Черен списък - гр.София

• 1 099 961
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 675
  • София, Борово
Д-р. Божинова ХХ-та поликлинка.
Отказва да дава направления и изписва сама лекарства за кръвно и сърце, което е недопустимо и безотговорно!

# 676
kazvam se alexandra i sam ot sofia,predi mesec zavedoh deteto si(1,2mes) pri d-r demerjieva v kojna klinika zad alexandrovska,detski  dermatolog(105kab),da vidi edna malka pap4ica pod nosleto,okaza se 4e triabva da se mahne  operativno demek sas skalpela da se rezne za6toto e mastno top4ence koeto niama da se skrie samo,i ottam zapo4na na6ia ad,mina vsi4ko za 5-6 min v operacionna.ve4erta deteto mi vdiga ,39.8 temperatura,na sutrinta vednaga otidohme pri neia i ia pomolih da napravi 16 kra4ki do kolata za6toto deteto spe6e,poradi tova 4e ciala no6t plaka,ta prekrasnata doktorka ne izleze  pri polojenie 4e kazah 4e e poduta mnogo,upla6i se mnogo i kaza vednaga da dadem augmentin,iavno 50 leva koito i dadohme predi6nia den ne stignaha da vidi deto,iadosah se i ia sabudih vidia ia i kaza sa6toto.dadoh na deteto antibiotika i tia go povarna v kolata pomislih si 4e e ot vibraciite,cial den 4akam sledva6tata doza koiato e sled 8 4asa ,s temperatura koiato poddarja i poduto li4ice,i tia povra6ta i tazi doza,vzimam ia na race i tragvame pri edin 4astnik kato prez denia zvaniah na koito mi doide na um i vseki s razli4no mnenie.otivame tam deteto povra6ta v 4akalniata,s temperatura i poduta gorna ustna pla4e,upla6ena az pla4a sneia,a doktora kazva-papka pod nosleto ne e nai dobroto ne6to,moje prez sinusite da stigne do mozaka az 6tiah da umra v tozi moment,kazA-vednaga otivaite v spe6nia ung v isul,prez tova vreme se obadi na u6na doktorka v 4asten kabinet koiato pak nerabote6e,tezi minuti mi se storiha 4asove .ottam nikazaha ni izpisaha treti antibiotik,zapo4nahme azatril na 24 4asa i deto se opravi po4ti za6toto i v momenta ima 4ervenina i stoi kato 4e li 6te nabere vseki moment,molia se da ne stane,ta mili mai4eta ne hodete tam az otidoh za6toto mi kazaha 4e e nai dobrata,estestveno ne moga da presazdam vsi4ko kakto be6e za6toto v moite o4i be6e stra6no,i nai lo6oto e 4e vsi4ki doktori vdigaha ramena i ni vra6taha tam ot kadeto idvame,demek pri demerjieva,dano nikoi ne go spoleti tova koeto nas.pojelavam mnogo zdrave na vsi4ki Simple Smile

