Черен списък - гр.София

• 1 102 491
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 605
Iskam s glavni bukvi da dobavq doktor KOLOVSKI ot 26 poliklinika, ne hodete nikoga pri nego! Toi trqbva da bude uvolnen disciplinarno!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Искам с главни букви да добавя доктор КОЛОВСКИ от 26 поликлиника, не ходете никога при него! Той трябва да бъде уволнен дисциплинарно!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 10:05 от Vivi

# 1 606
  • София
Искам да добавя "проф." Стоимен Иванов завеждащ патологията на петия етаж в Майчин дом. Не ходете при него той е изрод. Не го интересува човешкия живот, а само парите.

# 1 607
alis88  , ако имаш впредвид от АГ - кабинета  - то тя е мила , но безполезна. Няма да те посъветва нещо повече от всеки друг участъков лекар.  Ако говорим за нея разбира се .
Ако е тя бих се и аргументирала по-късно.

# 1 608
  • София
И аз мисля, че Д-р Иванова е симпатична,мила,духовита и много безполезна за всякакви проблеми. Може да гледа безпроблемна бременостт и някой други не сложни неща.

# 1 609
saxophone, ако искаш добави, че първото име на д-р Радев от 15 ДКЦ е Огнян - наистина рядко неприятен човечец  Confused !

Аз съм много доволна от този човек! Един от малкото, който
ми обясни всяка ситуация, изказа ми мнението си и ме подкрепи
в труден момент.

# 1 610
И нека saxophone да се обоснове по каква причина не го харесва, защото не може само от
нейното мнение да се сложи някой в черния списък! Ако 1 не е доволен, а 100 са доволни
какво правим .... newsm78

# 1 611
Защо трябва да правите нещо?И защо мнението на всички трябва да е еднакво?Нали затова е форума-всеки да напише мнението си,а не един да каже нещо и всички останали да се чустват длъжни да го повтарят като папагали...
И къде пише,че едно мнение не е достатъчно за да се впише лекар в списъка?

# 1 612
добре, достатъчно е, ама не е обосновано
мнение от рода - .....наистина рядко неприятен човечец..... е несериозно,
аз също имам антипатични хора, но немога да кажа, че не са професионалисти

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 613
  • София
Съгласна съм с vaniu64e .
Не може просто да се плесне едно име в тази тема и толкова.

# 1 614
Доктор Радев е мнооого неприятен човек. Много груб и арогантен. Аз съм с двурога матка и определено имах нужда някой да ми обясни нещата, когато забременях. Но той определено не го направи. Отказа да ми даде болнични при положение, че бях с болки, а бременоста ми е рискова.
Ако някой харесва този 100%-ов простак може да го напише в белия списък, тук не е мястото за това.

# 1 615
става, аз нямам такива впечатления от него, много е мил,
всичко обяснява, ... отивам в Белия списък .... #Crazy

# 1 616
Здравейте,искам да ви разкажа за Др. Лина Димитрова.Беше лекар в Шейново в 24ти кабинет,но сега разбирам,4е са я уволнили.От там я познавам и ходех в 4астния и кабинет в Младост2.Следе6е бременността ми,по принцип бях доволна,добре се държеше,любезна,усмихната...Резултатите от изследванията ги казва винаги по телефона,жинаги вси4ко е ок,жапреки,4е те4енията и проблемите си продалжават и така,докато не си поисках резълтатите ли4но,излага ме 4е патува в момента,няма да я има един месец,след това да се обадя,каза ми уж,4е изследванията са дадени в лабораториите на Шейново,после уж в Бодимед,аз прожер във вси4ки ,никаде нямаше изследвнаия на мое име. Жената просто лъже,прибира по 50лв и после по тел. ти казва резултата.Скоро пак и званях тя каза,4е има семейни проблеми.....Много сам разо4арована,моля посажетжаите ме какжо да направя,не искам слу4ая да остава така,трябва да има справедливостне може така да лъже хората.Месеци наред 4аках,докато отделя 50лв. за прегледа.4увала съм,4е и други не са дожолни от нея....

# 1 617
Здравейте,искам да ви разкажа за Др. Лина Димитрова.Беше лекар в Шейново в 24ти кабинет,но сега разбирам,4е са я уволнили.От там я познавам и ходех в 4астния и кабинет в Младост2.Следе6е бременността ми,по принцип бях доволна,добре се държеше,любезна,усмихната...Резултатите от изследванията ги казва винаги по телефона,жинаги вси4ко е ок,жапреки,4е те4енията и проблемите си продалжават и така,докато не си поисках резълтатите ли4но,излага ме 4е патува в момента,няма да я има един месец,след това да се обадя,каза ми уж,4е изследванията са дадени в лабораториите на Шейново,после уж в Бодимед,аз прожер във вси4ки ,никаде нямаше изследвнаия на мое име. Жената просто лъже,прибира по 50лв и после по тел. ти казва резултата.Скоро пак и званях тя каза,4е има семейни проблеми.....Много сам разо4арована,моля посажетжаите ме какжо да направя,не искам слу4ая да остава така,трябва да има справедливостне може така да лъже хората.Месеци наред 4аках,докато отделя 50лв. за прегледа.4увала съм,4е и други не са дожолни от нея....

жалба в лекарския съюз/здравната каса, провери на сайт. Аз съм уволнявала лекар, но беше преди 2000 г. и жалбата я писахме с майка до шефа на поликлиниката

# 1 618
Добрева и Гагова от Шейново, Клисурски от МД, са също за този списък, дълъг е предполагам че може и да присъстват вече, моля ви не ходете при тях опасно е и за вас и за бебчовците, за първите 2 така наречени докторки незнам дали още работят там, силно се надявам за противното, но от срещата ми с третия се сетих за тях и за този списък

# 1 619
Гагова в черния списък?Защо,моля,обяснете?

Общи условия

Активация на акаунт