Черен списък - гр.София

• 1 099 302
  • 3 088
  •   2
Отговори
# 660
Моята лекарка (ще си я запиша в белия списък) беше в отпуск, а на мен ми се появи гадно течение, което трябваше да се лекува. Отворих форумите, четох, питах приятелки и се занесох при Марияна Райчева от център "Хестия". Отивам аз там с едно гадно, миризливо течение,което е чиста бактерилана вагиноза..........но когато ме преглежда на ехографа открива киста и по нейните много сигурни и убедени думи ЕНДОМЕТРИОЗНА. Много се уплаших, защото имам проблеми и две гинекологични операции и тва със смелото предположение, че е ендометриоза ме застреля. И ми каза, че ако до следващия цикъл не се махнела кистата е 100 % ендометриозна и ще я оперираме веднага и бързо, ако съм получела болки да и се обадя и в Шейново да ме оперират. И по нейните думи ендометриозните кисти стояли на ехографа така както стои моята! Може и да съм имала киста, но тя с цикъла изчезна слава богу на следващия преглед при друга лекарка нямах и помен от киста. Отгоре на всичкото смърдящото ми течение си остана да смърди,а на микробиологията,която тя ми направи нищо не излезе. Олекнах за 5 минути със 100 лв и аз вече не помня за какви изследвания и прегледи. С една дума смятам, че е алчна.....
не само алчна, а бизнес дама !!! #Cussing out #2gunfire
загубих години при нея с диагнозата нищо ти няма, а накрая след направих няколко изследвания на своя глава и видя резултатите на готово реши , забележете "ДА МЕ ВМЪКНЕ  #Crazy в натоварения списък на Шейново за операция". Изводите направете сами!

# 661
Здравейте момичета
Моята история е малко странна , защото бях бременна в 10 седмица и внезапно получих кървене и болки в стомаха. отидох  при  Д-Р Вили Димитрова от МЦ Фемина ,тя ме прегледа и ми каза , че трябва да отида в Пирогов да ме оперират по спешност от апандесит.Добре че  беше д-р Иванов от гинекологията на Пирогов на смяна , за да ме вкара по спешност в операция. познайте  какво ми беше.............маточна и извънматочна бременност. Случва се на 1:400 000.  в 5 месец ми направиха теста за синдрома на Даун , беше положителен...казаха ми че само д-р Димитрова и д-р Велев  правят амниоцинтеза.отидох при димитрова, защото Велев не искам и в кошмарите си да го виждам. отидох при нея , но тя ми прободе матка и само викаше"леле колко кръв" само това си повтаряше . Когато и обясних ,че съм ходила при нея и тя ме е изпратила в пирогов и там са установили ,че съм с такъв вид бременност , тя ми заяве "аме защо не са ти махнали и апандесита?"
аз не бих отишла 3 път при нея   

