Е от него точно не го очаквах!

,като излезна Велев каза,че за голямо съжаление плода е спрял да се развива в 10.5-11 гс.,и се налага веднага да го махнат за да не получа кръвоизлив....,или да се случи по-лошото.Качиха ме в стая,дадоха ми нощница....(не бях подготвена за такъв развой на нещата),и зачаках.Дойде акушерка да ме вземе ,и каза "хайде взимай си превръзката и идвай",откъде ли бих могла да я взема интересно.Не спирах да рева през цялото време,а те само ми обясняваха че се случвали и такива работи,нямало смисъл да плача.След манипулацията цялата бях в кръв..Никой не ми каза дали трябва да мина от там за профилактичен преглед.Не спрях да кървя около месец.Отидох при частна лекарка,която като ме видя полудя от "свършената" работа на д-р Велев.Оказа се че не ме бил почистил както трябва.Еми шапка му свалям на големият специалист.А Мишел,какво е гледал като бях при него???Плода не е бил жив,а той ми казва че всичко е наред.
Аз съм на менние че всяка уважаваща себе си жена,трябва доста добре да прецени кой да следи бременноста и.Има и добри специялисти вероятно ,но да отсяват тези които причиняват толкова проблеми.Само аз си знам какво ми мина през главата,и с какво продължавам да се боря.Така,че тези които са доволни от услугите им ,радвайте се че не сте минали през това,през което сме минали ние,които сме пострадали от тяхната немърливост.
.