Черен списък - гр.София

• 1 099 810
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Подкрепям те с две ръци за Сираков. Това е един изключителен простак, който се държи нагло и надменно и трябва да му бъде отнета дипломата. На всички майки довели дъщерите си при него казва, че на децата им нищо им няма. Той секрет не взима никога. Очите му са рентгенови и само като погледне и преценява как на момиченцата им няма нищо.Докато чаках с моята дъщеря пред кабинета му се заговорих с една жена от провинцията дошла тук уж при единствения детски гинеколог. Момиченцето й ходеше до тоалетна на всеки десет минути. Беше страшна мъка. Когато излезе от кабинета ми каза, че и на нея е казал същото като на другите- нищо му няма на детето, какво толкова сте се вторачили в него. Ние влязохме със сходни на другото дете проблеми, но пък на нас ни каза , че малката има страстване , което ако не го разреже  щял да  й зарастне входът на влагалището и да стане като негова пациентка, която на 17г. е оперирал за да й го отвори. Естествено отказа да вземе секрет за изследване, но пък взе една клечка и ХРАААААААААААС разкъса на детето един участък от входа на влагалището към ануса. Малката започна да пищи неистово, започна да тече кръв. Той каза да не се лигави толкова и да дойдем след месец отново , за да я разкъса пак, защото сега раната щяла да зарастне и дори повече можело да се затвори входа на влагалището от преди.Детето изтърпя страшни болки , не можеше да пишка дни наред.Раната зарастна, стана груб ръб, който в момента е много по зле от преди.Заведох я втори път/ идва ми сега да си бия главата в стената заради тази глупост/.Детето започна да пищи още преди да сме влезли в кабинета.Пак я разкъса. Няма да коментирам каква беше реакцията й.Секрет отново отказа да вземе. Симптомите на детето обаче се задълбочаваха и аз отидох при друг гинеколог, за да вземе секрет. Естествено се оказа че има бактерията  ешерихия коли, която се оправи с антибиотик.Естествено и влагалището й не се затвори, както Сираков твърдеше.Само детето изтърпя адски болки.А аз за пореден път установяам , че голямата част от  лекарите са неграмотни и злонамерени.

Кошмар  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Момичета , трябва да засипваме тези идиоти със жалби, това е ....без думи съм ....

# 2 131
  • София
Дица Цачева-акушер-гинеколог,7 ДКЦ,цяла София да преходите по-некъдърен "лекар' няма да намерите.И отгоре на всичко е адски груба и алчна.Не знам как такива хора имат право да "лекуват"!!  #Cussing out

Преди почти двевет години ми следеше бременноста с първия ми син. Още със съставянето на тази тема съм я включила. Ужасна, ужасна жена!

# 2 132
д-р Янев от 8 поликлиника в Надежда. Записах се при него в началото на бременноста и понеже имах леко кървене и си биех прегнил за задържане (предписан ми от частна клиника, не от него) не искаше да ми направи картон и да ме пусне в болнични (а ми казаха задължително да лежа докато спре кървенето) понеже съм можела да пометна или да реша да направя аборт. Казах му че след като давам по 24 лева на седмица за инжекции за задържане надали ще направя аборт а за помятането беше съгласен че трябва да лежа, но така и не пожела да ми даде болнични. Преместих се при д-р Тошева в Обеля и съм страшно доволна.
Само да ти кажа благодарение на некадърната Тошева сестра ми не може да има вече деца!

# 2 133
  • София
Д-р Даниела Попова - ИСУЛ.Ужасен,просто ужасен човек.Отидох при нея с оплаквания за често пригладняване и прилошаване от глад, като и казах,че се храня по около 5 пъти на ден и това не е нормално.Не ми назначи никакви изследвания, по никакъв начин не ме излседва.Прегледа беше да ми обяснява основни неща, че трябвало да се храня по-често, при положение ,че се храня по 5 пъти на ден.Накрая в заключението записала -с препоръка за по чест хранителен прием и посещение при психиатър  ShockedПрез цялото време не ме слушаше изобщо какви са ми оплакванията, кажех ли нещо ме прекъсваше,питаше ме едно и също нещо по 2 пъти (явно бързо забравила отговора) и накрая на прегледа ме попита дали искам касова бележка, защото повечето не искали.

