Черен списък - гр.София

• 1 102 778
  • 3 089
  •   7
Отговори
# 990
що се отнася до др. папукчиев от 25 п-ка недеите да си правите цитонамазка там.  преди 1 год.едва не умрях от страх за растояние от 3 часа. получих резолтат 5 гр. което означава че съм в последна фаза на рака на шиката.незабавно отидох в раковата болница.докторите там веднага ме приеха за последващо иследване откоето излезе че съм абсалютно здрава тоест 2гр.

Без да защитавам лекаря (не го познавам), но доколкото ми е известно гинеколозите вземат само материал за цитонамазка. Самото изследване се прави в лаборатория (в 25-та поликлиника се прави в Микробиологията). Мисля, че объркването е станало вследствие на грешка на лаборант от Микробиологията, а не е лекарска грешка Peace.

# 991
това мие добре извесно.а знаешли че всеки гениколог сам определя скоя лаборатория ще работи.

# 992
това мие добре извесно.а знаешли че всеки гениколог сам определя скоя лаборатория ще работи.

Съжалявам, че се заформя нещо като спор, но много ясно е, че при положение, че той работи в 25-то ДКЦ в Младост, няма да ти прати изследванията в Люлин. Съчувствам ти за това, което си преживяла и разбирам, че си се чувствала ужасно, но дайте да включваме в този списък лекари, които наистина имат "заслуги" да бъдат тук, а не просто такива, които не са ни симпатични Peace.

# 993
явно не разбираш сложноста на проблема.И дано никога не го разбереш.Това объркване на резолтатите може да е коствало живота на друга жена която сие мислила чее добре даваикии моя резолтат.НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ МНЕНИЕТО НА ЛЕКАРИТЕ ОТ ОНКОЛОГИЯТА

# 994
пак съм аз . ние отиваме при лекаря ане при лаборанта

# 995
  • sofia
явно не разбираш сложноста на проблема.И дано никога не го разбереш.Това объркване на резолтатите може да е коствало живота на друга жена която сие мислила чее добре даваикии моя резолтат.НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ МНЕНИЕТО НА ЛЕКАРИТЕ ОТ ОНКОЛОГИЯТА
И не стана ясно дали резултатът не е верен или е разменил резултатите на две пациентки. newsm78 Защото разликата е огромна.
Моля да формулирате и излагате мислите си по-разбираемо и последователно.

# 996
Не искам да да споря с вас щом му гласувате доверие си ходете при Папокчиев на мен лично кръкът няма да ми стъпи там.Просто почуствах че би било хубаво да ви предупредя.

# 997
В черния списък искам да поставя Д-р Ризова - педиатър GP в 13 поликлиника! Както и лаборатория Лозенец на Евлоги Георгиев №1 - много неверни резулти!!!!
НЕ ПОЛЗВАЙТЕ тази лаборатория. Скъсиха живота ми с 10 години с неверен резултат - детето ми беше изкарано с ужасно онко-хематологично заболяване. А то беше дефакто с ОВИ.

# 998
Щом говорим за лаборатории да сложа в черният списък "Лора". #2gunfire
Изкара мъжа ми с рак на тестисите и не искам да ви обяснявам какъв ужас изживя, докато си направи нови изследвания в друга лаборатория и се оказа ГРЕШКА!!!
Искам да попитам, кой ще плати моралните щети и изживяния  стрес след такива тежки НЕВЕРНИ диагнози??? ooooh! ooooh! ooooh!

# 999
В черния списък искам да поставя Д-р Ризова - педиатър GP в 13 поликлиника! ...

Ety - съжалявам за това, което се е случило с детенцето ти . Но д-р Ризова почина преди около месец, така че няма смисъл вече да е в черния списък.

# 1 000
За починалите - или добро или нищо.

# 1 001
ЦЯЛАТА 2а ГРАДСКА БОЛНИЦА!!!В частност АГ-отделението е "OUT",можеби за жени с абсолютно безпроблемна бременност и много късмет?!
Класацията на леваците там сега води "милия" Др Атанас Станев,защото "Др "Въгленова я пенсионираха!

SUPER,уродлива практика има тази болница,направо са изумителни!!!

# 1 002
А Въгленова ни праща на фетална морфология при Станев -  newsm62.Добре ,че не отидох.
Цитат
Класацията на леваците там сега води "милия" Др Атанас Станев,защото "Др "Въгленова я пенсионираха

# 1 003
А Въгленова ни праща на фетална морфология при Станев -  newsm62.Добре ,че не отидох.
Цитат
Класацията на леваците там сега води "милия" Др Атанас Станев,защото "Др "Въгленова я пенсионираха
Ужас....и мен щото ме пращаха във 2-ра градска.....но аз отказах......

# 1 004
В този списьк трябва да бьде д-р Домусчиев.Вие сте писали до сега за него.Дано да говорим за един и сьщ "лекар".Аз попаднах в частният му кабинет,който се намира до втора градска и там работи и жена му,която е стоматолог.Та вьпросният ме кюртира и не беше погледнал в изследванията че сьм с RH- и не ми каза,че трябва да ми се бие тази анти де ваксина.Сьответно загубих и втората бременност,но този пьт ми биха тази ваксина в Шейново.

Общи условия

Активация на акаунт