Черен списък - гр.София

• 1 129 070
  • 3 090
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз пък мога да кажа само суперлативи за Констанитн Петров (Тина Киркова). Чудесен лекар - мил, внимателен, всеотдаен към пациентите. Аз раждах при него без никакви предварителни уговорки, без избор на лекар (просто случайно попаднах на него- той беше дежурен) и всичко мина супер. През цялото време разведряваше обстановката с майтапи (той има страхотно чувство за хумор) и равдането мина като на магия. Супер професионалист и много готин човек.
Grinning и аз така случайно попаднах на него, добре, че беше към края на смяната му Praynig През цялото време, докато ме преглеждаше не спря да мърмори как сме идвали разни "държавни поръчки", т.е. дето не са са си платили предварително на някой Crazy

# 1 636
За черния списък - Д–Р КРАСИМИРА ГЕНОВА от София, от поликлиниката в Бояна.

# 1 637
За черния списък - Д–Р КРАСИМИРА ГЕНОВА от София, от поликлиниката в Бояна.

Пиши защо? newsm78

# 1 638
И д-р Ламбев от 25 поликлиника. Детето ми имаше хрипове. Той го преслуша и каза, че носът му е запушен, та от там са и те. Нямало нищо обезспокоително. Заведохме го при друг лекар и ни изпратиха в болница.

# 1 639
Здравейте!И аз искам да включа една докторка в черния списък-д-р Ирен Иванова от 3-та грдска.Заради некомпетентността на тази женица щях да загубя бебто си във втория месец на бременността ми.Ходех при нея на редовните гинекологични прегледи и в последствие реших тя да ме наблюдава по време на бременността ми,а след една консултация(1 час след нея) прокървих.Реакцията беше гинекологичен преглед и бързата констатация-"Загуби бебето си !Преди следващо забременяване си направете с мъжа ти генетични изследвания!".1час преди тази сериозна диагноза се виждаше жив плод със сърдечна дейност.Съответно  ме изпрати за абразио,а болницата,в която отидох ме приеха за задържане и се оказа,че бебето си е на място и си се развива отлично!Оказа се ,че дамата не знае з кухи яйца,съсиреци, и т.н.

# 1 640
Искам да се възмутя публично от д-р Валери Гергов от Първа АГ болница, София. Не го познавах, но след като ми трябваше специалист гинеколог-онколог, сдобих се с направление от личната лекарка и поех към най-близката болница с такъв специалист.

След предварително уточняване на регистратурата за работното му време, излезнах с разрешение от работа, ангажирах и мъжа си да ме кара. Заварих го на път към операционната, обеща да ме прегледа. Чаках, чаках, чаках, осмелих се да питам сестрата дали се спазва графика за амбулаторен прием и поисках координатите на лекаря, за да се уговоря за друг ден. Той се появи, навярно предупреден, че една нахалница роптае и беше бесен. Въпреки направлението ми, отказа да ме прегледа.

Какъв е проблемът? Да ви призная нямаше никакви чакащи пациенти, само акушерки и лекари се мотаеха в посоченото време за амб. прием от 12-14,30 ч. Оставам с впечатление, че българският лекар е склонен да обслужи злочестия пациент-данъкоплатец само при положение, че той ще плати добре. Не уточнявам как, в частен кабинет или на ръка в държавна болница. Дали е такъв и този случай? Не знам, но нямам друго обяснение.

# 1 641
  • София
Аз искам да изкажа възмущението си от д-р. Румяна Василева - стоматолог  DENTAL-R -София, ж.к. Люлин.бл.123.ет.1
Въпросната стоматоложка при профилактичен преглед на дъщеря ми видя 5 кариеса. Радвам се, че се усъмних и не и разреших да ги оправи. При преглед при 2 ма други стоматолози се оказа, че има само 2. Не знам какъв трябва да си за да надупчиш зъбите на дете за да изкараш някой лев.

# 1 642
Добавям г-р Диков от Майчин Дом. Той е преподавател на студенти също така, но е със самочуствие без покритие и ужасно груб. Има няколко стандартни лафа и въпроса и изглежда компетентен, но не можа да се справи с раждането на сина ми. Не ми обърна почти никакво внимание в пред-родилна зала, /въпреки, че ме бяха препоръчали и си плащах - 300лв за обикновено раждане без епидурална/, беше дежурен и не съм го викала специално, а същевременно родих бързо и безболезнено - само 5 болезнени контракции като аз си позволих да извикам на последните 3. Накара ме да ходя до родилна зала при финална контракция, в резултат на което детето се показа докато пресичах пред-родилна зала, щеше да падне на циментовия под, разкъсах се /а можех да мина без шевове/ и въобще изкарах кошмарно раждане при условие, че го обмислях от месеци и плащах за грижи и добро отношение.
Д-р Диков не изчака лидокаиновата месна упойка да ми подейства и ме ши на живо /а аз плащам за да ми се спестят такива болки/ На въпроса ми защо тези нежелатени ситуации се получават ми се развика, че е трябвало да се стискам при контракцията за да стигна до родилна зала!!! не съм била аз тази да го учи какъв е родилният процес и пр. Акушерките на смяна също се държаха отвратително - нито една не дойде да ме успокои а през цялото време ме гледаха като отрепка. Диков категорично отказ да ми обясни какъв ми е шева и трябваше тайно да се добирам до картона си - аз все пак чета, интересувам се и имам понятие от това що е то шев на перинеума, но трябваше да ме предупреди - например при такъв шев не се препоръчва вдигане на тежести, а аз първите дни вдигах тежки кофи - казанчето на тоалетната в стаята не работеше и така си я чистехме.
Сестрите и акушерките на 12-ти етаж също са много груби и некомпетентни. Четири пъти ми дупчиха вените по ръцете за да ми сложат абокад в резулта на което Диков ме изкара неуравновесена!!!
Аз съм лежала в Майчин Дом на 7-мия етаж, но там не съм имала такива проблеми нито с персонала, нито с абокадите.
Това не попречи на Диков да си вземе парите накрая без да се притесни, че щеше да убие детето ми и че не съм получила услугата за която му се плаща.
Не искам да си спомням вече моето кошмарно раждане, но искам да предпазя други майчета от този човек.