# 2 134
здравейте мами,относно ''черния списък'' не видях едно име,а трябва да го има.Д-р Наташка Костадинова Никова от 10 ДКЦ,имам бебе вече на 5 месеца,родихме се на 31.08.10г.записах бебето си при нея,в началото на 2-ри месец ми каза че мога да давам сок от круша,което е ъпсурдно за дву-месечно бебе,нито веднъж преди ваксина,тя не е преслушала бебето,и добре че декември беше близо за да я сменя,иначе трябваше да ходим допълнително на частно,та след като се преместихме при новата педиатърка,вече на 3 месеца и половина,я питам капки за рахит кога трябва да се дават,и тя ми каза,ами те се дават от месец и половина,а въпросната Костадинова нищо не ми е казала за това и оставям на страна,че винаги когато и звънях нито веднъж не ми е вдигнала телефона оспявах да се свържа с нея след час-два,та чак и на другия ден!
Видях в ''черния списък'' и д-р В.Григорова (Тина Киркова),аз раждах при нея секцио,и съм доволна,наистина през 4-те ми дни престой там,тя не доиде нито веднъж при мен,но в крайна сметка,нейната работа е да извади бебето сполучливо,разреза да е добър и зашиването перфектно  Simple Smile

# 2 135
Врагалева от Фемина. Ужасно грубо и лошо отношение.

# 2 136
  • София
д-р Емил Начев - ендокринолог в МД и МЦ "Панацея".

Отидох за консултация при него в края на 8-мия месец /днес сутринта/, тъй като през цялата бременност взимам еутирокс за щитовидната жлеза. Ходила съм още веднъж за консултация при него, по препоръка на друг лекар, в началото на бременността. Тогава той само потвърди назначената терапия и ми обясни, че трябва да ходя при него за консултации. Аз обаче си ходя при друг ендокринолог. И явно вбесен от това, че не съм ходила всеки месец при него, този арогантен и невъзпитан простак, такива ми ги наговори, че още не мога да се успокоя.
TSH хормона ми е напълно в норма през цялата бременност, а FT4 -  е в норма, като в последните два месеца е  към долна граница. По този повод, а и явно заради това, че не съм ходила при него на консултации, този безумен грубиян се държа безобразно с мен. Каза ми, че сега детето ми можело да развие незнам-си-какви усложнения на нервната система и .... ooooh! не ми се говори какви други ужасии ми каза. Обясни ми, че е още по-лошо това, че ще имам момче, защото за момичетата нямало значение дали са умни и интелигентни, но виж за момче било много лошо. Представяте ли си какъв цинизъм и безобразно поведение на ДОКТОР!? И всичко това, го говори на жена, бременна в края на 8-мия месец!!!

Въпреки голямото "перчене" колко е по-компетентен от колежката му, при която ходя, той само потвърди нейната терапия, без да ме гледа на ехограф, без да ми пусне допълнителни изследвания, без нищо. Каза ми, че отговорността си била моя, плодът си бил мой и аз да си му мисля сега какво ще правят с този нисък FT 4.

И това ако е професионално лекарско отношение, аз съм трамвай!

Естествено, направих още днес втора консултация и се оказа, че предвид срока на бременността ми, стойностите на хормоните са съвсем нормални, а ехографския преглед и допълнителните изследвания, показват абсолютно адекватна терапия.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:44 от Stacked

# 2 137
Д-р Радев, акушер-гинеколог 15 поликлиника.Некомпентентен, подкупен и неразбиращ от професията си.Нямам думи за този човек, освен, че не става за наблюдаващ на бременни.Преписва на всички едни и същи неща с повод и без.
хаяхах
и аз се гледах при него. Не знам доколко е некадърен. Малко е странен , но това с лекарствата май е факт. Който е при него пие едни и същи неща

# 2 138
Тук не видях името на доктор Правда Попиванова. Всъщност само едно момиче го спомена. Не знам какъв специалист е, защото не успях да стигна до манипулацията която бях планувала. Но това беше жената, която толкова ми се накара само за 1 преглед. Та какво и пукаше по дяволите, да си върши работата. Аз стресната като заек, първа бременност, влизам за първи път в болница през живота си, и то за едно притеснително изследване като амниоцентеза и се сблъсквам с това "чудо".

