Черен списък - гр.София

• 1 099 641
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Егати хората има, самоуверени до тъпота, и то лекари, които боравят с човешки съдби и животи.
Нямам думи просто.

# 2 011
   И моите  newsm11 newsm11 newsm11 за Жекова.
   Точно преди една година,на ехографски преглед за потвърждаване на бременността ,без да се вслуша в нюансите на цикъла ми,"великата докторка" най-грубо (с цигарка в устата) ми каза,че прогнозите са много лоши и едва ли не да се готвя за спонтанен аборт!  Shocked
   Една седмица до следващия преглед изкарах ,като в кошмарен сън.А после се оказа,че всичко е перфектно,нямаше и грам причини за никакви притеснения.
   Е!Така ли трябва да започва една супер нормална и безпроблемна бременност?!

Когато родих,слава Богу живо и здраво бебче,Жекова не даваше на по-големия ми син (а той е още малко дете) да влиза в родилното отделение да ме види,макар че бях сам самичка в стаята си.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 09:20 от Селма

# 2 012
  • в матрицата
Това чудовище Жекова, в Окръжна болница ли работи??? Лежала съм там за задържане и  слава богу не съм я срещала...

# 2 013
Това чудовище Жекова, в Окръжна болница ли работи??? Лежала съм там за задържане и  слава богу не съм я срещала...

Taм работи,да.
   Шеф на родилното е.

# 2 014
  • София
Свекърва ми работи в Окръжна болница и повярвайте ми какви неща ми разказа за тази Жекова - без думи останах! спасявайте се от нея! Изрод!

# 2 015
Благодаря ви, мили майчета, благодаря, че ме чухте. Писах за Жекова и в форума за Окръжна, но от там валят само похвали по нейн адрес. Изпитвам ужас при мисълта, че е там и че ще има и други майчета, чиито деца ще пострадат. Моля всяка от вас, която е преживяла да пише във форума на Окръжна. Когато аз търсих инфо за нея в Google излизаха само похвали, колко "голям пич" е. И досега е така. Моля ви момичета пишете и споменавайте името й, за да го знаят тези, които предстои да раждат в Окръжна. Аз само хубави неща бях намерила и много й се предоверих. Благодаря ви!

# 2 016
Като ви чета за тази Жекова и ми става зле SickКак изобщо може да има подобни "хора" ooooh!???

# 2 017
Най - странното е, че за нея валят страхотни хвалебствия, сякаш говорим за друг човек!

# 2 018
Следя този списък от първите му страници и за съжаление за повечето доктори е така  Confused Българите сме свикнали да ни тъпчат и мачкат докторите. Стига всичко да е наред накрая, стискаме зъби и мълчим. И после, разбира се, се хвалим как благодарение на еди-кое-си светило, всичко е минало безпроблемно. Малко хора могат да видят връзката между твърде високото лекарско самочувствие, до степен да се игнорират елементарни правила и дори да не се изслушва пациента (щото светилата с поглед поставят диагнози, знаете как е) и вероятността това да доведе до проблем, ако, не-дай-си-Боже, нещо мъничко се окаже не точно по предвидената от светилото схема. Малкото 'прогледнали' са най-често препатили... Но... ситият на гладния не вярва, поради което не само, че се сипят хвалебствия, ами и хора си позволяват да идват тук и да казват "Ама как така еди-кой-си сте го сложили в този списък?!"...

# 2 019
Д-р Саша Беличанска - Специалист УНГ болести 29-то ДКЦ  гр. София

Липса на компетентност, немарливо отношение към пациента и стара технология, липса на дезинфекция

Последици от посещението ми Д-р С. Беличанска към м./11/2010 г.

- Смазан ушен канал
- Перфорирано / спукано /тъпанче
- Заразяване с бактерията Pseudomonas aeruginosa
- Засегнат нерв към мозъка

# 2 020
Слагам в черния списък клиника "Свети Лазар"

# 2 021
Най - странното е, че за нея валят страхотни хвалебствия, сякаш говорим за друг човек!
   Темата за ОБ е "водена" от приятелката на Жекова.И всеки ,който не е съгласен с нея, пряко или косвено се обвинява в това ,че е "тъп","няма мозък" и т.п..

# 2 022
  • София
   Темата за ОБ е "водена" от приятелката на Жекова.И всеки ,който не е съгласен с нея, пряко или косвено се обвинява в това ,че е "тъп","няма мозък" и т.п..
Вярно е.Аз за това се отказах да пиша там.Темата за ОБ трябва да я прекръстят на "хвалебствия за Жекова" и ще си пишат две три потребителки,кооито ще си водят сами със себе си циклофреничен разговор.Ще се питат сами и ще си тговарят,за това ,колко голям "пич е"  "докторката".Ама ,какъвто е стилът на похвалите ,такива са и пациентките и лекарката .................малко махлянски са ми тези похвали,простете

# 2 023
  Май не е лошо да се отвори някаква тема от сорта "другият поглед към ОБ...".  Peace

# 2 024
Май приятелката на Жекова, направо й е дъщеря.

Общи условия

Активация на акаунт