# 662
за доктор Лина Димитрова ще кажа само - ПРОФЕСИОНАЛИСТ
И НИЕ С МЪЖА МИ ТАКА СИ МИСЛИХМЕ , ЧЕ Е КАДЪРЕН ЛЕКАР, ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА Я ИЗБЕРЕМ ДА РОДЯ ПРИ НЕЯ И ТО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. ТЯ Е  НА ОКОЛО 50ГОДИНИ И НИКОЙ НЕ БИ СЕ УСЪМНИЛ,ЧЕ ЛЕКАР С ДЪЛГОГОДИШНА ПРАКТИКА, РАБОТЕЩ В СПЕЦИАЛИЗИРАНА АГ БОЛНИЦА МОЖЕ ДА УВРЕДИ РОДИЛКА ПРИ ЛЕКО РАЖДАНЕ. НЯМАХ НАМЕРЕНИЕ ДА РАЗКАЗВАМ С ПОДРОБНОСТИ КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ СЛЕД КАТО РОДИХ ПРИ Д-Р ЛИНА ДИМИРОВА, НО СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВЯ. НЕКА ЧЕТЯЩИТЕ ДА ПРЕЦЕНЯТ КАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИСТ Е ТЯ. РОДИХ НА 9 АВГУСТ ВЕЧЕРТА, 19:00 ЧАСА. Д-Р ДИМИТРОВА БЕ НЕОТЛЪЧНО ДО МЕН. ПОИСКАХ ДА МЕ ОБЕЗБОЛЯТ С ЕПИДУРАЛНА АНЕСТЕЗИЯ. РОДИХ БЪРЗО , С ОКОЛО 15 НАПЪНА . БЕБЕТО НЕ  БЕШЕ ГОЛЯМО 3100ГР. СЛЕД ТОВА Д-Р ДИМИТРОВА МЕ ЗАШИ. КАЗАХА МИ ,ЧЕ Е РАЖДАНЕ КАТО ПО УЧЕБНИК И ЧЕ МИ Е НАПРАВЕН РАЗРЕЗ НАДОЛУ (Т.Е ПЕРИНЕОТОМИЯ). СЛЕД 3 ДНИ МЕ ИЗПИСАХА.НА 5-ТИЯ ДЕН ОТИДОХ НА ПРЕГЛЕД ПРИ Д-Р ДИМИТРОВА В 24-ТИ КАБИНЕТ - ИМАХ БОЛКИ,БЯХ МНОГО БЛЕДА И МИРИШЕХ НА РАЗЛАГАЩА СЕ ТЪКАН. ПРЕГЛЕДА МЕ И МИ КАЗА ,ЧЕ НЯМА НИЩО , НО МИ ПРЕДПИСА АНТИБИОТИК .НЕ МОЖЕХ ДА СТИСКАМ ПО ГОЛЯМА НУЖДА , НЕ МОЖЕХ ДА СЯДАМ . БОЛКИТЕ БЯХА НЕЧОВЕШКИ. ДЕТЕТО ГО КЪРМЕХ ПРАВА.НА СЕДМИЯ ДЕН ЗАПОЧНАХА ДА ПАДАТ И КОНЦИТЕ И ВИДЯХ , ЧЕ ПРИ ИЗХОЖДАНЕ ОСВЕН ОТ АНУСА , ИЗЛИЗАТ ИЗПРАЖНЕНИЯ И ОТ ОЩЕ ЕДНО МЯСТО (МИСЛЕХ ,ЧЕ Е ОТ ВЛАГАЛИЩЕТО). ОТИДОХ ОТНОВО ПРИ ДИМИТРОВА И ТОЗИ ПЪТ НЯМАШЕ КАК ДА КАЖЕ ,ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД. ИЗВИКА Д-Р ТОНЧЕВ И ТОЙ МЕ ПРЕГЛЕДА РЕКТАЛНО , ЗА ДА УСТАНОВИ ,ЧЕ ИМАМ РАНА НА ПРАВОТО ЧЕРВО,ОТ КОЯТО ИЗЛИЗАТ ИЗПРАЖНЕНИЯ.СРЯЗА ШЕВ И ОТВОРИ ПЕРИНЕУМА, ЗА ДА МОЖЕ ОТТАМ ДА ИЗЛИЗАТ ИЗРАЖНЕНИЯТА И ДА СЕ СПРЕ ВЪЗПАЛИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС. И ТАКА  БЯХ СЪС ДВЕ ОТВОРЕНИ РАНИ-ЕДНАТА НА ПРАВОТО ЧЕРВО , ДРУГАТА НА ПЕРИНЕУМА. ДИМИТРОВА ИСКАШЕ ДА МЕ ОТПРАТИ ВКЪЩИ САМА ДА СИ ПРАВЯ БАНИ СЪС СМРАДЛИКА. Д-Р ТОНЧЕВ Й КАЗА , ЧЕ НЯМА ДА МОГА САМА И ЧЕ ТРЯБВА ТАМ НА МЯСТО ДА МИ СЕ ПРАВЯТ ПРОМИВКИ.БЛАГОДАРЯ МУ , ЧЕ МЕ ПОДКРЕПИ И НЕ СЕ ОПИТА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ МЕН . ДИМИТРОВА МЕ ВОДИ 4 ДНИ НА ПРОМИВКИ И СЛЕД ТОВА ИЗЛЕЗЕ В ОТПУСК. И ТАКА 1 МЕСЕЦ ВСЕКИ ДЕН ДО ШЕЙНОВО НА ПРОМИВКИ,10 ДНИ ВЗИМАХ НА ЗИНАТ.
