна,много земен човек.Пожелавам ти УСПЕХ от сърце. newsm10

# 857
Здравейте момичета, съжалявам че ще пиша с лоши новини , но това е истината . Слагам в Черния списък на лекарите в София доц.Дянкова от Онкологията. В приемния си ден не се явява, а по-късно насочва пациентите към частния си кабинет, защото знае че там се ходи с проблем. Това е търговец, а не лекар!!

# 858
  • София
Искам да попитам за няколко доктора знаете ли нещо за тях,те са гинеколози но на мен ми е назначена инсеминация и трябва да ходя,д-р Стаменов,д-р Щерев?А какво ви е мнението ако някои има такова за 12-та поликлиника?Благдаря предварително за отговорите  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Върни се няколко поста  по-нагоре и виж мнението ми за 12-та  поликлиника Peace

# 859
poddarjam mnenieto za dr.Candeva v 12 poliklinika pri parvia pregled kaza 4e ne e sigurna 4e ima bremennost da otida sled 2 sedmici togava kaza da ima bremennost osma sedmica (a deitvitelno biah v 11-ta ) napravi samo rutinni izsledvania kato kravna grupa vaserman i tova ,sledva6tia pregled sled o6te 2 sedmici samo me premeri kolko kg. sam i kravno naliagane.Vaob6te ne se znae6e s kakav HGB sam ili jeliazo i tn. Prepora4aha mi dr.Gergov v Sveta Sofia kadeto triabva6e da si platia abonament ot 200lv. zapisah se platih pri parvoto pose6tenie me ka4i na magareto pregleda me vze citonamazka platih o6te 20lv. napravi komentar ot roda pri koi lekar si bila i kakvo e tova bezhaberie nazna4i mi izsledvane kravna grupa i krav (ve4e biah 14 sedmica)  urina pokazatelite biaha v norma. Prez sledva6tite meseci me preglejdaha na exograf meriha mi kg.-te, kravnoto naliagane i vsi4ko bilo     O"K v 20sedmica ka4ih temperatura obadih se po telefona v kabineta sestrata kaza pii 1 paracetamol  izpih go i s 4ai4eta se poopravih otidoh pri GErgov toi gleda6e po barzi4ko da me premeri i da me vidi na exografa napisa bolni4ni i me otprati i taka vsiaka sledva6ta konsultacia dokato  v 28 sedmica otidoh da dam krav ne se 4uvstvah dobre biah bleda kato martvec niamah po4ti nikakvi sili i kakto si stoiah na peikata pred kabineta da si 4akam reda toi vliza6e i izliza6e no nikakvo vnimani i nakraia edna jena go spria i mu kaza 4e iavno ne sam dobre da me priema predi neia toi me vkara v kabineta sednah na legloto kaza na sestrite da mi izmeriat kravnoto 4e toi otival da pravi sekcio sestrite zaeti me po4erpiha bonbon legnah i  sled okolo 5 min. mi kazaha 4e ve4e moga da si varvia tragnah si pribrah se edva edva legnah da si po4ina na drugata sutrin stanah cialata jalta cialoto tialo otidoh pri Gergov toi ve4e darze6e v raka izsledvaniata v koito dokolkoto razbrah pi6e6e HGB 46  po4ti ne biah na sebe si toi neznael kade da me izprati na hematolog i kakvo da pravi namerih me hematolog v aleksandrovska koito ustanovi hemoliti4na anemia  posledstviata ot nemarlivosta na tezi ne moga da gi nareka hora kamoli doktori sa rajdane na bebe v 30 sedmica martvo v sledstvie uslojneniata ot hemoliti4nata anemia v mai4in dom spasiha pone moia jivot za6toto po4ti biah si zaminala kato me prieha tam moita istoria e dosta dalgo opitah se da vi ia rzkaja po nakratko vadete si izvodi za tezi dvamata i dali ima smisal da si pla6ta me za da niakoi da si svar6i rabotata 

# 860
Нямам думи. Ужасно съжалявам за това, което ти се е случило  Cry
Ако не попаднеш на читав доктор и да плащаш и да не плащаш все тая.  Аман от касапи и кожодери.