# 677
казвам се алехандра и сам от софия,преди месец заведох детето си(1,2мес) при д-р демержиева в койна клиника зад алехандровска,детски  дерматолог(105каб),да види една малка пъпчица под нослето,оказа се че трябва да се махне  оперативно демек със скалпела да се резне защото е мастно топченце което няма да се скрие само,и оттам започна нашия ад,мина всичко за 5-6 мин в операционна.вечерта детето ми вдига ,39.8 температура,на сутринта веднага отидохме при нея и я помолих да направи 16 крачки до колата защото детето спеше,поради това че цяла нощ плака,та прекрасната докторка не излезе  при положение че казах че е подута много,уплаши се много и каза веднага да дадем аугментин,явно 50 лева които и дадохме предишния ден не стигнаха да види дето,ядосах се и я събудих видя я и каза същото.дадох на детето антибиотика и тя го повърна в колата помислих си че е от вибрациите,цял ден чакам следващата доза която е след 8 часа ,с температура която поддържа и подуто личице,и тя повръща и тази доза,взимам я на ръце и тръгваме при един частник като през деня звънях на които ми дойде на ум и всеки с различно мнение.отиваме там детето повръща в чакалнята,с температура и подута горна устна плаче,уплашена аз плача снея,а доктора казва-папка под нослето не е най доброто нещо,може през синусите да стигне до мозъка аз 6тиах да умра в този момент,казА-веднага отивайте в спешня унг в изул,през това време се обади на ушна докторка в частен кабинет която пак неработеше,тези минути ми се сториха часове .оттам никазаха ни изписаха трети антибиотик,започнахме азатрил на 24 часа и дето се оправи почти защото и в момента има червенина и стои като че ли ще набере всеки момент,моля се да не стане,та мили майчета не ходете там аз отидох защото ми казаха че е най добрата,естествено не мога да пресаждам всичко както беше защото в моите очи беше страшно,и най лошото е че всички доктори вдигаха рамена и ни връщаха там от където идваме,демек при демержиева,дано никoй не го сполети това което нас.пожелавам много здраве на всички

WinkИНаче нищо не се разбира!

# 678
Д-р Деновска е спомената вече в този списък, но и аз ще се включа.Родих при нея в болницата в Княжево преди 7 години със секцио, пълна упойка (още не знам защо). Какъв студ беше, не ща да си спомням. И ледена вода. Така и почти не я бях виждала, когато 4 години по-късно отидох в кабинета и в "Лора", с ясното съзнание, че съм бременна по желание. И, естествено, щастлива. Тя ме подложи на преглед с вагинален ехограф, взе ми цитонамазка и отсече: "Ти, мойто момиче, не може да си бременна, защото си тежко болна" Видя едни кисти, които като свърза със завишеното ми тегло, я наведоха на заключения за тежки хормонални увреждания. Даде ми книжка за изследвания в Цибалаб със стикер с нейното име ..... сетете се. На око ги сметнах, 120 лева трябваше да дам. Ходя аз като замаяна, тя едно лечение беше планирала... Не направих изследванията, не й пих боклуците . Взех си изследванията от цитономазката няколко дни по-късно, и я изтрих завинаги от вариантите за гинеколог. Защото още същия ден отидох с направлението, което имах (защото тя с такива неща не се занимава) наслуки при друг доктор. Каза човека, бременна си почти съм сигурен, добре си, тези кисти са съпровождащи начало на бременност, ела пак да те видя. Вдъхна ми живот. Той е в белия списък, и аз ще го сложа там. А Деновска просто щеше да ми убие бебето. После сигурно аз нея.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 679
  • Варна
Искам да добавя в черния списък д-р Асенова от УБ "Лозенец". Същата има частен кабинет на ул. "Поп Богомил"23 в София.
Съвсем накратко ще обясня защо. Забременях в края на март, в средата на май се записах за ЖК в УБ "Лозенец" при д-р Асенова. Наложи се и двата пъти, в които ходих при нея да я чакам повече от час, за да ме приеме. Прегледите траяха по около 15 минути. Никога не ме е мерила, теглила, пускала изследвания и т.н. С една дума - само ехограф, за който се плаща по 50 лв. След това затвориха родилното отделение на болницата и тя ме покани в частния си кабинет. Ходих там всеки месец по 1-2 пъти (пак само за ехограф!) до 8-мия месец. Тя все ми казваше: "До декември, когато ти ще раждаш, родилното ще работи." И аз разбира се не съм търсила къде и при кого да раждам. На 1.09. са имали събрание в болницата и е станало ясно, че преди Нова година няма да отвори родилното. Това обаче аз го разбрах чак когато лично отидох в болницата да попитам на 5.11. Там ме гладаха сякаш падам от Марс с тия въпроси! А ден преди това д-р Асенова твърдеше, че всеки момент ще отворят родилно!!! И ако случайно съм почнела да раждам по-рано - да съм идела да родя при нея в болницата на Мазнейкова срещу 1400 лв! Да не забравя да подчертая, че всеки път като питах за изследвания и други дейности, които се правят при ЖК, та казваше: "Има време! Няма страшно!"
Така, че момичета, спестете си парите - тази жена е само търговец!

