Черен списък - гр.София

• 1 099 756
  • 3 088
  •   2
Отговори
# 1 380
 Twisted Evil ГАДОВЕ СА И ОНЕЗИ КОИТО ИМ ПРОДАВАТ ДИПЛОМИТЕ  #2gunfire #Cussing out

# 1 381

МИЛИ МАМИ,

ДАЙТЕ ГЛАСНОСТ С ГЛАСА СИ, НЕБИВА ДА СЕ КРИЕМ, ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ НЕКАДЪРНИТЕ ТИПОВЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ:

http://www.gradski.bg/place.php?placeid=1118&type=9&pb=1

bouquet

# 1 382
Мили мами искам да споделя вазмущението си с вас от т. нар.  "др." Йорданова от 30 ДКЦ-Обеля 2!Тя ми водеше бременноста по ЗК ,но аз си ходех отделно на частно (и слава богу),сега съм в средата на 9 месец,а за цялата бременност имам само един път урина и един път кръв ,които ми взе в на4алото и до там.Да не говорим че трябваше да си ги платя,защото още не ми бил направен картона-12 лв. + 20 лв. за двуминутния преглед с неиния престарял видеозон, резултата беше грешно изчислени г.с. с 2 сед. отклонение ooooh!  !Също така въпросното "светило" ме попита дали си знам кръвната група,аз казах : "да" , а тя : "имаш ли документ, на който го пише?",аз пак отговарям "да,но е от преди 2 години" ,при което тя казва: "няма зна4ение,другия път ми го донеси,за да не ти правя друго картонче" #Crazy!!! Ами ок аз със сигурност знам 4е съм тази кръвна група,но винаги има вероятност да сгрешат в лабораторията,нямам думи просто!!!В 6 месец получих обилно течение,при което и казах ,но тя отвърна че било нормално,аз настоях за микробиология,а тя прдължи да ме убеждава ,не всичко е наред,но тъй като бях много настоятелна се съгласи ,като ми заяви 4е трябва да си я платя,тъй като ЗК не я поемала (аз друго знам,но ок) и за капак ми каза 4е трябва аз сама да си занеса биологичния материял в лабораторията,която се намира в Люлин  smile3513,нищо не казах и послушно изпълних заркъката! Отивам след седмица за резултатите, а тя ми каза че най-вероятно имам хламидий и да изчакаме резултатите от стерилна урина (които аз сама си  бях пуснала ,съответно платла ) и тогава ще назначи лечение.След няколко дни отивам с резултатите от урината,тя ги погледна и заяви : "трихомони" smile3556  и ми изписа едни свещтички,които се правят в аптека,препорачана от нея, а не коя да е! Аз естествено реших да си направя нова микробиология , при докито ,където си ходя на частно, и се оказа че имам кандида габички , без които почти не минава бременност , а като и казах за поставената ми  диагноза преди това и най -вече ,като показах рецептата с изписаните ми свещички ,лекарката се хвана за главата smile3511!!! Аз си казах че няма смисъл да се разправям с нея,в крайна сметка си бях изгубила вече доверието в нея,просто исках да ми издаде накрая обменна карта и това е .Да ,ама не!!! Отивам онзи ден да си взема нужните документи за раждане, а тя моля ви се ми вика: "Ама ти е трябвало да доидеш февруари,точно 45 дни преди термина (което беше невъзможно,защото тогава ме приеха по спешност в болница).Обяснявам и аз а тя: "еми то сега на мен са ми изтрити листовете от последните ти консултаций,не че е проблем де нали една консултация ти струва 15 лв."! MoneyОбаче аз не и предложих пари,което явно я ядоса и каза че осигуровките ми били прекъснати и няма как да ми издаде карта,докато не и занеса справка от НАП.Казах и 4е е невъзможно ,но тя :"аиде,не ме гледай отивай да вземеш удостоверение,иначе няма как.." От тази история мъжа ми много се ядоса и трагна към поликлиниката да я попита какъв по точно и е проблема,но я беше изпуснал,смяната и била  до 1.30 ч.Обадихме се в НАП ,при което ни обясниха 4е всичко си е точно и не виждат какъв може да е проблема!!! newsm12 Тогава аз и се обадих и й казах всичко това,тя явно се стресна и ми каза да отида след един час в поликлиниката ,тя щяла да се върне и да ми изготви документите,а аз да ги поискам на регистратурата.Така и стана и за моя изненада,въпреки твърденията и 4е последните месеци са ми изтрити листовете,се бяха появили е така от нищото! Явно пак  ставаше въпрос  за пари  #2gunfire

П.П.: Съжалявам ,ако съм отекчила някой с дългия си пост , но единствената ми цел е да предпазя някоя и друга мама от некомпетентността на такива псевдо "лекари" , за които парите са по-важни от здравето на хората #Sniper

# 1 383
  • София
Мименчо, не си отегчителна. Това е полезно, за де на ходят др. бъдещи мами при въпросната докторка.

Момичета, нали щеше да има обобщен атема ЧЕРЕН СПИСЪК???

