Черен списък - гр.София

• 1 098 996
  • 3 088
  •   4
Отговори
# 1 665
  • Софето
СВ.Лазар #2gunfire.

# 1 666
Избягвайте д-р СНЕЖИНКА ВЕЛЕВА - XVII ПОЛИКЛИНИКА. Много незаинтересована, избирателно отношение към пациентите. Ако имате време за губене - чакалнята пред нейният кабинет е мястото #2gunfire

# 1 667
  • софия
Цитат
Избягвайте д-р СНЕЖИНКА ВЕЛЕВА - XVII ПОЛИКЛИНИКА. Много незаинтересована, избирателно отношение към пациентите. Ако имате време за губене - чакалнята пред нейният кабинет е мястото

PeaceАбсолютно подкрепям. Преди да започнем с мъжа ми бебеправенето отидох на профилактичен преглед-каза ми, че всичко е ОК, да действаме. Сега година и половина по-късно съм преди втория си опит ин витро, а една от причините е поликистоза на яйчниците-чудя се само не ги ли видя кистите или не намери за нужно да ми каже, то и ехографа и е един допотопен(или поне такъв беше), ама нещо и задехографното устройство куца Wink

# 1 668
др. Сурчев, др. Аврамов, доцент Цеков, всичките са от клинката по невро хирургия Иван Рилски,кадърността им не искам да коментирам, добри са докато им даваш пари под масата, нямаш ли забрави..., синът ми го лекувах там, имаше 7 операции, първите които платих, минаха отлично, после когато просто нямаше вече откъде да намеря не му обърнаха никакво внимание.Синът ми го оперираха някакви аспиранти - някакъв Минкин ,който освен да дрънкаше високопарни глупости за друго не ставаше.

# 1 669
Раничката вече ми е "изгорена"(с лазер коаголация) и според думите на Фръндева няма следа от нея. Сега поне не чувствам дискомфорт. След последния ми преглед обаче докторката ми каза, че цитонамазката не ми е добра и можела да ми предложи лазерна обработка, която по думите и била "доживотна". Не ме питайте какво означава това и аз самата не разбрах. Каза ми, че въпросната обработка струва 180 лв. и може да ми я направи в частния и кабинет.

д-р Франдева май го предлага това лечение на абсолютно всичките си пациентки, при мен беше същата история, имала съм раничка, можела да ми я обработи с лазар и тази обработка била доживотна. 

# 1 670
az puk li4no mn sum dovolna ot dr. Ilieva.Tova 4e si 4akala s 4asove se izbegva ako si zappi6e6 predvaritelno 4as puk i ne smqta6 li 4e tova 4akane ne e bez pokritie pri polojenie 4e vinagi e pulno s hora.Tova moje da govori mn ne6ta.Razbira se tova e moto li4no mnenie i ne kazvam 4e e nai dobrata doktorka v sofiq ima razbira se mn po dobri v 4asnite kliniki. Nikoi li v taq durja nerazbra 4e si4ko stava s pari. Za 2i 40 na pregled neo4akvaite da vi spasqt jivota no ako otidete v 4astna klinika sre6to dosta solidna suma 6te vi predskajat i bude6teto. Puk i za6to kato ne si bila dovolna tolkova vreme si hodila pri neq ?

# 1 671
.................Госта, първо- това е черния спсък!За хвалебствия в белия пиши!Второ-пише се на кирилица!Трето, като си толкова доволна и си позволяваш така да нападаш, не се регистрираш????

# 1 672
az puk li4no mn sum dovolna ot dr. Ilieva.Tova 4e si 4akala s 4asove se izbegva ako si zappi6e6 predvaritelno 4as puk i ne smqta6 li 4e tova 4akane ne e bez pokritie pri polojenie 4e vinagi e pulno s hora.Tova moje da govori mn ne6ta.Razbira se tova e moto li4no mnenie i ne kazvam 4e e nai dobrata doktorka v sofiq ima razbira se mn po dobri v 4asnite kliniki. Nikoi li v taq durja nerazbra 4e si4ko stava s pari. Za 2i 40 na pregled neo4akvaite da vi spasqt jivota no ako otidete v 4astna klinika sre6to dosta solidna suma 6te vi predskajat i bude6teto. Puk i za6to kato ne si bila dovolna tolkova vreme si hodila pri neq ?
Какво значи 2.40, на преглед, ами здравните осигуровки които се плащат всеки месец , с години наред те не отиват ли при въпросните доктори...?Значи плащаме си, пък после - частни клиники, така ли?А и май тука е мястото да се опише защо някой е недоволен, не защо е ходил при някой доктор.