# 680
  • Има много детски смях.
На път съм да зачисля Петя Чавдарова от 20- та поликлина в този списък.
 Twisted Evil

# 681
Може и да я има вече,но аз държа да я напиша-Славейкова от 3-та градска-чудовище което го интересуват само паричките и според това се степенува важността на детското здраве!

# 682
  • София
Може и да я има вече,но аз държа да я напиша-Славейкова от 3-та градска-чудовище което го интересуват само паричките и според това се степенува важността на детското здраве!
Как изглежда тази Славейкова? Преди два месеца лежахме там с бебето, но никой не се предсави с име и освен Василев(от който съм много доволна), другите не ги знам кои бяха.

# 683
Д-р Ризова от 13-та поликлиника на кръста в Лозенец на кратко не ни е дала нито едно направление за ортопед за очен лекар детето ми е със запушен сълзен канал и капака е дъщеря ми вдигна 39 температура от нищо до сега не е боледувала и когато и се обадихме даде диагноза по телефона зъби не пожела даже да я види детето ми изби шарка не искам да ви казвам по колко частни лекари се влачихме,мъжът ми ме спря да не извикам господари на ефира бягайте далече от тази идиотка

# 684
Станев от "Правителствена болница". Сърце не ми дава да напиша доктор. Та този "акушер-гинеколог" следи цялата ми бременност, естествено в частния си кабинет. В 8-мия месец прокървих, а той ме прегледа и каза, че имам миомен възел и че няма нищо страшно. В болницата сто пъти събира комисии и професори и те също казаха - миомен възел. След раждането редовно ходех на прегледи пак в частния му кабинет и след 7 месеца - злокачествен тумор. С цялата си наглост ми каза-не се самообвинявай, ти не си виновна, вече имаш едно дете, ще те изпратя при проф.еди кой си-той ще те оперира и не се притеснявай след тази операция тембъра на гласа ти няма да се промени, няма да започнат да ти растат повече косми, само ще влезеш в климактериума. fight

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 23:37 от Adry

# 685
Станев от "Правителствена болница".

Същия не установи бременност, а киста и реши че закъснението е от кистата. Само дето 2 часа по-късно друг АГ лекар на доста по-лош ехограф установи че кистата е жълто тяло и плодно сакче видя  newsm78

# 686
Искам да включа в черния списък и т.нар. стоматолог Бориславов от Естадент груп. Преди време ми прави 2 фотополимерни пломби, умъртви и двата зъба, взе ми доста пари, а пломбите не издържаха и 3 месеца. Ходих при друг зъболекар, който каза , че имат макропукнатини, забележими с просто око. Оказа се, че единия зъб не е умъртвен както трябва и ще трябва да се лекува отново. Както и да е, дори това да е грешка, поправима е. Вбеси ме това, че ме излъга, че единия зъб е с 4 корена и съответно ми таксува 4 пъти почистване на канали, 4 пъти запълване, отделно упойките (едната беше подарък) и пломбите. След по-късно направените снимки се оказа, че въпросния зъб е с два корена. Да не говорим, че в сайта на Естадент пише, че работят със здравната каса, а на място се оказа, че не работят.

# 687
Към Черният списък за София добавям Любка Радева - акушер-гинеколог в поликлиниката, която е в сградата на ГУСВ на "Лагера".   

# 688
Към Черният списък за София добавям Любка Радева - акушер-гинеколог в поликлиниката, която е в сградата на ГУСВ на "Лагера".  
Тази жена ми скъси живота
 Не видя Спина бифида или на кратко казано липсващи 4 прешлена и ме накара да износя детето си и да го родя и да не мога да му се радвам а сега да го оплаквам
Не съд за нея а куршум и пак ще и е малко!

# 689
д-р Емма Добрева един отличен специалист!!!

Общи условия

Активация на акаунт