# 861
И аз сам на това мнение.При мен случая беше такъв че доктора който взе 500лв.само на един ехограф ме видя ден преди секциото.А когато внезапно през ноща получих болки и му се обаждах неколкократно той не си дигаше тел.И на това му се вика избор на лекар.Няма да му пиша цялото име,защото има жени които пък са доволни от него(А.Д.)Мен за парите не ме е яд ама такова отношение не приемам-взема парата и на следващия ден говори с жената до мен а мен сякаш никога не ме е виждал.Важното е че всичко мина добре и че дежурен тогава беше един чудесен лекар д-р ГУНЕВ.

# 862
 #2gunfire
Здравейте мами от форума! Grinning
Бих искала да знам дали някоя от Вас е раждала при д-р Вяра Джонгова и да споделя мнението си от моето раждане, което за съжаление е много негативно за разлика от очакванията ми и доверието, което имах към нея. За мен това е първо раждане и когато дойде момента за избор на лекар за наблюдение на бременност и раждане, се обърнах към мои близки и силно ми беше препоръчана д-р Джонгова като добър специалист, човек приемащ много лично пациентите си и действително по време на бременността тя се отнесе внимателно и отговорно към мен с видимо професионално отношение и разбиране. Дойде време за раждане и тогава за мен  започнаха проблемите. Както в петия месец на бременността ми каза, че ако има риск от нормално раждане заради установено тесния  ми таз ще ме предупреди и ще препоръча секцио, така в момента на раждане каза, че няма проблем и ще опитаме. Думата “опитаме” ми звучеше страшно, но се надявах, че знае какво казва, все пак и имах безрезервно доверие, а когато попитах как ще разберем ако има риск в хода на едно нормално започнало раждане, ми бе обяснено, че при много часове без разкритие това е знак за нея, че ще се наложи секцио. След дългоочаквано разкритие /за което коментирахме/, което продължи 5 часа без промяна и последвалите го поредни часове очакване  ми се сложи желаната спинална упойка и започна почти двучасовото ми раждане в присъствието на целия екип, който беше в предродилна и родилна зала. Раждането беше тежко поради многото напъни без резултат, заради тесния таз през който бебето трудно мина с последвалите усложнения за него и които разбрах дни след това. За мое учудване бебето не ми беше показано при раждането, а отнесено някъде. Обяснението беше, че е уморено от раждането и всички се уморявата така и ще го видя утре. А истината мили мами е, че бебето за тези два часа раждане тръгваше и се връща / това е и коментара, който чух от каушерката докато раждах/  и не може да се премине таза, следствие на което се задушава, нагълтва околоплодни води и др. и след раждането е отведено в интензивно детско отделение. Впоследствие разбрах и че докторката, която го е поела след раждането е била цяла нощ до него заради критичното му състояние. Изказвам благодарност за вниманието и грижите на педиатрите в това отделение Д-р Попова, Д-р Стоичкова и колегите им. В онази сутрин за разлика от другите мами аз не можах да видя моето дете и не само следващия ден а още 4 дни /виждах го за минути през кувиоза и заобиколено от апаратура и системи/. Тогава милата и лично приемаща нещата при пациентите си Д-р Джонгова за мен придоби друго лице. И най-добрите бъркат, но е различно когато си признаят и е глупаво да мислят, че една майка не би се поинтересувала или не би разбрала какво точно се е случило с детето и, най-малкото всяко бебе има диагноза, с която постъпва в отделението и е достъпна. При сутрешното ми обаждане /а очаквах да е от нейна страна/ каза, че детето е добре и му е много добре в кувиоза и се адаптира там по-добре, а педиатърката, която минути след това ме заведе при детето каза, че няма опасност за живота му и ще се оправи.... това е далеч по-различно от няма му нищо, и говори само по себе си за нещата.  Историята продължава в дълго очакване да видя и взема в ръце детето си, а тя изобщо не дойде да ме види и не се обади 4 дни, защо ли? Тук е момента да изкажа изключителната си благодарност към един невероятен човек и лекар в същата болница, анестезиолог присъстващ на раждането ми, Д-р Войнова, която беше до мен в най-тежките ми дни, и намираше време всеки ден да ме види независимо, че не беше човека, който познавах и на който имах онова доверие...човека, който ще помня винаги с човечността и добротата си. Съвета от мен към всички мами е, внимавайте кого избирате за свой лекар, на кой доверявате своя живот и този на бъдещото си дете. Слава Богу след положените грижи и 10-те най-тежки дни за мен престой в болницата се радвам на едно прекрасно и здраво дете. Недай боже едно такова неправилно решение от страна на лекар за начина на раждане, защото за мен и не само за мен, а и поредицата лекари с които разговарях е така, би могло да доведе до много тежки последици. Желая на всички ви по-леко раждане от моето, по-човешко отношение към вас и по-компетентно мнение и подход в най-важния за вас момент, раждането на детето ви. Късмет...