# 1 673
  • Бургас
д-р Андреев ревматолог в Токуда  надменен арогантен  и груб  има и още много от днешният ''преглед'' на брат ми ,но не ми се кометира.
Господ да ни пази да не се разболяваме

# 1 674
  • София
Не зная дали някой не е споменал д-р Балтаджиева - гинеколог - Окръжна болница. Тази жена скъса нервите на толкова жени от елементарна алчност. Има си номер - "преценява" подходящата пациентка и от цитонамазката излиза рисковата IIIа група и се почва - консултации, обяснява , че е нужна спешна операция, при нея, в болницата,  "само" срещу 150 лева, защото папилома вирусът бил  еди- какво си...Съветът ми е: след подобно нейно заключение винаги правете повторен преглед при друг гинеколог.

# 1 675
  • София
      bigcat ,  искаш да кажеш че резултата от цитонамазката е фалшив и нагласен ли ?  А ти как разбра това?  Не я познавам въпросната докторка  Балтаджиева - просто питам , защото вече съм се сблъсквала доста с този проблем и   само ще кажа ,че ІІІ гр. не е за пренебрегване..... Rolling Eyes

# 1 676
  • София
Лаборатория Рамус. Винаги имат проблеми - я интернета, я тока, я някой забравил да пусне секрета за изследвания.... Всеки път си вземаме резултатите със скандал #2gunfire

подкрепям.

за подробности, вижте тук:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40267.0;all

# 1 677
Лаборатория Рамус. Винаги имат проблеми - я интернета, я тока, я някой забравил да пусне секрета за изследвания.... Всеки път си вземаме резултатите със скандал #2gunfire

подкрепям.

за подробности, вижте тук:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40267.0;all
и аз подкрепям напълно, при възможност избягвайте въпросната лаборатория!!

# 1 678
Д-р Мустакова, педиатър в 3-та поликниника - некомпетентна, но с много високо самочувствие. Прави погрешни диагнози и изписва ненужни лекарства. Уважавах я много в началото, но последните месеци толкова ме разочарова - чак се чудя на добрата й репутация  Thinking

Днес случайно попаднах на преглед при въпросната Тинтява Мустакова - тя замества нашата докторка в болница Вита. Е, второ такова чудо няма! Нелюбезна, високомерна, просто крайно неприятна. За втори път няма да стъпя при нея!  Naughty

Кой я е поканил в частна болница не знам, ама с такива лекари, нищо чудно и да фалират скоро.

От тази "лекарка" надалече, имам много болезнен спомен от нея. Голямата ми дъщеря беше на около годинка - годинка и месец. Имаше температура 39 градуса, а тази патка не дойде в продължение на 3 часа. Поликлиниката е на 50 метра, точно 2 пресечки. Обаждахме се през 15 минути, тя все идваше, накрая бебето получи гърч от високата температура. Тогава бяха други времена (1996 г.) и нямаше алтернатива, седиш и чакаш многоуважаемата "лекарка" да дойде. Когато дойде точно в момента на втория гърч, ни направи на парцал, как не сме овладели температурата. А вярвайте ми там бяха баба ми и майка ми отгледали общо 7 деца. Всичко бяхме опитали. После в продължение на една година давахме силни опиати - фенобарбитал и дaизепам, щом малката вдигнеше температура над 38 градуса.
Сега все още личната лекарка на вече порасналата ми дете е там в тази поликлиника, но е друга. Обаче ако ми се наложи да посещавам лекарката и разбера, че Мустакова замества личната докторка, направо отивам на частен прием при друг, добре че сега я има тази опция.

# 1 679
  • София
Избягвайте д-р СНЕЖИНКА ВЕЛЕВА - XVII ПОЛИКЛИНИКА. Много незаинтересована, избирателно отношение към пациентите. Ако имате време за губене - чакалнята пред нейният кабинет е мястото #2gunfire
OOOO това е доктор "100 лева".Ходили сме 3 момичета при нея и на трите предписа лекарства около 100 лв и говори някакви глупости ,които  като чу ,моята гинеколожка отбеляза ,че "д-р 100 лв" (Велева) трябва да си хвърли дипломата.Мръщи се като си с направление ,мръщи се като искаш български аналози на лекарствата и дори когато и кажеш ,че нямаш финансова възможност да посетиш частния и кабинет.  #Cussing out
И най вече -некомпетентна е.( 2 пъти ми гориха раничка на шийката на матката ,която тя дори не видя)

Общи условия

Активация на акаунт