Кошмар

Момичета , трябва да засипваме тези идиоти със жалби, това е ....без думи съм ....

не ми се говори какви други ужасии ми каза. Обясни ми, че е още по-лошо това, че ще имам момче, защото за момичетата нямало значение дали са умни и интелигентни, но виж за момче било много лошо. Представяте ли си какъв цинизъм и безобразно поведение на ДОКТОР!? И всичко това, го говори на жена, бременна в края на 8-мия месец!!!
Къде щях да ходя после да ми го махат 
Ужасно, ужасно отношение към пациентките в 98 % от случаите, минаваш като на конвейр, часовете не се спазват и не стига , че чакаш пред вратата 10-15-20 мин. след определения час, докато докторката е сама вътре и слуша музика, ами и през цялото време докато чакаш си под напрежение, защото не знаеш как и за какво ще те навика като влезеш... аз лично съм ставала свидетел как някой, осмелил се да й наруши спокойствието човечец, който звънне за час, бива навикан за това, че не звъни в подходящия момент, а пък всички, които чакат за преглед никога не идват в подходящия за нея момент, да не говорим, че с ръка на сърцето казвам, че за тези месеци, в които съм ходила на ЖК нито веднъж не ми е премерила кръвното, нито теглото- питаше ме за стойностите и на двете, за да попълни в картона