Черен списък - гр.София

• 1 103 601
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 900
Пак съм аз.Забравих да напиша,че д.р Георгиев работи в Майчин дом на 8 етаж,секция"патология".

# 901
с голямо удоволствие ще сложа в черния списък името на д.р Георгиев от Майчин дом в София.От 20 януари до 1 февруари ме държа в неизвестност преди раждане .Бях приета с направление за планово секцио по мед.показания .Обаче той ме разиграваше толкова дни ,че ми идваше да се махна от там и да отида надруго място.С намеса на" родата",които вдигнаха голям скандал все пак ме оперира-термина беше на 2 .02 ,оперираха ме на 1.02.Но бебето вече беше слязло много ниско долу,при операцията му поряза главата на 2 места и не ми казаха нищо.Веднага го качиха на 7 етаж,където на бебето му зашиха главата,имаше 3 шева,които на тая малка главичка изглеждаха грамадни.Научих за това чак на 3 ден,не ми даваха да кърмя ,защото имах и дренаж.Благодарение на педиатрите се размина от загуба на кръв,за което съм много благодарна,но тоя негодник така и не се появи повече.Сигурна съм ,че се чудеше как да ми поиска пари,защо то отидох без всякакви връзки да раждам.Бясна съм за това немарливо отношение към родилките .Да ,забравих да напиша, че исках да го съдя, но господ му е съдията.това винаги ще му бъде клеймо на сърцето.  Добре,че се размина все пак.
Toва просто е потресаващо!!!!  ooooh!  Този човек наистина е за съд. Мила, дано бебо се е възстановил бързо. Определено е травма за теб. Как може да има такива безбожни касапи newsm78

# 902
  • София
с голямо удоволствие ще сложа в черния списък името на д.р Георгиев от Майчин дом в София.От 20 януари до 1 февруари ме държа в неизвестност преди раждане .Бях приета с направление за планово секцио по мед.показания .Обаче той ме разиграваше толкова дни ,че ми идваше да се махна от там и да отида надруго място.С намеса на" родата",които вдигнаха голям скандал все пак ме оперира-термина беше на 2 .02 ,оперираха ме на 1.02.Но бебето вече беше слязло много ниско долу,при операцията му поряза главата на 2 места и не ми казаха нищо.Веднага го качиха на 7 етаж,където на бебето му зашиха главата,имаше 3 шева,които на тая малка главичка изглеждаха грамадни.Научих за това чак на 3 ден,не ми даваха да кърмя ,защото имах и дренаж.Благодарение на педиатрите се размина от загуба на кръв,за което съм много благодарна,но тоя негодник така и не се появи повече.Сигурна съм ,че се чудеше как да ми поиска пари,защо то отидох без всякакви връзки да раждам.Бясна съм за това немарливо отношение към родилките .Да ,забравих да напиша, че исках да го съдя, но господ му е съдията.това винаги ще му бъде клеймо на сърцето.  Добре,че се размина все пак.

Същата случка, само че, с Хранов от 10 ет.-резултата-бебо с нисък Апгар и в кислородна палатка.

# 903
  • София
Моля ви пак да се включите за д-р Барбова?
Кажете все пак дали да рискувам с нея? Отидох веднъж за бяло течение (което имам основания да смятам за гъбички) и понеже нямаше време преди празниците за изследвания, тя ми предписа лекарства само след въпроси. Дори и в момента нямах никакви признаци, по които да прецени и диагнозира... И в сряда пак имам час при нея. Има ли смисъл?
Без МБ не пий лекарства. Ами, да ти беше пуснала изследванията преди празниците и ти да си ги вземеш след това. 

# 904
  • София
като чета за този д-р Георгиев от Майчин дом,се питам защо не подадете жалба!!!!Еба си ужаса!Докога така безнаказано?Достатъчно е една от вас да подаде оплакване,и други майки да вземат пример!Сега му е добре предполагам,защото нито една от вас не се е оплакала!Ами да го разследват за лекарска некомпетентност или както искат да си го формулират!Еба ти ИДИОТА!Съжалявам за бебо!Дано вече всичко е ОК!

# 905
Д-р Шекерова от 20-та пол. и медицинската и сестра,която постави неправилно една от имунизациите на сина ми и замалко не му оперираха ръката.И двете са много дъбилни и се е случвало преди да сключи договор с мед.център Лора за почивните дни да и се обадим,че малкия,тогава бебе, има висока температура и тя да ни каже,че единствено в частния и кабинет може да го приеме.След като се оплакахме няколко майки вече сключи договор Sunglasses

# 906
Д-р Галина Чакалова Медицински център ГИНЕКА  #2gunfire Лекува ме 3 години от хламиди и имаше намерение да ме лекува още не знам колко само и само за пари. След последното положително изследване и натъпкана до козирката с антибиотици си казах майната му и отидох на друг лекар който не ми откри нищо такова. Плаках когато разбрах , че ми няма нищо и не можах да повярвам. Повторих и потретих изследванията нищо и нищо нямах хламидия Но се бях скапала от тези антибиотици Sick #Crazy
#2gunfire #2gunfire #2gunfire
Преди три години ходих при нея на преглед, имах оплаквания от течение и болки в яйчниците. Дамата ме прегледа и веднага ми постави диагноза 'гъбички' без да ми назначи ниииииикакви изследвания #Crazy
Как така реши, че имам гъбички не можах да разбера без микробиология не ми стана ясно. Изписа ми някакви неща, от които не мина разбира се. После ходих при друг доктор, който ми назначи изследване в лаборатория, установи че съвсем не са гъбички и слава богу ми изписа подходящите лекарства та се оправих Peace

