Черен списък - гр.София

• 1 102 193
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 840
Благодаря за споделеното по този повод,хубаво ще си помисля преди да отида,въпреки че само той,от всичките трима при които отидох не ми искаше пари.Другите ми казваха:-Ами ще ви струва 100лв.операцията.Но ще си помисля.Благодаря!

# 841
  • София
Благодаря за споделеното по този повод,хубаво ще си помисля преди да отида,въпреки че само той,от всичките трима при които отидох не ми искаше пари.Другите ми казваха:-Ами ще ви струва 100лв.операцията.Но ще си помисля.Благодаря!

Oх, не мога да разбера как не ги е страх така безочливо да си искат пари, особено след шумотевицата, която се вдигна наскоро... Ти защо не сигнализираш?

# 842
Ми не знам сигурно защото няма как да го докажа.

# 843
  • София
Д-р Елеонора Цандева в 12 та поликлиника кв.Люлин
Постоянно говори  за пари,и иска от нас пари,при положение че бременните  са освободени от такси,
не прави  изследвания,защото никога  не й  достигат пари,
държание към  пациентките-ОТВРАТИТЕЛНО.
хигиена в кабинета,под всякаква критика Thinking

# 844
д-р Катя Венкова-гинеколког в 1-ва градска-несериозно подходи към цялата ми бременност-препоръчвам ви да я избегнете.

# 845
Д-р Елеонора Цандева в 12 та поликлиника кв.Люлин
Постоянно говори  за пари,и иска от нас пари,при положение че бременните  са освободени от такси,
не прави  изследвания,защото никога  не й  достигат пари,
държание към  пациентките-ОТВРАТИТЕЛНО.
хигиена в кабинета,под всякаква критика Thinking

Абсолютно те подкрепям,и аз бях при нея в началото на бременноста и в 5-ия месец с писъци избягах от нея във Вита.

# 846
  • София
д-р Янков, детски невролог от МЦ "Детско здраве" на ул. "Ами Буе" в София.

отвратително, арогантно, малоумно и неадекватно поведение, пародия на преглед, срещу което ще ви поиска 30 лв.

# 847
Искам да попитам за няколко доктора знаете ли нещо за тях,те са гинеколози но на мен ми е назначена инсеминация и трябва да ходя,д-р Стаменов,д-р Щерев?А какво ви е мнението ако някои има такова за 12-та поликлиника?Благдаря предварително за отговорите  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 848
  • София
Искам да попитам за няколко доктора знаете ли нещо за тях,те са гинеколози но на мен ми е назначена инсеминация и трябва да ходя,д-р Стаменов,д-р Щерев?А какво ви е мнението ако някои има такова за 12-та поликлиника?Благдаря предварително за отговорите  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виж във форума "Проблемно забременяване, рискова бременност". Има много информация за тези доктори. Щом си за инсеминация нямаш работа в поликлиника, а в клиника по стерилитет.

# 849
Виж във форума "Проблемно забременяване, рискова бременност". Има много информация за тези доктори. Щом си за инсеминация нямаш работа в поликлиника, а в клиника по стерилитет.

Относно 12 п-ка- гинеколожката със сигурност има място в този списък, само дето вече не помня името й...не си губи времето да ходиш там. Аз имам само лоши спомени от там.

# 850
  • София
д-р Лазарова от Токуда.

Ходих при нея през ноември 2007г. Във форума на bg-mamma.com прочетох много хубави неща за докторката преди да отида. Д-р Лазарова не работи със здравна каса, което ме наведе на мисълта, че може би наистина е добра.
В чакалнята имаше само бременни и аз, която бях за преглед. След 40 минутно пресрочване на моя час ме извикаха. Започна да се тюхка дали да ме преглежда, та какво съм искала, ехограф или преглед, а цитонамазка, която се плаща допълнително да ми прави ли ... Честно казано не очаквах да имам право на избор. В крайна сметка стигнахме до някакво решение. Каза ми да отида в някаква стая за ехограф. Но в следствие от голямото чакане ми се наложи да отида до тоалетната. Отне ми около 5 мин да я намеря, тък като никой не ми каза къде се намира, при което докторката виждайки ме все още облечена каза: „Айде бе, мъж на легло, ако те чака да се съблечеш, ще заспи!”. Докато чаках да напише какво ми има след дълбока въздишка каза:”Искам и аз да съм толкова спокойна и да не бързам за никъде като теб”.

Предполагам, че с бременните, които ще раждат при нея се отнася много по-добре, но за един най-обикновен преглед е ужасно и никога няма да отида пак.

# 851
Биба, ами д-р Лазарова си е такава, странна  Hug

Аз лично не й се хващам, просто си я приемам за странна птица  Hug Но това че е малко чепата в никакъв случай не влияе на професионалните й умения  Hug Между другото изказвайки мнение за д-р Лазарова в темата на Токуда или на ЛБ изрично съм писала че е малко особена Wink

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 17:37 от ritka

# 852
  • София
съжалявам, но точно тази лекарка беше казала на моя приятелка, която беше отишла да и регистрира бременността, че за сега имало сак, но то нищо не се знаело и ако до 20 дена не го изхвърли може да си запише пак час при нея. Това отношение ли е към бременна жена? Да и каже едва ли не да чака да пометне? Естествено нямаше никакъв проблем с бременността и преди 10 дена роди живо и здраво бебче. Не може един добър специалист да си позволи такова отношение с жена в такова деликатно положение, още повече че и си плаща.

# 853
Ами Петя, да такава е  Thinking

Мен лично ме предупредиха че д-р Лазарова не признава бременност преди 12-16 г.с. така че аз бях подготвена за тоз момент. Просто си е такава, но пък е изключително добър лекар  Hug

# 854
  • София
Ами Петя, да такава е  Thinking
Мен лично ме предупредиха че д-р Лазарова не признава бременност преди 12-16 г.с. така че аз бях подготвена за тоз момент. Просто си е такава, но пък е изключително добър лекар  Hug
Леле, какво значи не признава бременност до 12 - 16 г.с.???  #Crazy #Crazy #Crazy Вярно е, че до 10 г.с. се водят най-критични за спонтанен аборт, но нали жената си е бременна все пак. Божеее.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт