Черен списък - гр.София

• 1 099 455
  • 3 088
  •   3
Отговори
# 1 395
Лаборатория Рамус. Винаги имат проблеми - я интернета, я тока, я някой забравил да пусне секрета за изследвания.... Всеки път си вземаме резултатите със скандал #2gunfire

# 1 396
  • Божурище
Дани, написах го за да включа тези доктори в Черния Списък . Не си обичат работата не са загрижени за здравето на неродените ни деца и нашето здраве и възстановяване.

# 1 397
quote author=storm76 link=topic=4909.msg10489003#msg10489003 date=1236874402]
Мили мами искам да споделя вазмущението си с вас от т. нар.  "др." Йорданова от 30 ДКЦ-Обеля 2!

Тя нямаше ли преди това кабинет в Надежда, срещу VІІІ ДКЦ. Ако е тя - Боже опази!
да,тя е.
[/quote]
Как и е първото име на тази "докторка"

# 1 398
  • софия
цонка йорданова

# 1 399
  • софия
Е, добре, де, момичета! Напишете за какво става въпрос. Къде практикува? Така пьоснато някакво име звучи несериозно! Peace

# 1 400
  • софия
Е, добре, де, момичета! Напишете за какво става въпрос. Къде практикува? Така пьоснато някакво име звучи несериозно! Peace
извинявай,но отговорих на Ice Queen как е първото име на д-р йорданова,за която писахме малко по-нагоре-цонка йорданова.

# 1 401
  • София
zvanche ,по-нагоре съм описала какви са мойте доводи да поставя "др." Цонка Йорданова в този списък.А иначе в момента се подвизава в 30 ДКЦ-Обеля-2. Wink

# 1 402
  • софия
извинявай,но отговорих на Ice Queen как е първото име на д-р йорданова,за която писахме малко по-нагоре-цонка йорданова.
Да. Сега като написа се върнах и отново прочетох предишната страница. Извинявай, но от толкова "лекари" става пълна каша (за мен де, ако случката и името не са заедно)  Hug

# 1 403
Благодаря Peace Значи не е същата за която си помислих

# 1 404
Аз искам да "похваля" лабораторията на ВМА - Армилабор. Правих си микробиология там (прави ми я д-р Ковачев) и резултатите бяха ТРИХОМОНАЗА. Доктора се подчина без да се замисли над резултата и без да ме попита дали имам някакво течение, симптоми и т.н Веднага ми предписа антибиотик , който разбира се не си купих.Порових се в нета, защото бях сигурна, че нямам такава болест и реших да отида на друг лекар. Записах си час и отидох , направих си отново изследване и очакванията ми се потвърдиха, а имено, че ми няма нищо. А тук е мястото да кажа , че бях с направление от Здравната каса и прегледа беше точно 5 минути. Повече при него няма да отида. Питам се защо всички доктори мисля само за пари , прегледа при него без направление с изследването е около 70 лв (вече не си спомням точно колко платих декември месец беше). Да не споменавам, че медицинската му сестричка е супер нелюбезна. Просто нямам думи, ходих при него, защото беше едно от често споменавантите лица в Белия списък. Дано само аз да съм недоволната , успех на всички

# 1 405
Аз си спомням, че се обаждах един път във ВМА да ги питам дали имат апарат за ЛИЙП. Не знам на кой попаднах, но отговорът беше, че имат, но "не обичат да го използват". На въпроса ми защо ми беше отговорено да си запиша час, да си платя и щели да ми обяснят защо. Е, много съжалявам, че не попитах за името на доктора (беше мъж), с който говоря, за да знам никога да не отида при него. Доколкото си спомням аз преди да им е обадя бях гледала в интернет, че са двама мъже и една жена.

# 1 406
Не ходете при  #2gunfire" д-р"Гергов- "Тина Киркова"- по- долно нищажество, корумпиран, неетичен и още мнооооого и най- долни определения за него.
Както и дебелата гуса "д-р" Огняноваот 26 ДКЦ- Люлин.
За д-р Огнянова напълно те подкрепям.Като се роди сина ми,отидох в 26 ДКЦ и тя беше на смяна.Дойде до нас ,за да прегледа детето,платих си за домашен преглед и тя си остави визитката.Уговорката ни беше като издадат акт за раждане на малкия да го запишем при нея.До тук добре,но същата вечер се появи проблем с малкия.Взех визитката и започнах да я търся на всички записани телефони,но тя не сметна за нужно да ми вдигне.Излишно е да казвам,че не си записах детето при нея.Добре,че я усетих на време ooooh!

# 1 407
Здравейте, искам да включа в този списък д-р Румяна Христова от правителствена болница " Лозенец" като най-некадърния, безочлив и корумпиран акушер гинеколог, който познавам. За да не разказвам отново историята си, ще я копирам от "Раждане в правителствена болница "Лозенец"
"Аз също щях да раждам в тази болница при Христова, но след като ми прибраха парите за ЖК, ме натириха с диагноза - смаляване на бебето, артериална хипертония І - ІІ ст. за да ми поставят тези диагнози първо "светилото Христова" като ме прие в кабинета ме пита къде съм наблюдавана до момента и от сега нататък да забравя за друг лекар, т.е. само тя.
Преди да продължа искам да вмъкна, че съм ИНВИТРО от първия път, направено при ДОКТОР СТАМЕНОВ и от началото на бременността ходя на ЖК в клиниката му при д- р Сигридов и на ЖК по ЗК в Тина Киркова.
На първия преглед на 24.02.2009 г. Христова измери бебето 1800 гр., на следващата седмица е на 05.03. - 1958 гр., което за момента кореспондира с ехографа на д-р Сигридов от предния ден - 1978 гр. и капа дойде на 12.03.,за която дата ме бяха предупредили да се приготвя за приемане в болницата, за да хранят венозно бебето, за да наддаде още малко и да определяме дата за секцио. Даже ми дадоха списък за прием и да си купя течността за клизмата.

