А иначе е една мила,мила....
. На стола вече бях сигурна, че не съм на гинекологичен преглед. Такова нещо за първи път ми се случваше. ТОЙ си ме ОПИПВАШЕ. Направо си бях на оглед, не на преглед. По-зле в живота си не съм се чувствала. После ми „прегледа” и гърдите. Така и не ми взе намазка за течението (което всъщност беше целта на посещението ми). Накрая когато му дадох направлението го подхвана с 2 пръста и с особено отвращение ме попита „какво е това”. Заяви ми че не работи с касата и прегледа му струва ...лв. дадох му ги по възможно най-бързия начин и избягах още по-бързо без да изяснявам защо на рецепцията друго са ми казали.

Корумпирана, алчна и тъпа путка, която само мисли как да лапне мангизите без дори да си мръдне тлъстия гъз, като на всичко отгоре и насажда страх в пациентите за ня'кви измислени проблеми. Пример давам с жена ми, която си беше платила абонамент от 200 лв. при нея, но това не е достатъчно за това алчно говедо!.Беше й казала, че има кръв в урината и има неестествено висока температура (37гр.) "Я бегай в Александровската болница при доцент Едикойси! (нещо еврейско беше името)Пък аз направление няма да ти дам, щото така и така при нея се плаща, щото е много добра уроложка."
...казаха ми , 4е грешки при тях не ставали...значи имало все пак на този свят безгрешни хора
...няколко часа след техния резултат, направихме нова кръвна картина на бебка и....хемоглобина беше 112....за тези няколко часа ми се почерни живота, не искам да си спомням....на тези от САНТЕ им пожелавам - същото да се случи на техните деца и по същия начин да се отнесат с тях както те се отнесоха с мене....това е - всеки сам да си прави изводи!