Черен списък - гр.София

• 1 099 104
  • 3 088
  •   2
Отговори
# 1 680
  • София
Избягвайте д-р СНЕЖИНКА ВЕЛЕВА - XVII ПОЛИКЛИНИКА. Много незаинтересована, избирателно отношение към пациентите. Ако имате време за губене - чакалнята пред нейният кабинет е мястото #2gunfire
OOOO това е доктор "100 лева".Ходили сме 3 момичета при нея и на трите предписа лекарства около 100 лв и говори някакви глупости ,които  като чу ,моята гинеколожка отбеляза ,че "д-р 100 лв" (Велева) трябва да си хвърли дипломата.Мръщи се като си с направление ,мръщи се като искаш български аналози на лекарствата и дори когато и кажеш ,че нямаш финансова възможност да посетиш частния и кабинет.  #Cussing out
И най вече -некомпетентна е.( 2 пъти ми гориха раничка на шийката на матката ,която тя дори не видя)

Аз пък сега ходя при нея и на мен ми изписа най-евтините лекарства, даже се подрзаних, че не ми изписа някакви по-скъпи аналози. вярно много лекарства изписа, ама евтини. Дали пък не си е сменила тактиката?

# 1 681
  • софия
Доре, не знам тактиката с лекарствата дали си е сменила, аз явно съм я посетила в другия и период, но мен ако ме питаш при такъв избор на гинеколози, по-добре я смени Peace

# 1 682
Във връзка с публикуваните обобщени списъци: #1233 от Петък, 23 Януари 2009 и  #1280 от Понеделник, 26 Януари 2009:
Хубаво сте обобщили  информацията, но замисляли ли сте се, че може източниците Ви да не са достоверни? Или да повтаряме една лъжа сто пъти с надеждата тя да се превърне в истина накрая?

Мога да Ви посоча конкретен пример. В надлежно представения списък фигурира и моят личен лекар, който се грижи за здравето на мен и близките ми от 6 години. Става дума за Д-р Петя Видолова. Тя е изключителен лекар и чудесен човек! Със своята компетентност и професионализъм тя е заслужила уважението и пълното ни доверие.

А вероятно Д-р Видолова едва ли е единственият пример за прекрасен лекар, оклеветен от анонимен "недоволен пациент".

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 23:40 от Ista

# 1 683
Както в Белия списък има лекари, които според други потребители са за черния, така и обратното.
Повечето момичета, които споделят нечие име в този списък се аргументират с конкретна история или истории. Много "обичам" гостите или току що регистрираните потребители, които веднага почват да защитават някой лекар от този списък. Не си първата, няма да си и последната. Щях да те насоча към белия списък за да похвалиш лекарката там, но виждам, че вече си се ориентирала. Laughing
Пожелавам ти никога да не ти се налага да пишеш нечие име в тази тема.

# 1 684
Моля добавете още едно име към списъка - д-р Димитър Казаков!!!!
Не препоръчвам на никое младо момиче или зряла жена да попада в ръцете му - липсва каквато и да е етика от негова страна!

# 1 685
Моля добавете още едно име към списъка - д-р Димитър Казаков!!!!
Не препоръчвам на никое младо момиче или зряла жена да попада в ръцете му - липсва каквато и да е етика от негова страна!

Можеш ли да обясниш за какво точно става въпрос?

# 1 686
Не ходете при АГ Рускова във 18 ДКЦ-кв. Суха река. Преди почти 3г отидох при нея с положителен тест за бременност и след прегледа поиска да ми предпише антибиотик, за да ми дойде цикъла-каза че е сигурна,че не съм бременна, тя хич не вярвала на тестовете и не било възможно да имам толкова късна овулация-на 26-я ден-аз мерех базална температура, защото искахме бебе. Всичко и базалната т. и симптомите и теста и прегледа не можаха да я убедят в противното. Каза че имам киста и затова ме боли в областта на десния яйчник, даже ме натисна хубаво отвътре да ми покажер че е права и я е намерила. Аз отказах да пия АБ и си направих кръвен тест-бях около 4-5 та седмеца бременна.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 00:45 от drink

# 1 687
Не ходете при АГ Рускова във 18 ДКЦ-кв. Суха река. Преди почти 3г отидох при нея с положителен тест за бременност и след прегледа поиска да ми предпише антибиотик, за да ми дойде цикъла-каза че е сигурна,че не съм бременна, тя хич не вярвала на тестовете и не било възможно да имам толкова късна овулация-на 26-я ден-аз мерех базална температура, защото искахме бебе. Всичко и базалната т. и симптомите и теста и прегледа не можаха да я убедят в противното. Каза че имам киста и затова ме боли в областта на десния яйчник, даже ме натисна хубаво отвътре да ми покажер че е права и я е намерила. Аз отказах да пия АБ и си направих кръвен тест-бях около 4-5 та седмеца бременна.

Майко мила,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 688
  • София
Искам да добавя в черния списък д-р Сашка Порязова от филиала на студентска п-ка в Мусагеница. Всеки път като отидем при нея чакаме с часове за да влезем, въпреки че имаме записан час. Другото нещо е, че в 90% от случаите когато сме били болни не е поставяла вярна диагноза и лекува за съвсем друго заболяване, и все се налага да ходим на частен прием при някой педиатър.

# 1 689
  • софия
Искам да добавя в черния списък д-р Сашка Порязова от филиала на студентска п-ка в Мусагеница. Всеки път като отидем при нея чакаме с часове за да влезем, въпреки че имаме записан час. Другото нещо е, че в 90% от случаите когато сме били болни не е поставяла вярна диагноза и лекува за съвсем друго заболяване, и все се налага да ходим на частен прием при някой педиатър.
Е, защо продължавате да ходите при нея? Този месец може да си смените ЛЛ.

# 1 690
  • София
Ние вече я сменихме, просто споделям за да предпазя други мами отгрешката да се запишат при нея. Simple Smile

# 1 691
Здравейте на всички.За мен д-р Надежда Иванова също е в черния списък,имам момченце на два месеца (вече 62 см. 6,450 кг.)  и от месец и половина е болно като започнахме само с сополиво носленце сега сме вече и с кашлица, страх ме е дано не слезе към гърдичките.Тъпче го с разни лекарства и не може да го оправи.Заяви без иследвания че имало стафилокок и му пусна антибиотици.Когато и поисках да назначи изследвания ми отказа и затова ще поискам второ мнение.Не може да толкова дълго време да не може да го оправи.За мен тя е прехвалена но с такъв лек проблем да не може да се справи и детето ми да се влошава заради нейната некадърност нямам думи.За първи път пиша в тези форуми и се извинявам ако повтарям някоя тема или пиша на грешното място.

# 1 692
Ами смени я де!!!Къде спиш толкова време?Месец и половина си е страшно много време,не ти ли дойде на ум да отидеш при някой друг,дори и на частно???Аз не бих изтърпяла и 3 дни,а ти месец и половина!!!

# 1 693
Права си,къде ми е бил акъла незнам.Вече потърсих друг, д-р Игнатова, препоръчаха ми я ,ще дойде в неделя.Дано всичко е наред и да го оправи по-бързо.Стискай палци!

# 1 694
За съжаление,не мога да похваля нито един член на докторското съсловие, мразя ги, не помагат никому, не разбират нищо, не виждат нищо!!!!! По-некомпетентни от българските доктори, няма! Мислят само за пари и нищо друго!

Общи условия

Активация на акаунт