# 863
  • зад пънчето, под трънчето
Аз съм страшно недоволна от д-р Мария Найденова - педиатър от 13 ДКЦ в Лозенец.  Записах дъщеря ми при нея при раждането, а когато на три месеца се появиха проблеми ни мота близо половин година, преди да ми намекне, че може да е алергия към белтъка на кравето мляко. Дори тогава ми се наложи да споря с нея да ми даде талон за доц.Маринова newsm11

# 864
  • София
poddarjam mnenieto za dr.Candeva v 12 poliklinika pri parvia pregled kaza 4e ne e sigurna 4e ima bremennost da otida sled 2 sedmici togava kaza da ima bremennost osma sedmica (a deitvitelno biah v 11-ta ) napravi samo rutinni izsledvania kato kravna grupa vaserman i tova ,sledva6tia pregled sled o6te 2 sedmici samo me premeri kolko kg. sam i kravno naliagane.Vaob6te ne se znae6e s kakav HGB sam ili jeliazo i tn. Prepora4aha mi dr.Gergov v Sveta Sofia kadeto triabva6e da si platia abonament ot 200lv. zapisah se platih pri parvoto pose6tenie me ka4i na magareto pregleda me vze citonamazka platih o6te 20lv. napravi komentar ot roda pri koi lekar si bila i kakvo e tova bezhaberie nazna4i mi izsledvane kravna grupa i krav (ve4e biah 14 sedmica)  urina pokazatelite biaha v norma. Prez sledva6tite meseci me preglejdaha na exograf meriha mi kg.-te, kravnoto naliagane i vsi4ko bilo     O"K v 20sedmica ka4ih temperatura obadih se po telefona v kabineta sestrata kaza pii 1 paracetamol  izpih go i s 4ai4eta se poopravih otidoh pri GErgov toi gleda6e po barzi4ko da me premeri i da me vidi na exografa napisa bolni4ni i me otprati i taka vsiaka sledva6ta konsultacia dokato  v 28 sedmica otidoh da dam krav ne se 4uvstvah dobre biah bleda kato martvec niamah po4ti nikakvi sili i kakto si stoiah na peikata pred kabineta da si 4akam reda toi vliza6e i izliza6e no nikakvo vnimani i nakraia edna jena go spria i mu kaza 4e iavno ne sam dobre da me priema predi neia toi me vkara v kabineta sednah na legloto kaza na sestrite da mi izmeriat kravnoto 4e toi otival da pravi sekcio sestrite zaeti me po4erpiha bonbon legnah i  sled okolo 5 min. mi kazaha 4e ve4e moga da si varvia tragnah si pribrah se edva edva legnah da si po4ina na drugata sutrin stanah cialata jalta cialoto tialo otidoh pri Gergov toi ve4e darze6e v raka izsledvaniata v koito dokolkoto razbrah pi6e6e HGB 46  po4ti ne biah na sebe si toi neznael kade da me izprati na hematolog i kakvo da pravi namerih me hematolog v aleksandrovska koito ustanovi hemoliti4na anemia  posledstviata ot nemarlivosta na tezi ne moga da gi nareka hora kamoli doktori sa rajdane na bebe v 30 sedmica martvo v sledstvie uslojneniata ot hemoliti4nata anemia v mai4in dom spasiha pone moia jivot za6toto po4ti biah si zaminala kato me prieha tam moita istoria e dosta dalgo opitah se da vi ia rzkaja po nakratko vadete si izvodi za tezi dvamata i dali ima smisal da si pla6ta me za da niakoi da si svar6i rabotata 

