Черен списък - гр.София

• 1 102 534
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 350
Още едно попълнение в черния списък - урологът Д-Р НАДЕР АЛ ХАЛИЛ.
.............. лаборатория "САНТЕ" до ИСУЛ.

Този д-р в Окръжна болница ли работи?
Много ми напомня за един, при когото бях и така и не си довърших изследванията и все се каня да отида пак- ама май да не бързам, а ? Помня само че беше от арабски произход и че ме прати в същата лаборатория.

Лошото е че май  загубих документите и няма как да проверя името.

# 1 351
Майчин дом
бяха ми объркали изследването и пред мен ми поправиха годините и името и ми го дадоха... ooooh! отношението под всякаква критика
... някъв мъж се имаше за акушер-генеколог....
нямам думи

# 1 352
За това ли ги слагаш в черния списък-че не са ти чули правилно името и годините newsm78
Ти ме уби направо.

# 1 353
За това ли ги слагаш в черния списък-че не са ти чули правилно името и годините newsm78 Ти ме уби направо.
                       Може да не са чули, а може и да са и пробутали изследване на човек със сходни имена. На мен карта за театър не ми изпратиха, че имало някой с подобно име и станали обърквания, а когато става дума за изследвания направо настръхвам  Tired.

# 1 354
То за можене-може,ама все пак не е ли по-коректно да се напише точно за какво става дума,а не неясното написаха ми,объркаха ми,някакъв мъж....и оттам нататък почваме да гадаем кой какво и на кого.

# 1 355
Шоколадче, в МД е рядкост да срещнеш някой, застанал срещу пациента с името си. Болницата на анонимниците.
За някой може да се окаже фатално сбъркването на лични данни. При БХС са важни и такива подробности като възрастта. Резултатът от подобна грешка в най-добрия случай коства много нерви. 

# 1 356
моми4ета кажете не6то за Николаи Негенцов? newsm78

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 19:44 от emanuelaaa

# 1 357
Аз искам да изкажа ужасното си мнение за д-р Илиева - гинеколог в 24 ДКЦ!Страшно съжалявам, че се записах при нея за ЖК, не стига че не идва изобщо на работа, ами когато дойде с 2 часа закъснение трябва да изчкаш да си изпие кафето, да си прочете вестника и т.н., отношението й е ужасно, нищо нито обяснява за изследвания, нито какво ти се полага, и изобщо за нищо не става, даже напротив - като я попиташ за нещо само гледа сърдито и сумти и пак оставш без отговор, всичко необходимо за изследвания, болнични и т.н. на което имам право съм го разбрала тук от този сайт и благодарение на лекарката при която ходех на частно!В тази ужасна поликлиника какво ли не ми загубиха, как ли не ме мотаха за какво ли не!Да не говорим колко пъти и лекраката и акушерката са се опитвали да ме върнат за друг ден, че имали много работа днес!Нямам думи просто!Съветвам всяка жена, на която й предстои избор на лекар, който да й води ЖК, ако има финансовата възможност, изобщо да не се колебае, а още от началото да си намери свестен лекар, било то и в частна болница и в държавна!

# 1 358

Аз ходих при него преди години. Няма да повторя.
Наложи ми се да влезна в болница, когато му се обадих ми каза, че е в провинция (ама разбира се.. ooooh!В болницата ми казаха, че току що си е тръгнал.
Прави ми и разни манипулации без предварителни изследвания, които е трябвало да направи. После друг лекар довърши започнатото. 

# 1 359
--------------------------------------------------------------------------------

Аз също искам да изкажа своето разочарование от д-р МЕТОДИ ГЕНОВ.Надявам се да предпазя много момичета по този начин.Този лекар мисли само за пари и е ужасно арогантен!Мен ми обърка едно изследване т.е не ми пусна био химичен анализ ,не знам защо,а ми е пуснал някакво по скъпо изследване което се оказа не нужно!Още не съм ходила да се разправям,не ми се гледа алчната му физиономия,а и сега си търся нов доктор!!!

# 1 360

Аз ходих при него преди години. Няма да повторя.
Наложи ми се да влезна в болница, когато му се обадих ми каза, че е в провинция (ама разбира се.. ooooh!В болницата ми казаха, че току що си е тръгнал.
Прави ми и разни манипулации без предварителни изследвания, които е трябвало да направи. После друг лекар довърши започнатото. 

И аз ходих при него преди години. Имах заплашващ аборт, той ми следеше състоянието и ми биеше разни инжекции, после се покри (пак в провинцията, явно ходи често). Като се върна и отидох на преглед, вече нямаше бебе, но той ми каза, че още следващия месец мога пак да забременея. За щастие така и стана, тръгнах при друг лекар, тя като разбра, че съм забременяла 1 месец след спонтанен аборт, щеше да ме набие. Не смеех да се зарадвам.
Освен това непрекъснато се опитваше да си говори с мъжа ми някакви глупости за 17 годишни ученички и т.н., което ми се струва леко неуместно, предвид ситуацията, поради която сме при него.

# 1 361
Д-р Кедикова (или Кидикова-все тая) АГ  в Майчин дом в к-т Детско-Юношеска Гинекология. Не ходете при нея, ако Доц. Сираков е в отпуска. Това че е некомпетента, може да се оправдае с неопитността и, но това че се държи грубо и емоционално незряло- не може да се оправдае с нищо. Все пак става въпрос за здравето на децата ни.

# 1 362
Много съм разочарована от д-р Мазнейкова и най-вече от нейната сестра. Отидох на фетална морфология, като съм си записала час 20 дни преди това. С мъжът ми чакахме този ден с голямо нетърпение. Първо въобще не се спазват часовете. После излезе сестрата и ми каза да вляза само аз. Когато помолих да влезе и мъжа ми, така ми се накара и ми вика "че той да не е лекар, че да влиза". Феталната морфология продължи най-много 5 минути, дадоха ми една снимка, взеха ми 80 лв. и хайде чао. Направо съм бясна. Чувствам се все едно са ме обрали. Горещо ви препоръчвам да не ходите там!!!!!!!

# 1 363
kiwito,ами ние затова ходим във Фемина-80-90 лв, ама прегледа 45-60 минути!

# 1 364
  • София
kiwito,ами ние затова ходим във Фемина-80-90 лв, ама прегледа 45-60 минути!
и аз съм много доволна от Фемина и двата пъти бях с мъжът ми.За пореден път чета ,че Мазнейкова "попретупва" прегледите.Ей тази жена не се засрами

Общи условия

Активация на акаунт