Черен списък - гр.София

• 1 099 057
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 1 485
Мизерията е страхотна. Наложи ми се да си донеса печка от вкъщи, когато си поисках допълнително одеяло ми отговориха, че ми се полагало само едно. Отношението на лекари акушерки и на сестри е изключително грубиянско и като цяло безхаберието е огромно. Храната дори и за бременните и за родилките е повече от гадна, а в единственото заведение в болницата ми продадоха кисело мляко с изтекъл преди 2 седмици срок - бях видимо бременна. Единствено имаше 2 - 3 сестри, които наистина се държаха човешки... Нямам нищо против - 2 пъти в годината има "ден на отворени врати" всеки може да отиде и да види.
Все ми е тая, че на някой му харесва там - мазохисти има колкото искаш... Аз съм свикнала да живея в по-добри условия и да имам по-нормални отношения с хората.
ВТОРА МОБАЛ ГР. СОФИЯ Е ОГРОМНА ЧЕРНА ДУПКА
РЯДКО МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ ТАКАВА МИЗЕРИЯ

# 1 486
Мизерията е страхотна. Наложи ми се да си донеса печка от вкъщи, когато си поисках допълнително одеяло ми отговориха, че ми се полагало само едно. Отношението на лекари акушерки и на сестри е изключително грубиянско и като цяло безхаберието е огромно. Храната дори и за бременните и за родилките е повече от гадна, а в единственото заведение в болницата ми продадоха кисело мляко с изтекъл преди 2 седмици срок - бях видимо бременна. Единствено имаше 2 - 3 сестри, които наистина се държаха човешки... Нямам нищо против - 2 пъти в годината има "ден на отворени врати" всеки може да отиде и да види.
Все ми е тая, че на някой му харесва там - мазохисти има колкото искаш... Аз съм свикнала да живея в по-добри условия и да имам по-нормални отношения с хората.
ВТОРА МОБАЛ ГР. СОФИЯ Е ОГРОМНА ЧЕРНА ДУПКА
РЯДКО МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ ТАКАВА МИЗЕРИЯ
1:1 е твоя разказ с това което можеш да получиш и в МД-София+един куп идиоти ,които се образоват на твой гръб!
Аз 2а Градска болница я познавам отрично,но целта на поста ми е да пропуснеш  и МД следващия път,ако искаш да си спестиш "още приятни изживявания".За тези 2е болнични заведения се подписвам с цената на печален,личен опит.За другите болници нямам представа,аз за себе си съм се спряла на Токуда или Щерев ако след време се реша на следваща бременност.
Жалко е че на 30години след две почти износени бременности,вместо да си отглеждам синчетата,раздава съвети на килограм в тема като тази,но е тъжна реалност Cry!

Бог да пази всички бременни и техните дечица Praynig  bouquet

# 1 487
Два пъти ходих в Майчин дом и останах втрещена и отвратена. Единственото, което ще кажа е, че целият стол беше в засъхнала кръв - от раждания предполагам. Ясно ми е, че не за пръв път сядам, на стол, на който се е раждало, но нека поне да бъде хигиенизирано след това - просто покъртително. Правете си сметка къде ходите!!!

# 1 488
Аз говорех за добрите хора, които все още работят във Втора Градска, но явно ти имаш предвид друго.
Както и да е.
Добри хора има навсякъде, макар и много, много малко.
Това е истината.

# 1 489
  • София
Става въпрос за 2 градска - то мнения различни колкото и хора ,но аз два пъти там съм раждала и съм страшно доволна като единият път беше преди 11г. а другият 2008г.Персоналът като цяло беше доста добър а д-р Владова - един прекрасен човек и специалист.

# 1 490
  • ул. "Мечтание"
Аз за щастие нямам да докладвам конкретни доктори за тук. Макар, че 90% от тия с които съм се сблъсквала не съм доволна. Но е добре да следя темата.

Много съжалявам за всичко, което сте преживели.

# 1 491
Става въпрос за 2 градска - то мнения различни колкото и хора ,но аз два пъти там съм раждала и съм страшно доволна като единият път беше преди 11г. а другият 2008г.Персоналът като цяло беше доста добър а д-р Владова - един прекрасен човек и специалист.
Точно Владова размаза главата на детето ми и го начупи цялото на части.
ОЩЕ ПОМНЯ ЧСНО КАК ДЪРЖЕШЕ ИНСТРУМЕНТ,  ЧИЙТО ВРЪХ БЕШЕ КАТО ЩИПКА И ДЪРЖЕШЕ ПАРЧЕ ОТ МОЗЪКА НА ДЕТЕТО МИ. ТРЯБВА ЛИ ДА Я ХАРЕСВАМ??? ДАЛИ ИМА НЯКОЙ, КОЙТО МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ, ЧЕ ВЛАДОВА Е МНОГО ДОБРА???
Всички са доволни, когато не са имали проблеми. Добрия специалист си личи по това как реагира в проблемни ситуации.

# 1 492
Тъжна мама, едва ли има някой, който не се прекланя пред тъгата ти.
Но пък от друга страна не мислиш ли, че е малко неудачно постоянно да повтаряш "смазаха черепът му, главата му хрущеше, мозъкът му се виждаше..." и не знам какво още?
На мен лично изобщо не ми пука, и се интересувам от всякакви факти, които за някои хора биха били "чудовищни".
Но все пак тук е пълно с бременни жени, на които твоите цветисти описания едва ли ще им подействат добре.
Още повече, че пак казвам - ИМА СТРАХОТНИ ЛЕКАРИ ВЪВ ВТОРА ГРАДСКА!!!
Това, че при теб се е случило така, не означава, че няма и добри хора.
Защо някой трябва да "те накара" да харесваш еди кой си или да те убеждава, че той е добър?
Да, абсолютно си права - всеки е доволен, когато всичко свършва добре.
За съжаление, при теб не се е получило така.
Жалко, много жалко.
Но пак, и пак, и пак казвам - не всички са некадърни.
Моите уважения, но това е моето мнение.

# 1 493
Джуличка ,мила повярай ми някой неща оставят белег  и деформация в съзнанието ти за цял живот.ДАНО не ти се наложи да вникнеш в описанията на ТЪЖНА МАМА,сигурна съм че единственото което иска жената е да предпази именно тези бременни жени за които пишеш.
Няма адеквано законодателство  и единствения начин да попаднеш на кадърен лекар и да се предпазиш от тези които само лекари немогат да се нарекат,е точно този метода на изключването.Втова Градска Болница е широко оплювано болнично заведение по принцип,така че невиждам причини за възегодуване и то пък към пост на човек който борави с факти!?

# 1 494
Аз съм на мнение, че един лекар, дори веднъж да сгреши мястото му е тук в този списък. Може да има хиляди перфектни операции, но дори една грешка може да съсипе всичко.
Един шофьор например може да е минал милиони километри, но малко непредпазливост и невнимание водят до фатални последствия.

# 1 495
Аз съм на мнение, че един лекар, дори веднъж да сгреши мястото му е тук в този списък. Може да има хиляди перфектни операции, но дори една грешка може да съсипе всичко.
Един шофьор например може да е минал милиони километри, но малко непредпазливост и невнимание водят до фатални последствия.
Подкрепям напълно този пост!
В затвора повечето убийци са с по 1 деяние и са там,а за родните медици това не важи ЗАЩО???!Тяхната работа е да се грижат за здравето на пациетните!

# 1 496
Джуличка ,мила повярай ми някой неща оставят белег  и деформация в съзнанието ти за цял живот.ДАНО не ти се наложи да вникнеш в описанията на ТЪЖНА МАМА,сигурна съм че единственото което иска жената е да предпази именно тези бременни жени за които пишеш.
Няма адеквано законодателство  и единствения начин да попаднеш на кадърен лекар и да се предпазиш от тези които само лекари немогат да се нарекат,е точно този метода на изключването.Втова Градска Болница е широко оплювано болнично заведение по принцип,така че невиждам причини за възегодуване и то пък към пост на човек който борави с факти!?

