Черен списък - гр.София

• 1 098 842
  • 3 088
  •   2
Отговори
# 1 650
 Д-р Кристина Петрова – педиатър в Токуда #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ужасно незаинтересован лекар,надменна и арогантна

# 1 651
ПОДКРЕПЯМ  DO_DO!  Св.Лазар трябва да бъде в най-черния списък!

# 1 652
КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА СВ.ЛАЗАР - В ЧЕРНИЯ СПИСЪК ПОПАДАТ НЕ САМО ДОКТОРИТЕ ВАЛЕНТИН И ТИЯНА НИКОЛОВИ, НО И Е ВЕРНИТЕ ИМ СЛУГИ - Д-Р ЯНИТА ИВАНОВА ПЕДИАТЪРКАТА , Д-Р ПЛОСКОВ - АНЕСТЕЗИОЛОГА НАИ-ВЕЧЕ...

# 1 653
otnostno angel iliev sheinovo ne sam saglasna rogdax pri nego i sam strashno dovolna prosto niamam zabelegki da platix si i kakvo ot tova ako ne beshe toi sigyrno niamashe i da zabremeneia

# 1 654
Здравейте, включвам се и аз, като вкарвам името на Д-Р ИВАН ГРЪНЧАРОВ ОТ ТИНА КИРКОВА
Много го харесах първоначално, защото е майтапчия, ама такъв майтап си направи с мен, че цял живот ще го помня! Направиха ми епизиотомия към ануса, много добре ме зашил уж, но след време се оказа, че са ми скъсани всички мускулни влакна на ануса и сега нямам свинктер. Ходих при него осем месеца след раждането, оплаках се, че немога да задържам по голяма нужда, а той ми каза че там изобщо не ме е пипал. Изписа ми мехлем за хемороиди. Аз свикнах да живея с този кошмар, защото той ми каза че всичко е ОК, но добре че беше д-р Гергов да ми обясни какво ми се е случило! Оказа се че съм за хирург и още по-гадното е че не ми дават гаранция че ще се оправя от една операция. Можело и 200 да се направят. Думите на хирурга бяха, че нямам свинктер.
Може би има и други мнения относно Грънчаров, но не успях да прочета тази тъй дълга тема. Никъде не срещнах неговото име, а и никъде не прочетох за такъв проблем като моя. Някой чувал ли е за такова нещо, за такова поражение след раждане???  Cry

# 1 655
  • София
viketo , не съм чувала за него, но съм потресена и ще бягам от него, ида ли в Тина Киркова:shock:
Стискам ти палци бързо да се възстановиш Praynig

# 1 656
Наистина много съжалявам, че бъдещи майки ще прочетат това и също ще останат потресени, ще бъдат уплашени за себе си и ще мислят постоянно, че това би могло да се случи и с тях, но споделям истината. И ако някой бе споделил с мен този си проблем, нямаше да чакам да мине година и кусур, за да разбера, че лекарска грешка е причината за не комфорта ми, а не е нещо нормално, с което трябва да свиквам. МОМИЧЕТА, НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЯ ОТ ВАС КАКВИТО И ДА БИЛО УСЛОЖНЕНИЯ ПО ВРЕМЕ И СЛЕД РАЖДАНЕТО, НО АКО ВСЕ ПАК ПОЧУВСТВАТЕ КАКЪВТО  И ДА БИЛО ДИСКОМФОРТ, БОЛКА ИЛИ ПРОСТО СЕ ЧУДИТЕ ЗА НЕЩО ДАЛИ Е НОРМАЛНО ИЛИ НЕ, ПОТЪРСЕТЕ КВАЛИФИЦИРАНА ПОМОЩ!!!!
Пожелавам успех на всички мами, търсете правата си!!!

# 1 657
Благодаря ти, Marleen!!

# 1 658
  • София
Доктор Григорова- УНГ в 25 поликлиника. Груба, незаинтересована, с нервни тикове, държи се изключително гадно. Чаках заедно с майки с деца, които излизаха като попарени от кабинета й. Гадният булдог след дълги молби прегледа изследванията ми, направени в същата поликлиника, навика ми се и ми обяви, че само си въобразявам, че ме боли. Добре че съм устата и я нахраних както й се полага преди да си тръгна.

Много се извинявам, обаче да отида с болки и да понасям фасоните на отегчена и озлобена баба  не ми е представата да ходя на лекар. Като не й харесва, да не работи.

Сега си търся друг лекар да ми разчете изследванията.

