Черен списък - гр.София

• 1 099 188
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
     Направо съм потресена , аз живея  до  8 - ма  поликлиника ,но  никога не съм ходила там на гинеколог ( и слава богу) , а една позната ми казавше че този Командов - само  за  2,40 лв. - с направление правел " подробен гинекологичен  преглед и чак  и на гърди"????  Mr. Green newsm78 

Божееееее , добре  че не съм  я послушала да отида там!!!  Praynig baby_neutral

# 1 711
Кристиян Йончев, АГ, Шейново.

Диагностицира извънматочна бременност в 6 г.с. на база ехографски преглед и еднократен бетаЧХГ. Понеже беше петък, насрочи операция, която той щеше да извърши, за понеделник. Сама си поисках второ изследване на бета ЧХГ след 48 часа и ми бе отговорено, че като ме приемат за операцията, ще пуснат, щом искам. Нямаше втори преглед, поне на друг апарат, нямаше консултация с колега, защото той "не виждаше" сак в матката, но изследването отговаряше на седмицата, следователно бременност се развиваше, но не където трябва.

30 мин. по-късно си взех дупето под мишница, потърсих второ мнение, извън Шейново и самата аз видях плодния сак. Въпросната бременност е на 33 г.с. в момента.

Да не говорим, че Йончев дори не се е постарал да си оборудва частен кабинет и прави частни прегледи в редовните си смени в Шейново (чака се без час с всички момичета, които си следят там бременността и по НЗОК), за които взима пари на ръка, разбира се. И то на съвсем нормална за частен кабинет цена.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 01:07 от Abrakadabra

# 1 712
     Направо съм потресена , аз живея  до  8 - ма  поликлиника ,но  никога не съм ходила там на гинеколог ( и слава богу) , а една позната ми казавше че този Командов - само  за  2,40 лв. - с направление правел " подробен гинекологичен  преглед и чак  и на гърди"????  Mr. Green newsm78 

Божееееее , добре  че не съм  я послушала да отида там!!!  Praynig baby_neutral

Ами да и понеже и аз живеех там, затова там отидох.И именно с този преглед на гърди тои каза че имам бучки... нямам думи.Но пък в поликлиниката има и добър гинеколог, но тя е за другия списък.. Simple Smile
Лек ден моми4ета

# 1 713
  • София
      Добрия гинеколог , за който споменаваш да не би да е Д-р Ванина Консулова . Не я познавам , нито съм ходила при нея ,но  съм чувала добри отзиви . Ако имаш по -обстойни впечатления - моля сподели !  Интересува ме , тъй като ми е наблизо.  Благодаря предварително!  Hug

# 1 714
Д-р Румяна Маринова Медицински център "Детско здраве" - представя се за детски гастроентеролог. Но от нея чухме общи приказки с цел "да мине време", за да "заслужи" парите /ние бяхме без направление/. На всичкото отгоре "постави" диагноза и на 2то ни дете, което водехме, защото нямаше кой да го гледа и го вписа и него в прегледа. Излъга ни, че прегледа е 40лв., но тя щяла да ни вземе по 30лв., защото били двама??!!/ аз питах на регистратурата предварително - цената е 30лв./ и за капак не ни дадоха и касова бележка?! #Cussing out

# 1 715
За всички майки - в БГ доколкото знам няма детски гастроентеролози. Има педиатри, които работят в областа на гастроентерологията и този сорт проблеми при децата. Когато моето дете беше на 40 дни ми се наложи да търся такъв специалист - не намерих. Жената, на която се доверих и която действително е работила доста в тази насока е Куманова, струва ми се от същия център, за който пише по-горе.

Съжалявам за отклонението

# 1 716
Искам да включа в списъка д-р Иван Чалъков - специалист УНГ от ИСУЛ, поради това, че крещи на пациентите и ги обижда, няма нито отношение, нито възпитание очевидно. Освен това, в професионален план - много натиска пациентите за операции със съмнителна нужда от тях. Изкарва положението едва ли не безнадеждно, а при последвали 2-ри и 3-ти преглед (при други доктори) се оказва съвсем не така. Това е..Иначе, не мога да коментирам изцяло до колко е компетентен и какви са му уменията.

# 1 717
За всички майки - в БГ доколкото знам няма детски гастроентеролози. Има педиатри, които работят в областа на гастроентерологията и този сорт проблеми при децата. Когато моето дете беше на 40 дни ми се наложи да търся такъв специалист - не намерих. Жената, на която се доверих и която действително е работила доста в тази насока е Куманова, струва ми се от същия център, за който пише по-горе.

Съжалявам за отклонението

абсолютно НЕ ти е правилна информацията, има лекари с две специалности- детски болести и гастроентерология. Това са детски гастроентеролози, имена доста могат да се изброяват.