Ужасна жена Sad

И като се замисля за 24 часа престой в отделението за което отговаря тази госпожа толкова ми караха, колкото майка ми не ми се е карала за последните 15 години.
Ама така си е в майчин дом явно. Единственото което ме спря да не избягам беше абуката, който ми бяха набучили Simple Smile Къде щях да ходя после да ми го махат Simple Smile

# 2 139
"др"Димов от Втора Градска

# 2 140
  • София
За Правда Попиванова от МД аз вече писах подробно веднъж в черния списък. След това писах в сайта на Националната генетична лаборатория, която се намира на 14-тия етаж в Майчин дом. Писмото ми беше лично до проф. Кременски. Поводът: взети и скрити резултати от Попиванова на мои генетични изследвания. Изследванията ми бяха лоши, а тяме излъга, че са добри. След което не ми ги даде. В отговора си до мен проф. Кременски казва, че такова нещо му се случва за първи път в 35-годишната му практика. Предал е писмото ми на директора на Майчин дом и е издал вътрешна заповед в лабораторията резултатите от генетичните изследвания да се дават винаги лично на пациента. 

# 2 141
  • София
Във ВМА също ми казаха: "Няма ти нищо", а не беше така  Wink После като ми разчетоха диагнозата все пак се оказа, че има нещо....Странни "лекари"...

# 2 142
За всички, които ще раждат в МД (за тази болница трябва отделна тема!!!)  - бебетата ви могат да паднат от количките, в които спят след раждането. Не се шегувам. Количките на 12 етаж са с много широки решетки. Аз оставих моето за 20 минути спящо, за да видя другото си дете - когато се върнах бебка плачеше и ритайки се беше избутала до края на количката. Главичката и висеше отвън изцяло. Държеше се на раменцата. Коментар н анеонатолога и акушерката - те са падали и нищо им няма!!! Правете си изводите!

# 2 143
  • София
loreto07, това за втори път го пишеш в тази тема.. спокойно, има търсачка, хората ще успеят да намерят твоя постинг, не е нужно да се повтарая  Wink

# 2 144
Аз отдавна се каня да пиша в тази тема, най- накрая намерих време. Искам да запиша докторката, която ми водеше ЖК-  д-р Невенка Русева от 14та поликлиника. Слава богу, следих бременността си и на друго място платено, така че не ми се е налагало да тествам професионалните качества на гореспоменатата, но като човек е просто  ooooh! Ужасно, ужасно отношение към пациентките в 98 % от случаите, минаваш като на конвейр, часовете не се спазват и не стига , че чакаш пред вратата 10-15-20 мин. след определения час, докато докторката е сама вътре и слуша музика, ами и през цялото време докато чакаш си под напрежение, защото не знаеш как и за какво ще те навика като влезеш... аз лично съм ставала свидетел как някой, осмелил се да й наруши спокойствието човечец, който звънне за час, бива навикан за това, че не звъни в подходящия момент, а пък всички, които чакат за преглед никога не идват в подходящия за нея момент, да не говорим, че с ръка на сърцето казвам, че за тези месеци, в които съм ходила на ЖК нито веднъж не ми е премерила кръвното, нито теглото- питаше ме за стойностите и на двете, за да попълни в картона  ooooh!
За нея каквото и нередно да имаш в изследванията не е проблем, на това , че й казах, че съм си пуснала стерилна урина, заради откритите бактерии, ми каза "Ами щом така си решила", два пъти ми дава час за ден, в който не е на работа в съответната смяна, единият път се разкарвах с огромен корем в сняг до колене , за последен път се видяхме като си взех 45 дневния, след който тя ми затръшна вратата под носа и ми пожела леко раждане, а като за капак ми беше объркала въпросния болничен и после пак трябваше да се разкарвам  #2gunfire

Извинявам се за дългия пост и ако съм отегчила някого, но смятам , че е важно всеки да направи избора си кой да му води ЖК на базата на обективна информираност, защото аз имам страхотна докторка, благодарение на която родих живо и здраво бебче, но някои момичета ходят само на ЖК- в този смисъл е важно да се знае на кого можеш и не можеш да имаш доверие, защото залогът е голям  Hug

Общи условия

Активация на акаунт