Моля ви не ходете при д-р Диков, който сега работи в Токуда! Ужасно груб, самочувствие без покритие и го интересуват само парите. Направо не ми се говори за него.

Освен това научих, че там където живее (огромен блок с 10 входа), хората с много труд си изградили детска площадка в двора и от 1000 души живеещи там, точно този "лекар", който би следвало поне малко да го е грижа за децата и за майките, подал оплакване в общината да разрушат площадката, която му отнемала място за паркиране!!!!!!!
Мисля, че коментарът е излишен..

# 1 643
Аз искам да изкажа възмущението си от д-р. Румяна Василева - стоматолог  DENTAL-R -София, ж.к. Люлин.бл.123.ет.1
Въпросната стоматоложка при профилактичен преглед на дъщеря ми видя 5 кариеса. Радвам се, че се усъмних и не и разреших да ги оправи. При преглед при 2 ма други стоматолози се оказа, че има само 2. Не знам какъв трябва да си за да надупчиш зъбите на дете за да изкараш някой лев.

Ооо, това ми напомни мой случай, още отпреди 7-8 години: с "д-р" Софрониева - стоматолог тогава в кабинета в ж.к. "Левски-В". Идентично: беше ми казала, че имам не-знам-си колко бр. кариеси, а като отидох на преглед при зъболекарката в университета (случайно минавах покрай канбинета и реших да питам за цени щото оная мръсница бая ми ги беше "изброила" кариесите, което за една студентка са си бая разходи), тя каза, че нямам нито един, а само са ми чувствителни зъбите (емайла) и даде Сенсодин паста, та се оправих. Ама оная кучка е щяла да ми ги надупчи и после запуши - за пари!!!

# 1 644
С удоволствие добавям др.Шейтанов от 29 ДКЦ/има и кабинет в "Дружба"2/.Не,че нещо кой знае какво се е случило,но поради безразличието му,би могло да стане.Той ми беше гинеколога по време на бременността .Беше /сигурно още е/много спокоен човек/единствения му плюс/,никога не се е притенявал да запали цигара,докато съм в кабинета му #Crazy #Crazy #Crazy.Аз му казвам,че имам течение,а той ми казва,че е нормално,без да ме е прегледал.Ами,ако беше хламидийна инфекция newsm78.В началото на 3-ят месец паднах от рейса Laughing,след което бях на консултация.С 300 зора го накарах да ме види на видеозона,а и по друг начин не ме прегледа.Не ми пусна навреме изследване за СПИН,защото според него щом васермана ми е наред,значи и със СПИН-а е така. newsm78 #Crazy newsm78Добре,че нямах наистина проблеми,че незнам какво щях да го правя иначе

Доктор Мария Бъчварова - педиатър, 29- ДКЦ!!!
Не разчитайте на компетентност , внимание, грижи..
Абе, не ви съветвам да я избирате за л. лекар на детето си- хич не ви съветвам! #2gunfire

# 1 645
И аз да се включа! БАРБОВА от полимед.Такава инфекция ми докара от некадърност,че трябваше да постъпя в Тина Киркова по спешност с 40 градуса температура и полседваща операциа.

# 1 646
Съвсем случайно д-р Диков живее в моя блок (поне така предполагам, защото е известен случая с жалбата му). Всички съседи са супер възмутени от неговата жалба. А няма да Ви казвам колко голямо място за коли си има и за каква мижава площатчица става на думи.

# 1 647
  • София
Д-р С. Динева - акушер-гинеколог ВМА
София

Изключително нелюбезна и невъзпитана.

# 1 648
    Черен списък  !!!

Стоматолог Иван Бакалов  - Дианабад
 Стоматолог Емилия Янева  - ул. Ангел Кънчев 28. кабинет Емидент .

Пазете се, ако искате да ви останат зъби в устата!

# 1 649
  • sofia
Моля ви не ходете при д-р Диков, който сега работи в Токуда! Ужасно груб, самочувствие без покритие и го интересуват само парите. Направо не ми се говори за него.

Освен това научих, че там където живее (огромен блок с 10 входа), хората с много труд си изградили детска площадка в двора и от 1000 души живеещи там, точно този "лекар", който би следвало поне малко да го е грижа за децата и за майките, подал оплакване в общината да разрушат площадката, която му отнемала място за паркиране!!!!!!!
Мисля, че коментарът е излишен..
извинявам се, но не би ли следвало да се разглеждат качествата на лекарите, а не това в какви подписки участват?!
Много е гадно това, което е направил, но с какво това го определя като некадърен лекар...
Мисля, че е редно да се каже с какво точно се е издънил като лекар.

Общи условия

Активация на акаунт