РАНАТА НА ЧЕРВОТО СЕ БЕШЕ ПОЛУЧИЛА  ПРИ ПЕРИНЕОТОМИЯТА,КОЯТО  МИ БЯХА НАПРАВИЛИ ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕТО. ЛЕКАРКАТА,КОЯТО Е ДЪРЖАЛА НОЖИЦАТА НЕ Е ЗНАЕЛА КАКВО ПРАВИ И ДОКЪДЕ ДА РЕЖЕ.  ВСИЧКИТЕ ГАЗОВЕ , СОКОВЕ И ИЗПРАЖНЕНИЯ ,КОИТО СЛИЗАХА КЪМ АНУСА СЕ ПРОВИРАХА И ИЗЛИЗАХА ОТ РАНАТА НА ПРАВОТО ЧЕРВО. ФЕКАЛИИТЕ ИЗЛИЗАХА НЕКОНТРОЛИРУЕМО ОТ РАЗРЯЗАНОТО ЧЕРВО.РАНАТА ПРЕДСТАВЛЯВАШЕ КРЪГ С ДИАМЕТРЪР 7-8 ММ. НА ОКОЛО 2 СМ. ОТ ВЪНШНИЯ СФИНКТЕР.МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВИ ПАРЧЕТА ИЗЛИЗАХА ОТТАМ.НЕ СЕ ХРАНЕХ ,ЗА ДА НЯМА КАКВО ДА ИЗЛИЗА ОТ ЧЕРВОТО.БЯХ В СТРАХОТЕН СТРЕС.  В ТОАЛЕТНАТА ПРЕКАРВАХ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ДЕНЯ- ПО 15 МИНУТИ СЛЕД ИЗХОЖДАНЕ ЧАКАХ ДА СЕ ИЗТЕКАТ ФЕКАЛИИТЕ ОТ РАНАТА,СЛЕДВАХА БАНИ СЪС СМРАДЛИКА, МИЕНЕ,СЛАГАНЕ НА СТЕРИЛНИ МАРЛИ. ИМАХ МАЛКО ВРЕМЕ ДА ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА БЕБЕТО. СПРЯ МИ КЪРМАТА.  ИЗЛИЗАХ НАВЪН  С ПАМПЕРС, ЗАЩОТО ОТ ЧЕРВОТО СВОБОДНО ИЗЛИЗАХА ГАДОСТИ.МЪЧЕНИЕТО ПРОДЪЛЖИ 2 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА. ЛЕКАРИТЕ,ПРИ КОИТО ХОДИХ НА КОНСУЛТАЦИИ МИ КАЗАХА,ЧЕ АКО  ПРИ РАЖДАНЕТО БЯХА СВИКАЛИ ЕКИП И  БЯХА ЗАШИЛИ РАЗРЕЗА НА ПРАВОТО ЧЕРВО , НЯМАШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ТОВА ВЪЗПАЛЕНИЕ И ДА СЕ ОБРАЗУВА ФИСТУЛА.СЛЕД ТОВА МЕ ОПЕРИРАХА . ИМЕТО НА ХИРУРГА,КОЙТО МЕ ОПЕРИРА НЯМА ДА СПОМЕНА ТУК , ЗАЩОТО ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА ЧЕРЕН СПИСЪК. ВСЕ ОЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАМ . ТЕПЪРВА МИ ПРЕДСТОИ ДА ЛЕКУВАМ ВЛАГАЛИЩЕТО ОТ ВСИЧКИТЕ БАКТЕРИИ , КОИТО СА ПОПАДНАЛИ ТАМ.
ЕДНО УТОЧНЕНИЕ - СЛЕД КАТО СЕ ВЪРНА ОТ ОТПУСК
Д-Р ДИМИТРОВА САМА НИ ВЪРНА ПАРИТЕ.БЯХА СЪЩИТЕ БАНКНОТИ В СЪЩИЯ ПЛИК,КАКТО МЪЖА МИ Й ГИ БЕШЕ ДАЛ.ТОГАВА МИ ПРЕДЛОЖИ И ДА МЕ ЗАВЕДЕ ПРИ ХИРУРГ В "ТИНА КИРКОВА" ДА МЕ ПРЕГЛЕДА И АКО Е ДОШЪЛ МОМЕНТЪТ ДА МЕ ОПЕРИРА.АЗ СЕ ОТКАЗАХ.ПОДОЗРЕНИЕТО МИ БЕШЕ ,ЧЕ ИСКА ДА СИ ПРИКРИЕ СЛЕДИТЕ, ТЪЙ КАТО ОТ САМОТО НАЧАЛО ТВЪРДЯХА,ЧЕ РАНАТА БИЛА ГОЛЯМА КОЛКОТО ТОПЛИЙКА.
НЕ БИХ ИСКАЛА ТОВА,КОЕТО МИ СЕ СЛУЧИ ДА  СПОЛЕТИ ДРУГА МЛАДА МАЙКА И ЖЕНА.
РАДОСТТА ОТ ТОВА ПРЕКРАСНО СЪБИТИЕ В ЖИВОТА МИ БЕ ПОМРАЧЕНА ОТ “ПРОФЕСИОНАЛИЗМА” ВЪПРОСНАТА ЛЕКАРКА.