# 1 718
Мизерията е страхотна. Наложи ми се да си донеса печка от вкъщи, когато си поисках допълнително одеяло ми отговориха, че ми се полагало само едно. Отношението на лекари акушерки и на сестри е изключително грубиянско и като цяло безхаберието е огромно. Храната дори и за бременните и за родилките е повече от гадна, а в единственото заведение в болницата ми продадоха кисело мляко с изтекъл преди 2 седмици срок - бях видимо бременна. Единствено имаше 2 - 3 сестри, които наистина се държаха човешки... Нямам нищо против - 2 пъти в годината има "ден на отворени врати" всеки може да отиде и да види.
Все ми е тая, че на някой му харесва там - мазохисти има колкото искаш... Аз съм свикнала да живея в по-добри условия и да имам по-нормални отношения с хората.
ВТОРА МОБАЛ ГР. СОФИЯ Е ОГРОМНА ЧЕРНА ДУПКА
РЯДКО МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ ТАКАВА МИЗЕРИЯ
Само ще вметна няколко изречения. Получих контракции в петия месец от бременноста. Най-близката болница е втора градска. Стигнах до там за 5 мин. След доста време от отделението слезе една лекарка (цял живот ще съжалявам, че не запомних името и). След като ме прегледа ми каза дословно "Това беше ти няма да го износиш. Ще го изтърсиш да 24 часа"... Shocked
Естествено веднага избягах от там. А резултата от бременноста е едно прекрасно момичеце, което е вече на 2 години. Heart Eyes

# 1 719
Естествено веднага избягах от там. А резултата от бременноста е едно прекрасно момичеце, което е вече на 2 години. Heart Eyes

Аз и друг път съм писала за едно момиче, с което лежахме за задържане заедно в Шейново. Казаха й, че бебето няма пулс, че на следващия ден ще й правят кюретаж; тя избяга от болницата и след няколко месеца се засякохме на консултация с бебетата в поликлиниката. Направо й се възхитих, че послуша разума и сърцето си и не позволи да махнат живото й бебе. Затова, винаги търсете и второ мнение, особено когато става дума за нещо необратимо.

# 1 720
Мариана Цанкова от Св. Пантелеймон.

Самонадеяна, работи с досада и не обяснява нищо.
Вчера бях на преглед, който свърши точно за 15 минути. Колоскопия, ултразвук, цитонамазка.
Понеже не съм абонат ми струваше 150лв.

Не знам дали е същата Мариана за която другите момичета са споменали.
Не ходете при Мариана Цанкова от Св. Пантелеймон.

(може и Марияна Цанкова да е)

# 1 721
  • софия
Мариана Цанкова от Св. Пантелеймон.

Самонадеяна, работи с досада и не обяснява нищо.
Вчера бях на преглед, който свърши точно за 15 минути. Колоскопия, ултразвук, цитонамазка.
Понеже не съм абонат ми струваше 150лв.

Не знам дали е същата Мариана за която другите момичета са споменали.
Не ходете при Мариана Цанкова от Св. Пантелеймон.

(може и Марияна Цанкова да е)
Това да не е една лекарка, която работи и в Майчин дом? Ходих при нея, когато имах извънматочна бременност. Всъщност тя потвърди диагнозата. Беше ужасно груба. Развика ми се какво съм правела да ходя по улиците, можело съм да падна ей така и да умра. Аз до тогава не бях и чувала за извънматочна бременност и нямах идея за какво става въпрос. Още повече ми беше и първо забременяване. "Супер" подход и отношение има. Помня също и че трябваше да платим повече пари, отколкото беше написано за преглед, нищо, че прегледа беше само ехографски. Може да е добър диагностик, но не е Лекар (ако е същата).

# 1 722
Що за щуротии пишете всички ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Всеки има право на мнение, но не го натрапвайте на другите!!!!!!!!
Със сигурност има "хора", които заслужават тежките Ви думи. Но тези думи трябва да са подкрепени с доказателства! А не всяка глезла да пише колко е недоволна!!!!!!!!!!

# 1 723
И какви точно трябва да са тези доказателства-снимка на касова бележка,че е платила 150 лв,таен запис от камера,показващ как се държат някой лекари или?Какво е това доказателство,и във форум?

# 1 724
  • София
     Тази тема е точно за  оплаквания от лекари и никой не  натрапва мнението си на другите !!!
 Форума е точно за  споделяне , а който  не желае да споделя просто да не чете! Ако си ,чела  внимателно  ще видиш ,че почти  всички ,които се оплакват от  лекар  посочват  и доказателства , така че смятам използуването на  изрази  като -  "щуротии" и "глезла" за  напълно  неуместни  в  случая???  А и е доста грозно ,че  това което току -що си написала е  единственото ти  мнение във форума , не е хубаво да започваш с нападки .....

Общи условия

Активация на акаунт