Черен списък - гр.София

• 1 099 135
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 2 160
Д-р Саша Беличанска - Специалист УНГ болести 29-то ДКЦ  гр. София

Липса на компетентност, немарливо отношение към пациента и стара технология, липса на дезинфекция

Последици от посещението ми Д-р С. Беличанска към м./11/2010 г.

- Смазан ушен канал
- Перфорирано / спукано /тъпанче
- Заразяване с бактерията Pseudomonas aeruginosa
- Засегнат нерв към мозъка
Пълни глупости! Няма такъв пациент за 11.2010 в пациентската листа.
Всички пациенти се записват.

# 2 161
Михаил Михайлов - гинеколог от ΙΙΙ-та Градска болница в София.

# 2 162
  • IT
Десислава П можеш ли да напишеш по-подробно, защото ми е препоръчан като хомеопат и се чудя за него.

# 2 163
алекса7, да не бъркаш Атанас Михайлов - хомеопат с другия, М.М. - гин.?

# 2 164
  • ул. "Мечтание"
алекса7, да не бъркаш Атанас Михайлов - хомеопат с другия, М.М. - гин.?

Михаил Михайлов работи и като хомеопат, и като АГ.

# 2 165
Нощни очи,  Hug, полезно инфо!

# 2 166
Не ходете в ЛЮЛИН МЕД,там олигофрениятя започва още от регистратурата. Не стига че са некадърни ами и цените не си знаят. За вагинален ултразвук с цитонамазка цената е 80лв като по принцип тази цена е за пакет(преглед,колпоскопия,вагинален ултразвук и цитонамазка) и тъпачката на регистратурата решава колко да ти вземе,а тя без направление ли си ти взима 80 лв без да те пита. А  ако поискаш да се оплачеш управителя го няма и толкова. Ако имате стотак за даване има къде по добри клиники.

# 2 167
Не разбрах защо да не ходим във въпросния център-само защото на теб ти е скъпо ли?Кой точно е некадърен и ти как го прецени?Моля,без епитети......

# 2 168
Прочети още веднъж какво съм писала,добре обясних кой е некадърния. За гинеколожката нищо не съм писала,д-р Петкова е много добра,имах предвид да внимавате на регистратурата,че представа си няма жената. А ти не се горещи толкова,не е въпроса само в цената. Цените им са си ок,стига да си платиш  манипулациите които са ти правили а не които си решат на регистратурата. Хубав и спокоен ден ти желая! Peace

# 2 169
Не ходете в ЛЮЛИН МЕД,там олигофрениятя започва още от регистратурата. Не стига че са некадърни ами и цените не си знаят. За вагинален ултразвук с цитонамазка цената е 80лв като по принцип тази цена е за пакет(преглед,колпоскопия,вагинален ултразвук и цитонамазка) и тъпачката на регистратурата решава колко да ти вземе,а тя без направление ли си ти взима 80 лв без да те пита. А  ако поискаш да се оплачеш управителя го няма и толкова. Ако имате стотак за даване има къде по добри клиники.

[u]Не ходете в ЛЮЛИН МЕД[/u] :pray:

"аг д-р4ето" ИВАН ВАСИЛЕВ ДИМИТРОВ =УБИЕЦЪТ НА БЕБЕТО МИ ОТИДЕ ДА РАБОТИ ТАМ ...! ГРАМ НЕРАЗБИРА ОТ ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА БРЕМЕННОСТ, А МОЖЕ НАРОЧНО ДА МИ ОБЪРКА ДАННИТЕ..., ЗАЩОТО МУ ОТКАЗАХ ДА РАЖДАМ ПРИ МАЗНЕЙКОВИЦА, ТОЙ Е НЕЙНО ПРОТЕЖЕ... Praynig Money Money Money

# 2 170
Д-р Даниела Петрова - очен от център Хубча 1, гр.София, преди е била в 20 ДКЦ
Много я хвалят, но в нашия случай симпатии/антипатии надделяха над професионализъм!!!
Освен това мноооого желае да си пробута алерголожка?!? с и без нужда. А опитът и с деца е съмнителен...Уж много ги предразполага, но, когато дадено дете изрази мнение, тя вече е нацупена и детето е виновно, че най-много родителят му.....

# 2 171
Ayas д-р Дъбов е страхотен специалист,ако искаш мога да попитам за координати. А за Люлин Мед съм съгласна,изобщо не струват,веднъж се обърках да отида и час си запазих а се оказа на другият ден че докторката при която исках да отида  била в отпуска,искаха да ме набутат на някой си друг гинеколог. Уж не ме разбрали! newsm78

# 2 172
  • София
д-р Борислав Магаев

Въпреки препоръките, д-р Магаев се оказа  некомпетентен и пресметлив.  Умишлено ни заблуди и забави леченито с дни... и може би, с фатални последици. Ако заболяването  ви е по-сериозно, препоръчвам да потърсите друг специалист. Явно нещо се е случило с Военна болница ...разчитат на стара слава.

И аз препоръчвам - питайте и разпитвайте лекаря, не разчитайте, че си е създал авторитет. Знаех, че ме лъже в очите и пак му имах доверие . До вчера де...

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 12:38 от Мaрта

# 2 173
  • в матрицата
Мaрта , какво  ти е лекувал  въпросният лекар?

# 2 174
  • София
Баща ми се оплакваше от силни болки на един от пръстите на краката. Личната лекарка се съмняваше за гангрена причинена от запушване на кръвоносните съдове и го заведохме при "светилото" на съдовата хирургия във ВМА - въпросния д-р Борислав Магаев. Той го прегледа и каза, че нямало запушване, което установи на ръка без да направи тест Доплер и каза да се върнем след известно време на профилактичен преглед и ще се насрочи операция за отстраняване на увредената плът на пръста. Положението се влоши и ние се върнахме по-рано, при което той заяви, че проблемът не бил в неговата област и ни изпрати в ортопедията, където (напълно естествено) се възмутиха защо го пращат при тях, тъй като не е за там. Вече отчаяна записах час за преглед в съдова хиругия в болница Токуда. След направените изследвания (подчертавам пълни) се установи, че баща ми има тежко запушване и на двата крака, а за капак и абдоминалната му артерия е опасно разширена. Наложиха се две спешни операции. Направо като си помисля какво можеше да стане, ако се бяхме забавили още малко лошо ми става  Sick.

Общи условия

Активация на акаунт