Моя близка почина поради немърливостта на  подобни лекари,само на 29 години,
много съжалявам за случилото се,
да ви кажа вече се замислям дали да не  направиме  нещо по въпроса с тази НЕЗНАМ КАК ДА  Я НАРЕКА -
ЦАНДЕВА,виждам че много сме  с оплаквания към нея,дайте  да се свържеме  с който трябва и с наша  помощ може  много жени след нас да предпазиме-какво ще  кажете?

И аз сам на това мнение.При мен случая беше такъв че доктора който взе 500лв.само на един ехограф ме видя ден преди секциото.А когато внезапно през ноща получих болки и му се обаждах неколкократно той не си дигаше тел.И на това му се вика избор на лекар.Няма да му пиша цялото име,защото има жени които пък са доволни от него(А.Д.)Мен за парите не ме е яд ама такова отношение не приемам-взема парата и на следващия ден говори с жената до мен а мен сякаш никога не ме е виждал.Важното е че всичко мина добре и че дежурен тогава беше един чудесен лекар д-р ГУНЕВ.

Много се радвам че си попаднала при подходящия лекар д-р ГУНЕВ.
да е жив  и здрав човека-много малко лекари са  добри,отзивчиви и внимателни като него Peace

# 865
Здравейте момичета, съжалявам че ще пиша с лоши новини , но това е истината . Слагам в Черния списък на лекарите в София доц.Дянкова от Онкологията. В приемния си ден не се явява, а по-късно насочва пациентите към частния си кабинет, защото знае че там се ходи с проблем. Това е търговец, а не лекар!!

# 866
къде и е частния кабинет на тази дянкова

# 867
Искам да ви предупредя, да не правите моята наивна грешка да попаднете при "професор" Митко Цветков- шеф на урологията в Александровска болница. Все едно не беше достатъчно ,че млади и стари го чакахме час и 45 минути закъснение ,ами след като се появи  без да каже едно извинете ,човека претупа прегледа за три минути ,като въобще не му попречи да си прибере тлъстата таксичка.Вместо диагноза ,получих отговора "Тия неща са божа работа",а вместо лечение уверението "Не се притеснявай ,то ще си мине само"

# 868
  • София
Здравейте и от мен.Бих искала и аз да прибавя 2 зъболекарки към черния списък  Sad много проблеми и усложнения ми докараха на главата  Sad Едната е Д-р Кочмаларска има кабинет на Пиротска , на другата не и помня името, но кабинета и се намира в малкия цум.Вадиха ми нервите без да ми сложат необходимото количество упойка, накрая се оказа, че не са ми изчистили всичко, при което се подух, набра ми и още куп други усложнения  Cry Cry Cry Много болка и нерви, които искам да спестя на други като мен!

# 869
Др.Кайрякова-АГ специлист в "Света София"-частна клиника newsm11 Нямам думи за нея просто Sick

Общи условия

Активация на акаунт