Черен списък - гр.София

• 1 100 319
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 1 410
Valle,ти май си първата разочарована!Не споря, само съм малко изненадана от поста ти.Аз и съпругът ми бяхме на три прегледа при д-р Врагалева. И на трите беше много внимателна, обясни ни всичко с пълни подробности и отговори на всички въпроси. Прегледите бяха по 40-50 минути.Извинявам се за поста си, просто съм учудена Thinking 

# 1 411
  • София
поставям в този списък д-р Асенова, работи в Правителствена б-ца, акушер-гинеколог е. Twisted Evil
Ходех при нея на частни прегледи по време на втората ми бременност, с идеята да раждам в Правителствена.
При един от прегледите, аз бях легнала по гръб и тя гледаше бебо на ехограф, изведнъж ми каза че тоновете на бебето били бавни, пулсът му бил забавен, кръвотокът бил бавен и т.н..... #Crazy
Изкара ми акъла, при условие че седмица преди това бях на фетална морфология при Марков и всичко с бебо беше ок.
Изписа ми сърдечен гликозид, и каза непременно веднага да ида/Веднага..... на фетален и кардиолог и т.н #Cussing out

Единствено факта, че бях останала без пари бях мокра-валеше проливно, ме накара да се прибера в къщи ревяща.
Обадих се на позната гинеколожка и тя ми каза в никакъв случай да не пия този сърдечен гликозид, че е нормално тонове на бебето да са по-забавени, ако лежа по гръб Rolling Eyes
За свое успокоение си записах час  във Фемина за фетален кардиолог и естествено всичко беше ок.
Повече при тази нещастница не стъпих #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да не говорим, че никога не помнеше коя съм, каква ми е историята, какво сме правили  и всеки път обяснявах като че ли се виждаме за първи път #Cussing out

# 1 412
И аз съм ходила при нея-и при мен така процедираше.Като затвориха ,,внезапно'' болницата за ремонт ме покани в частния си кабинет уж за няколко прегледа само,докато свършат ремонтите.Е,ремонтите не свършиха,но когато влязох в 9-я месец жената замина на почивка с думите-,,ако до месец не си родила-обади ми се''... и ме заряза.Беше ми много кофти,нямах и никакви документи от прегледите при нея,просто защото не си направи труда да ми направи един прост картон.Всичко се записваше в един тефтер,но следващия път като отидех на преглед(5мин=30лв) трябваше пак да обяснявам какво ми е изписала предния път,коя съм ,каква съм и т.н.
Отношението и към пациентките е много несериозно,нямах никаква сигурност,че имам наблюдаващ лекар,че мога да и се обадя ако имам проблем и да попитам нещо.Изобщо нямаше да се сети коя съм и какво искам от нея.
Частния и кабинет е на 5 мин от къщи,но не бих отишла дори за рутинен преглед при нея.

# 1 413
  • София
"Д-р" Кръстанова от Токуда, която замалко не уби мен и детето.
Не ми се изпада в подробности, съсипа ми раждането тази госпожа и благодарение на компетентността и професионализма й финиширах с множество усложнения и бебе с асфикция.

# 1 414
аз също не мога да кажа лоша дума за Д-р Врагалева. Но за Д-р Брънякова или Барнякова от Трета поликлиника заслужено й е да бъде в черния списък, невнимателна, груба! Когато поисках да си направя МБ, отговора й беше, че е много скъпо и не си заслужава. А проблем имаше, гъбите бяха "на лице". След четири прегледа ми каза да стимулирам имунната система и това било. След повече от 4 месеца, посетих Д-р Врагалева и се оказа, че гъби имам все още. Това е от мен. Благодаря за вниманието!

# 1 415
Аз пък бих изписала 2 страници с лоши думи за Врагалева, ама не ми се иска да си спомням. Сестра ми беше при нея на фетална морфология. Отношението на въпросната докторка било ужасно, а да не говорим за нещата, които й беше наприказвала. Милата ми сестричка беше в шок. Имах чувството, че ще й стане нещо, а и на бебето също. Съответно след като ходи при няколко други доказали се специалисти на преглед, се оказа, че няма нито един от проблемите, които тя е видяла недовидяла.  #2gunfire Едвам спряхме зет ми да иде и да я  #2gunfire

# 1 416
Искам да добавя д-р Евдокия Маркова - до скоро работеща в бившвата Тина Киркова сега само в частният си кабинет. Казва, че работи със здравната каса, обаче си плащаш почти всичко. И лъже, че не ти се полагат изследвания по здр. каса който в същност ти се полагат. Аз съм в 6 месец и сега си смятах разходите до сега само съм и дала 305лв. При положение, че съм здравно осигурена и съм с направление при нея - вие си правете изводите ...  Shocked За отношението е на настроения, плащаш ли си без да мрънкаш е много мила, ама почнеш ли да питаш кое колко ти струва и обръща другата страна ...

# 1 417
Искам да добавя д-р Евдокия Маркова - до скоро работеща в бившвата Тина Киркова сега само в частният си кабинет. Казва, че работи със здравната каса, обаче си плащаш почти всичко. И лъже, че не ти се полагат изследвания по здр. каса който в същност ти се полагат. Аз съм в 6 месец и сега си смятах разходите до сега само съм и дала 305лв. При положение, че съм здравно осигурена и съм с направление при нея - вие си правете изводите ...  Shocked За отношението е на настроения, плащаш ли си без да мрънкаш е много мила, ама почнеш ли да питаш кое колко ти струва и обръща другата страна ...