Ама, разбира се.
Аз не казвам, че не съм съгласна с нея за тази въпросната докторка.
Дори не съм я и чувала.
И съм сигурна, че щом Тъжна мама казва, значи така са се развили нещата.
Но недейте да казвате, че там няма нито един лекар, който да не е кадърен.
Благодарение точно на лекар от там, аз имам третото ми детенце.
П.С. А и първото родих при него.
Така че, аз също "боравя с факти", но явно никой не гледа широкомащабно, гледаме само някой малоумен некадърник, който само носи титлата "лекар", и хоп - готово - от тая болница нищо не става и всички доктори са некадърни!
Е, не е точно така.

# 1 497
И аз видях добри лекари във Втора Градска, но тук е черен списък.
Повтарям тези ужасяващи неща точно защото знам, че имат ефект и по този начин мога  да предпазя много хора.
Знам, че това няма да върне детето ми, но също знам, че ако имаше поне един, който да ми каже каква мизерия е там развоя на събитията щеше да е различен.
Ще повтарям и ще продължа да повтарям. Точно защото си мълчим затова сме на тоя хал. На българина му дай да си мълчи и да навежда глава - незаменим е в това отношение.
Не искам никой да ми се покланя и прекланя - напротив - дразня се от това. Искам да се съвземем и сами да променим бъдещето си и това на децата ни.
Всеки месец здравните ми отдръжки са 54лв от 10 години насам и това, което получавам от държавата е единствено мизерия до шия.
Системата в Българското здравеопазване е крива. Ние сме криви, че я допускаме тази система и мълчим.
Написала съм 2 писма до министъра на здравеопазването и отговор нямам.
Наказани за смъртта на детето ми няма...

# 1 498
Тъжна мама, ужасно, страшно, тъжно и жалко е това, което казваш.  Confused
Наистина.
Едно детенце си е отишло, а наказани и виновни няма.
Все пак и ти си видяла тези добри хора, за които говорех във Втора Градска, и се радвам, че е така, защото наистина има и такива.
А останалите - да, напълно си права - трябва да си понесат това, което са залужили, макар че не знам дали от това ще ти стане по-леко.
Не е трябвало изобщо да се случва, а не тепърва да се молим да ги накажат.
И все пак - дано успееш да ги осъдиш.
Пожелавам ти късмет
.  Praynig Peace

# 1 499
И аз видях добри лекари във Втора Градска, но тук е черен списък.
Повтарям тези ужасяващи неща точно защото знам, че имат ефект и по този начин мога  да предпазя много хора.
Знам, че това няма да върне детето ми, но също знам, че ако имаше поне един, който да ми каже каква мизерия е там развоя на събитията щеше да е различен.
Ще повтарям и ще продължа да повтарям. Точно защото си мълчим затова сме на тоя хал. На българина му дай да си мълчи и да навежда глава - незаменим е в това отношение.
Не искам никой да ми се покланя и прекланя - напротив - дразня се от това. Искам да се съвземем и сами да променим бъдещето си и това на децата ни.
Всеки месец здравните ми отдръжки са 54лв от 10 години насам и това, което получавам от държавата е единствено мизерия до шия.
Системата в Българското здравеопазване е крива. Ние сме криви, че я допускаме тази система и мълчим.
Написала съм 2 писма до министъра на здравеопазването и отговор нямам.
Наказани за смъртта на детето ми няма...
няма и аз да ти повтарям, колко ти съчувствам и т.н. Само искам да ти кажа, че ако бях на твое място щях да се обърна към някоя ТВ... а не към министерства и т.н., защото вси4ки знаем, че на проблемите се обръща внимание, само когато се разкрияг пред цяла България...

Общи условия

Активация на акаунт