# 907
Да добавя в черния списък д-р Елена Иванова - педиатър в "Сана" сградата на студентска поликлиника в София. По - голямо разочерование не бях преживявала. Записахме се при нея както си му е реда още преди да се роди бебо. Избрахме я по препоръка на познат. След това имахме уговорка да се чуем ден преди раждането, за да може да си направи графика. Така и направих, в разговора ми обясни, че въпреки, че е на работа в деня на изписването няма да дойде, защтото щяло да и дойде в повече и ни отсфири за четири дни след като се прибрахме. Закъсня с два часа и половина от уговорения час и мъжа ми беше истъпял пред поликлиниката, защото той ходи да я вземе и дори не се е извинила за закъснението... Дойде и с огромно оттегчение отговори на въпросите ми и попретупа прегледа на малчо. След две седмици трябваше да доде пак и се разбрахме за ден и час, но като и се обадихме да потвърдим уговорката, тя се отментна и поиска да дойде на другия ден. За моя огромна изненада обаче, дамата изобщо не се появи, нито се обади, нито нищо.  #Cussing out Извинявам се, но това ако е лекар ... и тук става въпрос за мъничко бебенце на дни, ами ако утре имам проблем, какво правим...

# 908
Да добавя в черния списък д-р Елена Иванова - педиатър в "Сана" сградата на студентска поликлиника в София. По - голямо разочерование не бях преживявала. Записахме се при нея както си му е реда още преди да се роди бебо. Избрахме я по препоръка на познат. След това имахме уговорка да се чуем ден преди раждането, за да може да си направи графика. Така и направих, в разговора ми обясни, че въпреки, че е на работа в деня на изписването няма да дойде, защтото щяло да и дойде в повече и ни отсфири за четири дни след като се прибрахме. Закъсня с два часа и половина от уговорения час и мъжа ми беше истъпял пред поликлиниката, защото той ходи да я вземе и дори не се е извинила за закъснението... Дойде и с огромно оттегчение отговори на въпросите ми и попретупа прегледа на малчо. След две седмици трябваше да доде пак и се разбрахме за ден и час, но като и се обадихме да потвърдим уговорката, тя се отментна и поиска да дойде на другия ден. За моя огромна изненада обаче, дамата изобщо не се появи, нито се обади, нито нищо.  #Cussing out Извинявам се, но това ако е лекар ... и тук става въпрос за мъничко бебенце на дни, ами ако утре имам проблем, какво правим...
Да така е има такъв момент.Претоварена е от ангажименти.И ние сме при нея и мен някой път ме нерви яко, ама се сдържам.Смени я, защото няма смисъл, щом не ти е присърце.Успех.

# 909
линката ,ужас,защо не се оплачете някъде???Има ли как да стане,примерно жалба в ЗК или нещо от сорта??
Незнам защо такива хора ходят на работа,като очевидно последното което им се прави е да работят....ден да мине друг да дойде #2gunfire

# 910
Незнам защо такива хора ходят на работа,като очевидно последното което им се прави е да работят....ден да мине друг да дойде #2gunfire

Точно това не важи за тази лекарка. Прекалено е претоварена, има ужасно много пациенти. Другото - белия списък.

# 911

Точно това не важи за тази лекарка. Прекалено е претоварена, има ужасно много пациенти. Другото - белия списък.
Съгласна съм, че е претоварена, иначе е сърдечен и отзивчив човек, но щом има ужасно много пациенти, ПРОСТО ДА СПРЕ ДА ПРИЕМА НОВИ......ТОВА Е СПОРЕД МЕН ЕДНО РАЗУМНО РЕШЕНИЕ, защото майките на малки бебета имат нужда от консултация и от съвети.

# 912
Ако се касаеше само за мен, вероятно не бих го направила на въпрос (освен ако не е било нещо свръх гадно), но тук говорим за детенце и всички знаем, че това ни е най-миличкото и скъпо съшество, така че със сигурност ще се оплача и в ЗК, когато ходя да си попълвам документите за смяна на педиатър. Не може да се допуска небрежност по отношение на детското здраве! Щом е претоварена нека не приема повече пациенти. Не бих се разсърдила ако ми беше отказала, но сега вече е в черния списък ми списък. Naughty

# 913
  • София
Доктор Елена Иванова от САНА (Студентска поликлиника) е нашият педиатър. Тя е много добър лекар. Определено мястото й е в Белия списък. Има една особеност - не ходи по домовете. При новородено бебче ходи само веднъж, обяснява как да става кърменето и това е. Иначе е страхотно внимателна и добър диагностик. Винаги болните дечица и тези, които са само за консултация, са отделени (нещо, което на много други места не е така и .. е, последствията са ясни). Когато има нещо притеснително, съм й звъняла и посред нощ, вдига си телефона и дава указания. Добър лекар е според мен.

# 914
Цитирам с голями букви името на ГЕРГАНА ГЕОРГИЕВА от Трета градска в София.Тя уби със своята некомпетентност и престъпно отношение към случая моята прекрасна внучка, дете на 2 години.Не доверявайте децата си на нея.Тя не заслужава да се нарича доктор. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт