Черен списък - гр.София

• 1 101 864
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 2 100
Кофти отношение има навсякъде. Аз мога да пиша за Шейново дни наред.

Ами темата е именно за това - за да си споделяме кой къде и от кого е получил кофти отношение и/или друг проблем и/или и двете (защото често вървят в комплект). Постингът по-горе отговаря на всички условия - има подробно описание, има посочено име, конкретни проблеми. Нито е преувеличен, нито е едносричен. И е нелепо, когато след такъв постинг дойде някой и изпляка нещо в стил "Ама що сте недоволни, нали сте цели.". Пък ако ще и в тази болница да са му спасили живота. Има си бял списък за това, опция да се пусне отделна тема и т.н.

# 2 101
Мафани, тук е мястото да напишеш каквото имаш за Шейново, Тината, частните ... за всички.

# 2 102
Писала съм. Достатъчно.

# 2 103
  • в кукувиче гнездо
Аз не съм раждаа в Майчин дом, няма и да родя там... Не виждам обаче защо трябва да се търсят оправдания за чистотата! Ами, то ромки на всякъде има.. Не съм чувала да ги гонят от болниците, но това не означава, че хайде де, щом има ромки тоалетните ще са мръсни... Многоооо ограничено мислене. А Испания да се сравнява с Чили и Еквадор, извинявам се, но буди голям смях.. Дадох за пример страната, в която има здравни закони, отношение на лекари и чистота, в които лично съм се уверила..

# 2 104
  • ул. "Мечтание"
 Joy hahaha Доживях да чуя, че в държавните болници е мръсно и мизерно заради ромките!  Joy

# 2 105
Драги дами. Бих искал да поясня за тези които ми задават въпрос "Защо в майчин дом". Както вече написах бяхме там за тонове и ни казаха ПО СПЕШНОСТ че трябва да влезе жена ми в болница , защото много било важно.
Аз на кой да вярвам ... на вътрешното ми "аз" което ми казва че искат да я вкарат вътре за да зимат ОЩЕ държавни пари или на лекари които ми казват че е спешно? Нямам време за много мислене в такива моменти. ДОКТОРИТЕ казват -> бързо .. и ние бързаме.  Sly . За тези които говорят за "следващия път" --> такъв по всяка вероятност няма да има или ако има трябва да си продам някой ИМОТ! , за да може да не ни третират като нищожества.И никъде не съм намекнал дори , че искам лукс или да гледат жена ми като писано яйце. Моля да не се заблуждавате. Аз съм обикновен данъкоплатец и очаквам обикновено отношение и нормални условия а не махленско - некултурно поведение, гнусен санитарен възел и някакви болести бонус.. по тяхна вина (за който не може да направи разлика м/у ГНУСЕН и НОРМАЛЕН .. да ми пише на лична  Laughing ).

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 18:00 от Old_Bone

# 2 106
Joy hahaha Доживях да чуя, че в държавните болници е мръсно и мизерно заради ромките!  Joy

Не, бе те са върха на чистота ромките! Да съм казвала, че  са основната причина за мърсотията/чистотата някъде?
Но да способстват за едно от двете. Факт!
Ми ти що сравняваш България с Испания, а аз да не мога да сравнявам Чили и Еквадор с Испания?

Със здраве из българските болници!

# 2 107
  • в кукувиче гнездо
Аз съм обикновен данъкоплатец и очаквам обикновено отношение и нормални условия а не махленско - некултурно поведение, гнусен санитарен възел и някакви болести бонус.. по тяхна вина (за който не може да направи разлика м/у ГНУСЕН и НОРМАЛЕН .. да ми пише на лична  Laughing ).
Именно, точно за това става въпрос. Търси се нормално отношение.. И никой не може да ме убеди, по каквито и да е причини, че е нормално държавните болници да са мизерни, а лекарите да се държат по този брутален начин... Няма как! Да не говорим, че само висят по протести, за да им се отпускат повече пари.. А като се отпуснат, дали ще има промяна?! А дано, ма надали! По между впрочем аз съм отгледана в лекарска фамилия, моят дядо работеше в Трета АГ болница /днес не помня как й беше името/. Уважавам лекарската работа, но не мога да приема изродите в българските болници.

# 2 108
  • София
Не, бе те са върха на чистота ромките! Да съм казвала, че  са основната причина за мърсотията/чистотата някъде?
Но да способстват за едно от двете. Факт!Ми ти що сравняваш България с Испания, а аз да не мога да сравнявам Чили и Еквадор с Испания?
Със здраве из българските болници!
Aхъ,факт е.
Когато аз лежах в родилното отделение,в стаята имаше два коша за боклук.Единият голям,на който пишеше с ОГРОМНИ букви "Само за памперси и детски дрешки" на три места:
 два надписа на коша и един над него до стената.Ама не ,бай мангал си е първосигнален и туй то.
Вторият кош беше за битови отпадъци.
Превръзки,марли и пр. неща се изхвърляха в специален кош в тоалетната.
Та три дена всичко е ОК в стаята,идва после кака ромка от Ихтиман.Която с висока доза самочувствие обяснява,как е  "Ентелегентна жена,защото ражда за първи път и то  само на 18год.,омъжена и със средно образование" Crazy До тук добре.Ама ,кака ви ромка,същата Ентелегентната,хвана и си хвърли на няколко пъти използваните превръзки в кошчето с детските дрешки ooooh! ooooh!Правеха и се ред,забележки,но отговорите бяха"Не съм видяла,не  съм прочела,а накрая и далеко ми е коша за боклук" е такова ,как да не го хванеш и да не го удушиш със собствените си ръце,пък ми дреме ,колко гъски ще наскачат  вкупом и ще ме обявят в расизъм и предубеденост Whistling

# 2 109
  • София
В МД, отделение рискова бременност, както си лежах с една жена и си говорихме, нахлу една жена, с бяла престилка, с пръскачка на гърба и почна да пръска за хлебарки, без да обели и дума #Crazy.

# 2 110
  • София
Д-р Вили Димитрова от Фемина според мен е човек с нулева емоционална интелигентност и чувствителност. Считам че това трябва да се каже, защото не бих искала други бъдещи родители да изпаднат в моята ситуация. В 21-ва седмица от бременността ми прави ФМ, след като бях проучвала дълго време добрите специалисти в областта и отидох при нея с много добра нагласа и високи очаквания, които бяха тотално сринати. Първо, тя не умее да комуникира и няма никакво отношение към родителите и плода. Откри че имаме разширено бъбречно легенче и когато я попитах, дали това може да се надрасне по време на бременността или след раждането, какво следва и пр., ни отговори само: "всичко може". След това реши че бебето има разширен стомах, после отхвърли тази хипотеза. След това уж всичко друго е наред, маркирайки сърцето реши, че при нас имало индикации, че е нужна ФЕ. Ние вече бяхме вече направили такава и беше перфектна, откакво идват индикациите не е ясно. Не можа дори да разпознае пола на бебето - видян от трима други лекари, на доста по-скапани видеозони и заснет многократно. Както и да е, приемам че бебето заема различни пози и може да не е успяла да го види добре, но понеже нищо не видя, заяви че няма критерий за големината на мъжкия атрибут и уж премери нещо. Да не се хваля, но ние вяхме видяли доста добър по големина атрибут при другите лекари.
На края на най-скапания преглед който съм имала някога ме попита дали сме правили изследване за Даун, каквото бях правила при ранната ФМ. Аз лично считам, че на такъв етап при такова сериозно изследване, тя вече трябваше да е отхвърлила възможността за Даун. Не знам дали успях до опиша ситуацията, но от щастлива бременна жена след този преглед при нея загубих добрия си сън и плача нон-стоп. Дано това не се случва на други жени и се надявам, чрез естествен подбор да се преборим с грубото лекарско отношение.

# 2 111
Искам да споделя какво ми причини прехвалената Д-р Мадлена Кокева, която е дерматолог.
Отидох при нея на консултация, и по нейна препоръка аз приех тя да извърши следната медицинска манипулация: „естетично премахване на ксантелазми върху клепачите ми”.
По време на прегледа аз бях уверена от Д-р Кокева, че манипулацията е безобидна, леко поносима и ще доведе до желания ефект. Може би щеше да е така, ако някой друг специалист беше направил манипулацията. Вместо това Д-р Кокева дълбоко ми изгори клепачите (двата горни и левия долен). По лицето ми и клепачите ми останаха дълбоки рани (ДУПКИ) от изгаряне от ІІІ степен. След няколко дни започнаха да кървят и да се инфектират. Бях приета по спешност в Пирогов за операция. Тази докторка допусна ГРУБА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА И ПРОЯВИ НЕБРЕЖНОСТ, относно моето здраве.
На всичко отгоре се държи изключително нахално и безотговорно без да се интересува за пациентите си. За нея са важни само и единствено парите. За това ходи напред-назад из градовете в България по разни хотели, а именно Хотел Премиер В.Търново, Гранд хотел Веинград и др. , за да "консултира" и прибира повече пари от жените, които и се доверяват.
Считам че лекарските грешки повече не трябва да се премълчават и да се дава гластност на обществото, относно т.нар. лекари -бизнесмени за тяхната порочна практика.
Твърдо съм решила тази жена да отговаря пред съда, за това което ми причини.
Не ходете при Д-р Кокева, защото и вие може да пострадате.

# 2 112
  • София
Искам да споделя за некомпетентността на д-р Пенка Янева, гастроентеролог в Детска поликлиника, ул. Н. Геров 2. Постави ни грешна диагноза и ни предписа неадекватно лечение.

# 2 113
Валери Нецов има частен кабинет в "Репробиомед" ул. Петър Берон 5А, работи и в болница "Св. София" ( на Мазнейкова). По време на бременноста ми предписа лекарства по телефона, които след закупуването им се оказа, че в никакъв случай не трябва да се употребяват от бременни. В 30 г.с. измери главата на бебето ми 36г.с., при което изпадна в истерия и намекна (меко казано), че бебенцето ми не е добре.

Мазнейкова, при която ме изпрати Нецов ( да ме видела, нищо, че имах 2 ФМ, последната от Д-р Марков). Тя установи също несъответствие, но никакви аномалии в главичката, при което аз я попитах: "Значи му няма нищо?", а нейните думи бяха:" Мммне, със сигурност му има нещо, но не мога да ви кажа какво е!"

Благдарение на тези "добри хорица и професионалисти" след няколко дни ме приеха по спешност в МД с контракции на 4 минути, на косъм от преждевременно ражадане. Детето ми се роди живо и здраво в 37г.с., благодаря на Господ! Последните 2 месеца от бременноста ми се превърнаха в истински ужас за мен и моите близки.

# 2 114
  • София
доц. д-р Сираков от майчин дом,
отидохме с направление за малката, по повод зачервяване на пол. органи, периодични болки след пишкане, това от много време. Погледна каза: по-чувствителна е и отказа секрет....загубихме половин ден, идеята беше да се отхвърли наличието на гъби/бактерии, все пак това продължава повече от година...

Общи условия

Активация на акаунт