Аз вече съм я включила  Laughing

# 1 418
Момичета,не че се бъркам,но аз в този списък така наречен черенпоставям и бих само "лекари"почернили животани завинаги ,в най-прекия смисъл!Случва се да подкрепя някое мнение,ако и аз съм потърпевша или познавам такава ,но въпреки това смятам че не е повод за 5 или 50 лв да пълнят страниците тук наште "светила"!?може да трябва друга тема за оплаквания от всякакъв род?

# 1 419
  • София
Ира, разбирам те, но аз съм включила въпросната докторка Rolling Eyesв този списък с идеята да предпазя другите момичета.
Това че аз се измъкнах навреме и не успя да ми съсипе живота завинаги си е чист късмет. Ако бях останала да раждам при нея, кой знае на какво дередже щях да бъда Rolling Eyes
мисля това е идеята-да слагаме тук хора които са некъдърни, некомпетентни, безотговорни, корумпирани и т.н.....недостойни да се нарекат лекари същества с цел никоя от нас по възможност да не попадне при тях. Peace

# 1 420
  • София
Сори за спама, но както е тръгнало, ще се окаже, че няма читав лекар в страната ни  newsm78

Ира, подкрепям мнението ти! Нека наистина се дават имена на лекари, застрашили нечий живот.

Когато се вижда, че един лекар е комерсиален и взима пари, просто му казваш "Довиждане" и се приключва въпросът  Peace За съжаление ние сме тези, които в повечето случаи стимулираме корупцията при лекарите, така че и ние сме толкова виновни, колкото и те  Wink

Това че аз се измъкнах навреме и не успя да ми съсипе живота завинаги си е чист късмет. Ако бях останала да раждам при нея, кой знае на какво дередже щях да бъда Rolling Eyes

Не мисля, че идеята на темата е да включваш лекар в черния списък само на базата на предположения и догадки  Peace Права си, че в конкретния случай лекарката се е показала доста некомпетентна и добре си направила, че веднага си потърсила второ лекарско мнение (което винаги се търси при по-сериозен проблем)!

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 14:35 от tonkabonka

# 1 421
ДА НАПРАВИМ НОВ СИВ СПИСЪК, ЗА СИЛНО И ЕДИНСТВЕННО КОМЕРСИАЛНИ ЛЕКАРИ= В РИСК ПРИ УПОТРЕБА НА УСЛУГИТЕ ИМ !!! newsm78

# 1 422
  • София
ДА НАПРАВИМ НОВ СИВ СПИСЪК, ЗА СИЛНО И ЕДИНСТВЕННО КОМЕРСИАЛНИ ЛЕКАРИ= В РИСК ПРИ УПОТРЕБА НА УСЛУГИТЕ ИМ !!! newsm78
Идеята никак не е лоша! Ще има да падне голямо писане обаче - веднага мога да изброя поне 15-ина имена  Peace

# 1 423
Днес бях на преглед при д-р Рохова от МЦ София.Отначало ми се стори доста заинтересована-разпитваше ме най-подробно и си записваше.Но самия преглед беше груб и болезнен.Постоянно викаше отпусни се, като с нищо не допринасяше за това.Уреда, с който ме прегледа преди това изми на чешмата (все си мисля за някаква стерилност )Отидох с оплаквания от гъбички, а тя (което все пак отчитам като плюс) реши да провери за наличие на бремннност преди да изпише лекарста които биха навредили на евентуална такава.Но пък прегледа беше доста болезнен и неприятен .Мисля че с повече такт и търпение преживяването нямаше да е толкова неприятно.Каза ми че сигурно още нямам овулация след абразиото но все пак ще изчака резултатите от изследванията и дали ще имам менструация или случайно не съм забременяла.Може да е компетентна но никак не е внимателна.Сега си правя промивки с лайка и чакам резултатите за да ми назначи лечение въпреки че положението с теченито било сериозно.Мисля в понеделник да ходя на друг лекар.

# 1 424
Днес бях на преглед при д-р Рохова от МЦ София.Отначало ми се стори доста заинтересована-разпитваше ме най-подробно и си записваше.Но самия преглед беше груб и болезнен.Постоянно викаше отпусни се, като с нищо не допринасяше за това.Уреда, с който ме прегледа преди това изми на чешмата (все си мисля за някаква стерилност )Отидох с оплаквания от гъбички, а тя (което все пак отчитам като плюс) реши да провери за наличие на бремннност преди да изпише лекарста които биха навредили на евентуална такава.Но пък прегледа беше доста болезнен и неприятен .Мисля че с повече такт и търпение преживяването нямаше да е толкова неприятно.Каза ми че сигурно още нямам овулация след абразиото но все пак ще изчака резултатите от изследванията и дали ще имам менструация или случайно не съм забременяла.Може да е компетентна но никак не е внимателна.Сега си правя промивки с лайка и чакам резултатите за да ми назначи лечение въпреки че положението с теченито било сериозно.Мисля в понеделник да ходя на друг лекар.
А цитонамазка направи ли ти или само микробиология пусна? Течението може да е от друго.

Общи условия

Активация на акаунт