Черен списък - гр.София

• 1 103 256
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 915
Доктор Елена Иванова от САНА (Студентска поликлиника) е нашият педиатър. Тя е много добър лекар. Определено мястото й е в Белия списък. Има една особеност - не ходи по домовете. При новородено бебче ходи само веднъж, обяснява как да става кърменето и това е. Иначе е страхотно внимателна и добър диагностик. Винаги болните дечица и тези, които са само за консултация, са отделени (нещо, което на много други места не е така и .. е, последствията са ясни). Когато има нещо притеснително, съм й звъняла и посред нощ, вдига си телефона и дава указания. Добър лекар е според мен.
С две ръце ДА. Peace

# 916
Хорааа,това е ЧЕРНИЯ СПИСЪК!!!
Пишете си положителните оценки в белия! Peace

# 917
Искам да дам мнението си за д-р Георгиев от Клиниката по патология на бремеността в Майчин дом. На 17 Декември м.г. ме настаниха в клиниката, защото минаваха 2 дни от термина ми и ме оставиха под наблюдение. Към 14,00 започнах да получавам болки и отидох при доктора, за да ме прегледа. Докторът ми обясни, че не може да се занимава с мен,защото имал много документи за попълване #Crazy. Добре, казах си и си отидох в стаята. Това се повтори няколко пъти, като най-накрая той склони да ме прегледа: оказах се с 4 см разкритие, при което веднага назначи да ме пратят в предродилна зала. Прегледа беше направен доста грубо. но това не свършва дотук. Когато отидох в Предродилна се оказа, че той дава дежурство и там. Последва още един кошмарен преглед и грубо отношение. Този човек те кара да се чувстваш виновна, че раждаш #2gunfire. За мое щастие смяната му свърши преди да е започнало раждането.

# 918
  • София
За д-р Иван Димитров: и на мен ми каза, че не иска вече да гледа бременни по ЗК , но беше толкова хвален в белия списък, че все пак се записах при него. Не съм чула жлъчен коментар досега нито пък е бил груб. Изглежда компетентен. Сега обаче като прочетох няколко отрицателни мнения и нещо ме хвана параноята. Ще го сменям, и без това си търсех втори лекар по ЗК.

# 919
За д-р Иван Димитров: и на мен ми каза, че не иска вече да гледа бременни по ЗК , но беше толкова хвален в белия списък, че все пак се записах при него. Не съм чула жлъчен коментар досега нито пък е бил груб. Изглежда компетентен. Сега обаче като прочетох няколко отрицателни мнения и нещо ме хвана параноята. Ще го сменям, и без това си търсех втори лекар по ЗК.
ДОБРЕ щЕ НАПРАВИш......АДСКИ ГРУБ И НЕКОМПЕТЕНТЕН. СЛОЖИ МИ ДИАГНОЗА "ОТЛЕПЕН ОКОЛОПЛОДЕН САК"  И АЗ ИЗПАДНАХ В УЖАС. ЗА щАСТИЕ КУМАТА МЕ ЗАВЕДЕ ПРИ Д-Р БАЛТАДЖИЕВА ОТ ОКРЪЖНА И СЛЕД ОБСТОЕН ПРЕГЛЕД обясни, чЕ НЯМА ТАКОВА НЕщО.......

# 920
Относно Балтаджиева от Окр. б-ца е хубаво да се стои по-далече от нея. Не бих я определила като добър доктор след преживяното от мен.

# 921
Д-р Банчева от Биочек пазете се от нея

# 922
  • София
Някой има ли отзиви за д-р Дорина Герганова. Има кабинет в Сухата река и Левски В ?

# 923
  • София
Повече отзиви ще получиш, ако пуснеш отделна тема и зададеш въпроса си в нея.

# 924
  • София
Д-р Банчева от Биочек пазете се от нея

Защо? Аз при нея си следих бременността и не мога да се оплача.

# 925
И аз се пресъединявам кам хората които са посочили така наречената "доктор" ДЕЛИВЕРСКА от Младост. Това е най - некадърния доктор.

# 926
д-р Надежда Иванова- поликлиника младост.
заведох дъщеря ми на преглед след поредната настинка, защото дишаше шумно и похъркваше през ноща.и въпросната госпожа без да прави някакъв тест отсече: алергия към домашен прах.след месец мазане и пръскане с боклуци и след никакво подобрение аз реших да ги спра и я уведомих а тя: омръзна ли ти да и ги даваш? Shocked
това е предисторията:една вечер детенцето ми изплака, че го боли ушето и и капнах капки, а педиатърката:не се притеснявай и си изключе тел. така се озовахме в спешното в исул- изписаха ни антибиотик и след 10 дни уж бяхме о.к и пак се разпищя детето и темп.вдигна.отидохме при въпросната иванова а тя ееее вие ме разбихте сигурно е вирус от детска(детето го гледам аз) я да сменим антибиотика и още един плик с лекарства(горкото ми детенце не беше пило друго освен ефералган)
след 5 дни отиваме пак с темп.38.5-39 и тогава тя :спешно кръв и урина ама да ги платиш защото е спешно.добре излизат резултатите и тя :спешно в инфекциозна болница- съмнение за менингит Shockedснимка на белия дроб Shocked(всичко без направления)естествено се оказа, че не е менингит  Twisted Evilа от там дежурната ни прати в исул, защото вече беше ясно, че имаме трета сливица ooooh!
искам да благодаря на проф.ДЕСПОТОВ за това, че помогна на детенцето ми с гноен отит и се наложи да оперира възпалена сливица и да пукне тъпанчетата, защото тя почти беше оглушала Twisted Evil
а въпросната даже отказала да даде направление на мъжа ми за операцията и не се обади да пита как е Twisted Evil
да кажа, че за 4г не е дала 1 направление.
излишно е да казвам, че не искам да я виждам през живота си повече.
извинете за дългия и объркан пост, но ми иде да я #2gunfire тази тъпачка.отрови ми детето вместо да ми напише едно направление за унг.отидох да си взема картона и  книжката на детето а тя ми обеснява, че от 2000г.не били отпускали сините книжки #Cussing out
ако обичате децата си не ги водете при нея

# 927
п.п Забравих да кажа, че дъщеря ми като беше на 4м. заради един обикновен запек горепосочената ни прати в пирогов със съмнение за сплитане на червата #Cussing out в резултат на шока ми спря кърмата Twisted Evilоще тогава ми светна лампата, но детето ми не беше боледувало до сега и затова не предположих, че ще преживея този ад заради некомпетентността на въпросната така наречена докторка.за мен такива хора не трябва да се докосват до деца Naughty

# 928
  • в ябълковата градина
Д-р Любомир Иванов - болница "Доверие".
Кошмарен и травмиращ преглед.
Пипа адски грубо, все едно до гърлото си вкара ръката. Насълзиха ми се очите, а не ходя за пръв път на гинеколог.

# 929
Д-р Любомир Иванов - болница "Доверие".
Кошмарен и травмиращ преглед.
Пипа адски грубо, все едно до гърлото си вкара ръката. Насълзиха ми се очите, а не ходя за пръв път на гинеколог.

От личен опит знам, че всички гинеколози пипат така. Аз не съм попадала на нежно отношение. Важното е да не греши в диагнози, а как пипа е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт