Черен списък - гр.София

• 1 102 417
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 1 590
  • София
аз бих поставила в този списък и д-р Мариана Райчева, собственик на медицински център Хестия. Тя е любезна, мила и усмихната, но явно повече се е отдала на бизнес, отколкото на професията си. Казвам го само, защото заради нейната небрежност и необръщане на достатъчно внимание (поема повече пациенти, отколкото може да обслужи и понякога претупва нещата) родих в 32 г.с. и това при положение, че бременността ми си беше напълно нормално, но тя не ми направи едно от задължителните изследвания и така пропусна да установи налична инфекция, която доведе до преждевременно раждане

# 1 591
Значи продължава да бъде над нещата г-жа Райчева - да пита само имаш ли течени е да не взема материал за микробиология? Както и да държи да я харесват заради милата й усмивка и любезността.

# 1 592
  • София
Аз ходих при Белла Фръндева.
Няма да го направя отново.
Наплаши ме с 2 група цитонамазка, всякакви бактерии и какви ли не неща, при положение че отивах на профилактичен преглед.
С тази група на цитонамазката доста ме наплаши. Още повече, че предишната ми цитонамазка беше ОК.
Joy Да, 2-ра група е направо да припаднеш от ужас!
Извинявам се за спама, но според теб какво й е на 2 група цитонамазка? Това е напълно нормален резултат. Просто не е редно да даваш примери с резултати, които очевидно не разбираш  Peace Друго не оспорвам, лекарката явно е от комерсиалните.

# 1 593
  • София
абсолютно вярно скъпа рони. точно така се държеше през цялото време, а накрая като разбра, че съм родила при все че твърдеше, че това няма да стане, обеща че ще се обади в Майчин дом да пита как е бебето и ще ми звънне ....е вече трети месец ми звъни #2gunfire

# 1 594
Аз ходих при Белла Фръндева.
Няма да го направя отново.
Наплаши ме с 2 група цитонамазка, всякакви бактерии и какви ли не неща, при положение че отивах на профилактичен преглед.
С тази група на цитонамазката доста ме наплаши. Още повече, че предишната ми цитонамазка беше ОК.
Joy Да, 2-ра група е направо да припаднеш от ужас!
Извинявам се за спама, но според теб какво й е на 2 група цитонамазка? Това е напълно нормален резултат. Просто не е редно да даваш примери с резултати, които очевидно не разбираш  Peace Друго не оспорвам, лекарката явно е от комерсиалните.

За да не излезе, че си измислям. Това е резултатът ми от въпросната цитонамазка:
PVCU - PAP II B гр.
CC - PAP II A гр. (с цитолиза)
Обилие на суперфициални и ендоцервикални клетки с дистрофични промени, голи ядра.

Следващата цитонамазка, която си направих една седмица по-късно при д-р Илиева в клиника Вита нямаше нищо общо с това. И тя също беше изумена от предишния резултат

# 1 595
Видях че сте споленали и Олга Антонова АГ 3та градска болница !! НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТАЗИ ЖЕНА!!! Едва на 18г съм а тя ме остави без деца и бях с опасност за живота поради некъдарноста й!!!!! Cry Cry Cry #2gunfire

# 1 596
Mnogo vi blagodarq za byrziq otgovor. Na men mi kazaha, che v Majchin dom, izboryt na ekip e 450lv s nqkakva upojka, koqto az ne jelaq. Nqkoj ima li predstava dali neshto drugo se doplashta i dali gorespomenata dr. Fryndeva shte ima nqkakvi drugi pretencii?

Много ви благодаря за бързия отговор. На мен ми казаха, че в Майчин дом, изборът на екип е 450лв с някаква упойка, която аз не желая. Някой има ли представа дали нещо друго се доплаща и дали гореспоменатата др. Фръндева ще има някакви други претенции?

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 10:59 от Vivi

# 1 597
Пазете се от др. Дичко Дичев кардиолог от Нова Загора,
скубе само пари и нищо не разбира, иска само да печели.

Уредил е
и сина си Живко Дичев /няма специализация/ в болницата Ямбол, взимат последните пари на хората!

