!Също така въпросното "светило" ме попита дали си знам кръвната група,аз казах : "да" , а тя : "имаш ли документ, на който го пише?",аз пак отговарям "да,но е от преди 2 години" ,при което тя казва: "няма зна4ение,другия път ми го донеси,за да не ти правя друго картонче"
!!! Ами ок аз със сигурност знам 4е съм тази кръвна група,но винаги има вероятност да сгрешат в лабораторията,нямам думи просто!!!В 6 месец получих обилно течение,при което и казах ,но тя отвърна че било нормално,аз настоях за микробиология,а тя прдължи да ме убеждава ,не всичко е наред,но тъй като бях много настоятелна се съгласи ,като ми заяви 4е трябва да си я платя,тъй като ЗК не я поемала (аз друго знам,но ок) и за капак ми каза 4е трябва аз сама да си занеса биологичния материял в лабораторията,която се намира в Люлин
,нищо не казах и послушно изпълних заркъката! Отивам след седмица за резултатите, а тя ми каза че най-вероятно имам хламидий и да изчакаме резултатите от стерилна урина (които аз сама си бях пуснала ,съответно платла ) и тогава ще назначи лечение.След няколко дни отивам с резултатите от урината,тя ги погледна и заяви : "трихомони"
и ми изписа едни свещтички,които се правят в аптека,препорачана от нея, а не коя да е! Аз естествено реших да си направя нова микробиология , при докито ,където си ходя на частно, и се оказа че имам кандида габички , без които почти не минава бременност , а като и казах за поставената ми диагноза преди това и най -вече ,като показах рецептата с изписаните ми свещички ,лекарката се хвана за главата
!!! Аз си казах че няма смисъл да се разправям с нея,в крайна сметка си бях изгубила вече доверието в нея,просто исках да ми издаде накрая обменна карта и това е .Да ,ама не!!! Отивам онзи ден да си взема нужните документи за раждане, а тя моля ви се ми вика: "Ама ти е трябвало да доидеш февруари,точно 45 дни преди термина (което беше невъзможно,защото тогава ме приеха по спешност в болница).Обяснявам и аз а тя: "еми то сега на мен са ми изтрити листовете от последните ти консултаций,не че е проблем де нали една консултация ти струва 15 лв."!
Обаче аз не и предложих пари,което явно я ядоса и каза че осигуровките ми били прекъснати и няма как да ми издаде карта,докато не и занеса справка от НАП.Казах и 4е е невъзможно ,но тя :"аиде,не ме гледай отивай да вземеш удостоверение,иначе няма как.." От тази история мъжа ми много се ядоса и трагна към поликлиниката да я попита какъв по точно и е проблема,но я беше изпуснал,смяната и била до 1.30 ч.Обадихме се в НАП ,при което ни обясниха 4е всичко си е точно и не виждат какъв може да е проблема!!!
Тогава аз и се обадих и й казах всичко това,тя явно се стресна и ми каза да отида след един час в поликлиниката ,тя щяла да се върне и да ми изготви документите,а аз да ги поискам на регистратурата.Така и стана и за моя изненада,въпреки твърденията и 4е последните месеци са ми изтрити листовете,се бяха появили е така от нищото! Явно пак ставаше въпрос за пари 

!Да не говорим 4е наскоро в процес на разговор с две познати се оказа, че и те са я посещавали и на тях е изписвала същите свещички и от същата аптека,явно си имат договорка някаква,незнам, но останах крайно разочарована от др. Цонка Йорданова