# 1 659
  • София
Много се извинявам, обаче да отида с болки и да понасям фасоните на отегчена и озлобена баба  не ми е представата да ходя на лекар. Като не й харесва, да не работи.

Това много точно определя и моята нагласа.
Конкретният случай - детето ми (2г.) си сцепи главата преди една седмица. Обаждат ми се на пожар от яслата, където е станал инцидентът, хуквам аз, по пътя звъня и на мъжо, че само в неговата кола има столче за детето. Срещнахме се направо в яслата и двамата избягали от работа. Взимаме си детето с рана на челото и естествено отиваме в нашата поликлиника (15-та), зашото е и най-близката до яслата. Влетяваме в хирургията и опулвам очи  Shocked ! Докторът вътре си седи на бюрото, пуши си цигарата съвсем откровено с пепелник пред него. Като ни видя, се разкрещя и ни вдигна страхотен скандал относно кадърността ни като родители - как не сме си били пазели детето  #Crazy #Crazy #Crazy !
Запазих самообладание и само го попитах с леден тон ще помогне ли или да търся друг лекар. През това време излезна сестрата, която слава богу беше фантастична жена. Грабна детето от ръцете ми, сложи го да легне, веднага спря кръвта, пръска с някакви спрейове и т.н. Докторчето през цялото време стоеше от страни без дори да види за какво става дума. Сестрата го попита: "Ще лепим ли раната?", той отговаря: "И да беше за лепене, нямаме лепило!"  Shocked ooooh! ! Та само лепенка отгоре му сложиха и ни изпратиха. Споделих случката с личната ми лекарка от същата поликлиника и тя каза, че за съжаление този "доктор" е с протекции "отгоре", всички го знаят, че е алкохолик и за нищо не става, но за съжаление е единственият хирург в поликлиниката  ooooh! !
От цялата шашарма забравих да видя как се казва. Но не дай си Боже да ви се налага спешен хирург в района на Дианабад (София) НЕ ходете в 15-та поликлиника!!!!!!!!!

# 1 660
  • в матрицата
Kally May,  винаги има начин да докладваш тоя " лекар" където трябва. Най- малкото една жалба против него в Здравната каса би му "накривила шапката". Аз също живея в Диана Бад, но в 15то поликлиника ходя само при педиатърката, за всичко друго търся болници....

# 1 661
  • София
Д-р Марияна Иванова от 30 поликлиника - Обеля!
Груба и несериозна!

# 1 662
Да споделя за една моя приятелка, за която и друг път съм писала тук. Д-р Елена Иванова от център "Сана" в Студентска поликлиника. Та отиват значи брат ми с дъщеря си (на почти 4г) при тази "специалистка". Момиченцето вече повече от година прави периодично кашлица, особено вечерно време. Вероятно алергия. Понеже отново се е засилила, отиват за пореден път. Иванова им казва, че това категорично била алергия. И какво мислите, че им изписва....... АНТИБИОТИК #Crazy
Та родителите питат как така антибиотик за алергия, а тя им се скарва, че не я слушат и им повтаря, че трябва да вземат точно това и ги натирва.
Брат ми се шашка, защото досега бяхме чували, че антибиотика засилва алергиите, а не ги бори. Отива в Токуда. Там му казват, че щом пролемът е от толкова време е било редно отдавна да се даде направление за пулмолог. Преглеждат детето и казват, че има трета сливица, което можела да прави проблем (дали са прави не знам, не разбирам). Отиват и при друг педиатър на съвсем трето място, който повтаря дословно това, което са им казали в Токуда и пита защо не е правена консултация с пулмолог досега.

Мили мами, не ходете при тази жена. Тя лъже с приятен външен вид, изглежда печена и точна, но НЕ Е!!! Всички казват, че била добър диагностик, но НЕ Е!! Постави диагноза дисплазия на дете, което нямаше такава (родителите му обиколоха какви ли не специалисти и всички потвърдиха, че няма такова нещо), но пък пропусна коклюш на същото дететнце. Не се лъжете!!!

# 1 663
  • София
Преглеждат детето и казват, че има трета сливица, което можела да прави проблем (дали са прави не знам, не разбирам).

Напълно възможно е проблемът да е именно от възпалена трета сливица.
В момента се сблъсквам със същия проблем, така че тази диагноза е напълно оправдана при посочените симптоми.

# 1 664
Мдаа,  и ние така си помислихме след като двама различни лекари го казаха...

Общи условия

Активация на акаунт