# 1 384
Може би не му е тук мястото,но аз да питам:знае ли някой,е ли възможно да се подаде официално оплакване срещу "лекар"в момента,в който се  прави на Господ?Каде се прави това?И по-важно-ако някой е пробвал,има ли ефект?Тези нищожества се гаврят с нас,но НИЕ трябва да намерим начин да се справим с тях!За мен те са УБИЙЦИ,които извършват предумишлени убийства и не заслужават да говорим за тях като за хора!Възмутена съм от това,което се случва с хората! smile3516

# 1 385
  • София
Може би не му е тук мястото,но аз да питам:знае ли някой,е ли възможно да се подаде официално оплакване срещу "лекар"в момента,в който се  прави на Господ?Каде се прави това?И по-важно-ако някой е пробвал,има ли ефект?Тези нищожества се гаврят с нас,но НИЕ трябва да намерим начин да се справим с тях!За мен те са УБИЙЦИ,които извършват предумишлени убийства и не заслужават да говорим за тях като за хора!Възмутена съм от това,което се случва с хората! smile3516

Да, разбира се, че е възможно. В НЗОК и прокуратурата. Но трябват доказателства. Иначе просто ще оставят жалбата без последствия.

# 1 386
  • софия
ката чета какво е написала mimen4o направо не доумявам,аз също бях при д-р йорданова в 30 дкц и нищо подобно не ми се случи.даже съм доволна от нея.направи ми всички изследвания-в началото,в средата и в края ,общо 4 пъти ме гледа на ехограф и без проблем ми даде направления за кардиолог и нефролог.

# 1 387
siseto_1974 много се радвам че все пак има и доволни.Трябва да призная че в началото аз също я харесвах,но тъй като съм малко параноична по повод това всичко да е наред и предвид че ми е първа бременност ходех успоредно и при друга лекарка и не след дълго установих неината некомпетентност в чисто професионален план,особено това с микробиологията ме уби #Crazy!Да не говорим 4е наскоро в процес на разговор с две познати се оказа, че и те са я посещавали и на тях е изписвала същите свещички и от същата аптека,явно си имат договорка някаква,незнам, но останах крайно разочарована от др. Цонка Йорданова #Cussing out

На всички мами  Hug

# 1 388
A ТИЯ КЪДЕТО СИ БА4КАТ НЕ ПО НЗОК,А САМО НА 4АСТНО КОЙ ГИ ГОНИ, КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, НАЛИ СА ТЪРГОВЦИ НА УСЛУГИ  newsm78

Да, разбира се, че е възможно. В НЗОК и прокуратурата. Но трябват доказателства. Иначе просто ще оставят жалбата без последствия.

# 1 389
  • Божурище
Моля да добавите в списъка и д-р Румен Димитров от МД ет,9 + Фемина и д-р Юри Хранов 10 ет МД и всички, който не приемат работата си присърце, а само така ден да мине друг да дойде пък с живота на хората и неродените им бебета каквото ще да става  #2gunfire #2gunfire

# 1 390
Моля да добавите в списъка и д-р Румен Димитров от МД ет,9 + Фемина и д-р Юри Хранов 10 ет МД и всички, който не приемат работата си присърце, а само така ден да мине друг да дойде пък с живота на хората и неродените им бебета каквото ще да става  #2gunfire #2gunfire
Можеш ли да конкретизираш за какво точно става въпрос

# 1 391
За Румен Димитров аз споделям мнението ,че е меркантилен (така и не опрях до неговите услуги за да дам мнение за професионални умения)с отварянето на вратата на МЦ-Фемина първата му препоръка е лапъроскопия!Това е ,а и се сърди като откажеш или възнегодуваш,беше дежурен скапания пигмей докато лежах за задържане след това и минаваше като генерален директор ,гледайки ме с такова презрение че щеше да му се изкриви  фасона.Възможно е от клана Димитрови него да са паднали лапароскопиите ,но това не означава че всеки се нуждае от тях!

# 1 392
Мили мами искам да споделя вазмущението си с вас от т. нар.  "др." Йорданова от 30 ДКЦ-Обеля 2!

Тя нямаше ли преди това кабинет в Надежда, срещу VІІІ ДКЦ. Ако е тя - Боже опази!

# 1 393
  • софия
quote author=storm76 link=topic=4909.msg10489003#msg10489003 date=1236874402]
Мили мами искам да споделя вазмущението си с вас от т. нар.  "др." Йорданова от 30 ДКЦ-Обеля 2!

Тя нямаше ли преди това кабинет в Надежда, срещу VІІІ ДКЦ. Ако е тя - Боже опази!
[/quote]
да,тя е.

# 1 394
quote author=storm76 link=topic=4909.msg10489003#msg10489003 date=1236874402]

да,тя е.
[/quote]

Малей, значи и от мен има глас за този черен списък. Отивам по повод на проблемно забременяване. Ехографът и действително беше допотопен /случката се развива преди 5 години/. Гледа : "Имаш киста на яйчника". След малко: "Кистата май е отдясно", още малко и " "Виж сега, не знам точно на кой яйчник е, но имаш киста".
Съкварталки, бягайте от тази докторка.   Преди две седмици чаках с детето пред кабинета на УНГ, който е в същия коридор. Ми за мен е недопустимо да си пиеш кафето, пък навън половин час да те чака бременна в деветия месец жена.
По-добре при д-р Тошева, макар че аз не съм и фен.

Общи условия

Активация на акаунт