# 1 598
Не знам дали тук пишете само за детските некадърни лекари, но ще се включа и аз, защото в известен смисъл ние ставаме родители на възрастните си майки и бащи, а и защото, недай си боже, някой може да си заведе детето при лекарката, за която ще разкажа, а става въпрос за очи. Тя се казва д-р Теодора ПЪРВОВА и е страшно мила и любезна, но за съжаление и точно толкова некадърна.
Баща ми си направи при нея операция на перде на окото. Два месеца след операцията ходеше с тъмносиня половина на лицето, като след тежък боксов мач. При всеки контролен преглед /при което с цялото си нахалство, макар и да е знаела какво е сътворила/ тя му взима и пари, като го уверява, че окото е по-добре, но се възстановява бавно заради възрастта му. Но....той продължава да не вижда и след два месеца и половина отива при очния в поликлиниката, който му казва, че при операцията е повредена роговицата. Следват прегледи при още трима лекари, които казват същото, потвърждават, че окото е безвъзвратно повредено, не е възможно да се оправи и че опериралият го лекар много добре знае това, защото се вижда даже при обикновен преглед.
Ако ставаше въпрос за некадърен фризьор, който те подстригва лошо, нямаше да си правя труда да разказвам за това – коса е, ще порасне.  Даже ако ставаше въпрос за некадърен зъболекар, който ти вади здрав зъб, пак щях да мълча. Е, все пак остават още зъби в устата ти. Но за очи...... Как може да има касапи като Първова, които да си позволяват да оперират и ослепяват хората. И отгоре на всичко, знаейки какво е направила, те вика през седмица на контролен преглед и всеки път взима пари. Пари, пари....Май всички гонят само това и те оставят без зъби, ръце, крака, очи......
Внимавайте да не попаднете в ръцете на Първова. Адресът й е –София, жк Лагера, ул. Боговец 22, бл. 48

# 1 599
Не съм съвсем убедена, че тук му е мястото, но искам да изкажа възмущение от един хомеопат, който наскоро посетихме - д-р Петър Найденов. Човек, който започва преглед с изготвянето на хороскоп (има компютърна програма). Дотук добре, да кажем нестандартен начин на лекуване на пациенти Laughing Не знам колко е добър като специалист, но този човек е чиста проба шарлатанин, некомпетентен, неразбиращ от детска психология. Потърсих такъв "специалист" заради проблем с трета сливица. Не вярвам в хомеопатията, но тъй като малката много боледува и от приятели чувам добри отзиви за този вид лечение, реших да пробвам. Прегледът протече отвратително. Детето беше нервно, ревливо и склонно към агресия, защото той повишаваше тон, не искаше нищо да пипа и да седи мирно на едно място, защото "било на лекар". От направения хороскоп разбрах следното Laughing - властна егоцентрична майка, родила манипулативно дете, което е дошло на белия свят, за да я възпита. Детето е изтървано, без никакъв авторитет към майката. Боледува често, защото на майка й писва и го оставя да прави каквото иска и в резултат на това то се простудява.  #Crazy Лечение - есенциите на Бах (комбинация за такива, които страдат от свръхбезпокойство, деспотизъм, невъзможност да се съсредоточат) и туберкулин (доста е широкоспектърен - лекува от проблеми на пикочната система до разстройства в нервната система и психически безпокойства).За прегледа и есенциите платих 50 лв. (нали си представяте, че надали съм получила документ). А всичко тръгна просто от невинна консултация за проблем с третата сливица, но научи доста неща, които не знаех за себе си и детето и ценният съвет "да не оставам" само с това дете, а да родя друго, което да е в по-голяма хармония с мен самата.
Препоръчвам да не посещавате този психопат, ....пардон хомеопат.

# 1 600
  • ул. "Мечтание"
Нямам намерение да се заяждам, тоя хомеопат може наистина да е некадърен, но ми е интересно защо се подлагате на лечения в които не вярвате?  newsm78 Това определено не го разбирам...

# 1 601
Lady Frost,  не съм против хомеопатията, въпреки че не вярвам в нея. Просто мисля рационално и теорията за подобно лекува подобно, разтворено в съотношение целия световен океан към 1 не ми звучи разумно и логично. Все пак има толкова положителни отзиви за лечения с хомеопатични продукти, че наистина би трябвало да помага. Никога не ми се е налагало да търся някакво различно лечение от класическото, защото самата аз съм здрава и рядко боледувам. Само че дъщеря ми доста боледува и имам приятели, които горещо ми препоръчваха да опитам с хомеопатия.
Въпреки лошия опит не смятам, че всички хомеопати са некадърни идиоти, напротив все пак си мисля, че при толкова добри отзиви все трябва да има нещо.

# 1 602
Абсолютно подкрепям мнението за Петър Найденов. Не ходете при него. Някога може и да е бил добър хомеопат, но сега е просто бизнесмен. Учудвам се, че не ти е продал хранителните си добавки.
По отношение на хомеопатията - абсолютно ЗА, но трябва да разбираш и да си убеден в това, което правиш. Детето ми успешно се лекува в медицински център хомеопатично. Страшно съм доволна и забележете, за всяка една сума, която съм платила, съм получила касова бележка, без изключение. Ако те интересува пиши ми, ще ти дам координати, да не правя реклама точно тук.

# 1 603
Здравей, loreto07, интересува ме кой е центърът? Аз сега нямам нужда, но по-нататък може и да ми потрябва, а щом си доволна, бих пробвала и аз хомеопатичните услуги! PS: исках на личния ти, но лимитът ти бил препълнен, така ми изписа, та ако искаш, прати ми на мен ЛС. Благодаря предварително!

# 1 604
Може ли някой да ми каже нещо за д-р Светла Иванова от ВМА?

Общи условия

Активация на акаунт