Непохавтна и нелюбезна жена. Не говори и не обеснява само пише рецепти и мълчи какквото и да я попиташ.

.Въпреки, че ми го препоръчаха като добър специалист, той е най-големия грубиян на който съм попадала!За мен добър специалист е не само човек, който си разбира от работата, но и такъв, който има поне малко уважение към пациента.Затова за него само

.Въпреки, че ми го препоръчаха като добър специалист, той е най-големия грубиян на който съм попадала!За мен добър специалист е не само човек, който си разбира от работата, но и такъв, който има поне малко уважение към пациента.Затова за него само 

"доктор" Ценка Шишенкова - шеф на МЦ "Вяра, Надежда и Лябов" (към 1 АГ "Св. София"). Въпросната "специалистка" НЕ ЖЕЛАЕ да работи по Здравна каса и лъже пациентите си за техните права. Тя е абсолютна мърла - и на вид и като подход на работа. Не желая да коментирам конкретна ситуация, просто ще я сменя. Може би би поработвала, ако си платиш абонамент към центъра, но пък тя с работата си доказва, че центъра не заслужава да се плащат пари, които му се прежеждат и по Здравна каса.
Високо алармирам: Не ходете при д-р Иван Димитров ако държите да получите професионално и компететно отношение и още повече ако не искате да ви стресират или обидят заради нормални въпроси, които трябва да се зададат точно там !!!
, защото искам да получа компетентно медицинско обслужване от спокоен и добронамерен специалист.