Забравих да кажа, че термина ми за раждане е 15.04.2009 г.

На 12.03. като влезнах в кабинета кръвното ми налягане бе 100/70 - каквото е и през бременността и започнахме прегледа и започна интересното. бебето изведнъж от 1958 гря. стана 1770 гр. и диаметъра на главата му отговаря за 33 г.с, а обиколката на 31 г.с.. даже ми каза, че корема ми не расте и че бебето също не расте и се започна едно тюхкане, едно ново изчисляване на терми, защото ШЕФКАТА НА РОДИЛНО ОТДЕЛЕНИЕ  не знае как да изчисли ВТР при инвиро и че е налице разминаване между ВТР по последен цикъл и при репродуктивно оплождане. Извика от отделението Фурнаджиева, която като дойде и ми измери отново кръвното ахна от 100/70 бе станало 145/85 и ме пратиха на ЕКГ и консултация с кардиолог и при алерголок за поносимост към лекарства. След като минах цялата тази одисея по кабинети се върнах вече не в кабинета в поликлиниката, а в отделението където ми пуснаха, в 35 г.с за първи път, тонове, вляха ми една банка гликоза, защото от 10,00 ч. сутринта до 15,00 следобед висях по кабинети, и ми казаха, че се отказват от мен и да вървя към МД и че на следващия ден ще ми дадат всички направени изследвания и етапна епикриза.
След целия този ужас по спешност отидох при моя си ДОКТОР СИГРИДОВ цялата трепереща и почти ревяща и като му обесних какво е станало след като ме прегледа бебето вече не беше 1770 гр., а 2079 гр.
Искам само да споделя още едно нещо в дадената ми епикриза "докторката" се подписа, че ми е върнала всичко, но не задържа си и най - нагло излъга, че ми е върнала ранния скринник на 11-14 г.с., направен от д-р Мария Янкова в център "София 2006", която е дъщеря на шефа на Тина Киркова.
За кадърността на ХРИСТОВА  може да се съди и по факта, че в урината ми, изследвана в болница, има кръв и са изолирани коли бактерии, абсолютно нищо не предприе и не ми изписа, а това са много важни неща за проследяване при една бременност. Независимо от това ми е назначила изследване за холестерол и триглицириди, които при бременните винаги са завишени.

Момичета, пиша всичко това, за да можете сами да си направите извода къде и при какъв човек искате да раждате. Какво е отношението на тази жена, нейната коректност и професионализъм. А да не говорим за пренебрежението, как обясняваше на някакъв доктор в МД какво работя, но че не е в София, а в друг областен град и че не знае дали живея в столицата без да види, че съм родена тук."

# 1 408
Здравейте, искам да включа в този списък д-р Румяна Христова от правителствена болница " Лозенец" като най-некадърния, безочлив и корумпиран акушер гинеколог, който познавам. За да не разказвам отново историята си, ще я копирам от "Раждане в правителствена болница "Лозенец"

Аз ходех при нея, когато забременях. Беше много любезна и приятна, внимателна.... До началото на четвъртия месец, когато прокървих силно една вечер. Обадих й се, наскоро бях преживяла спонтанен аборт и бях много уплашена. След като й обясних ситуацията, тя с обвинителен и груб тон ме попита "Какво си правила?". Все едно нарочно бях прокървила, не стига, че бях толкова притеснена.
Каза ми да заминавам в Шейново. Аз я попитах не е ли по-добре да отида в Правителствена, все пак там работи тя. Тя повтори: Заминавай в Шейново! Така и направих и повече не съм й виждала очите, там си намерих отговорен и компетентен лекар - д-р Велев, който ми следи бременността и при когото родих.

# 1 409
Много съм разочарована от д-р Врагалева от МЦ "Фемина".  Close Бях при нея на фетална морфология. Държа се много отегчено, но това не е най-важното. Не можа да види пола на бебето, при условие, че бях в 19 г.с. После започна да изброява проблеми, които вижда по сърцето и бъбреците на бебето.  ooooh! Каза и че околоплодните води са ми много малко.  ooooh! През цялото време говореше с медицински термини, от които нищо не разбирахме. И аз, и мъжът ми няколко пъти я помолихме да ни обясни на по-разбираем език за какво става дума, но тя продължи с отегчение да ни говори неразбираемо. След това ни записа час за след 7 седмици при кардиолог, с който работят. А после ни заведе лично до регистратурата, за да си запиша час отново при нея за фетална морфология за след 5 седмици. И така наплашени и силно притеснени си тръгнахме с черни мисли в главата. След посещение при моята докторка се установи, че нито околоплодните води са ми малко, нито тя вижда някакъв друг проблем. Също така ми каза, че в този период, в който са записани часовете за прегледите от д-р Врагалева не са в сроковете, в които се правят. После си записах час (много трудно) при един от най-добрите специалисти в областта на феталната морфология. При прегледа той установи, че бебчо се развива нормално и няма никакви проблеми, нито с него, нито с мен. Съветвам ви да не посещавате тази докторка, за да избегнете този ужас, който ние преживяхме. Или поне имайте едно наум!!!!

Общи условия

Активация на акаунт