# 663
Нямам думи! Само не ми стана ясно защо не са ти направили епизиотомия , разрез към крака,,,отдавна не се реже на долу!?

# 664
  #2gunfire Просто нямам думи. Дано се възстановиш бързо и можеш да се порадваш истински на детенцето си!

# 665
  • Средната земя
Направо съм потресена  Shocked

# 666
Боже, какво си преживяла! много съжалявам! дано се възстановиш напълно!

# 667
Да не дава Господ на никого  Praynig Желая ти бързо възтановяване и да забравиш изживения кошмар   bouquet

# 668
БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ !  bouquet
Наистина е гадна работа и затова искаме да опишем случая, за да няма следващи подобни. Да пази Господ!

# 669
Направо нямам думи  #Crazy.Стискам палци бързо да се възстановиш и да можеш да се радваш на малкото си съкровище.А такива лекари  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 670
Аман от такива лекари  #Cussing out
Желая ти бързо възстановяване!!!
И от тук нататък само положителни емоции!!!

# 671
  • в ябълковата градина

Какъв кошмар си преживяла...
Нямам думи.
Хубаво, че сподели тук.
Дано вече се оправяш.   bouquet

# 672
истински кошмар Shocked

# 673
... особено няблягам на Д-р Мариана Илиева (стоматолог, частен кабинет в Младост 4, опропасти ми всички зъби и не само на мен),

Напълно подкрепям - с една упойка ми работи 5 зъба в продължение на 2 часа. Като ме натисна не ми даде възможност да й кажа, че не искам повече. Уговорката беше само за 2 зъба, на другите тя беше решила да ми смени пломбите, защото били стари и почернели. Казах й, че за посещението съм подготвила 60 лв, тя ми поиска 110 лв. След "професионалната" й работа зъбите от цялата тази страна не спират да ме болят вече втора година, при положение, че преди да ги оправи не съм усещала да ме болят. Излишно е да казвам, че втори път не отидох при нея. А и другото, което ми направи впечатление беше абсолютно грубото й отношение към предишния пациент, към сестрата и след това към мен самата. Бягайте далече от нея.

# 674
Здравейте момичета! Не вярвах че и аз някой ден ще пиша в този списък но уви горчивият опит ме накара.Искам да ви кажа БЯГАЙТЕ МНОГОООООООООООО НАДАЛЕЧ ОТ Д-Р ГЕОРГИЕВ-който работи в МД в патологията.Това е най-големият некадърник, който може изобщо да съществува като лекар #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт