Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 468
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Сега изгледах 40/8 епизод и видях уликата,която ще ги отведе до Бату. Върху леглото беше неговото мече,ако за него разбере Ниса ,а и плача на бебето по телефона, могат да разберат,че Бату е замесен.

Последно какво беше това животинче - агънце или мече? Не ми приличаше много на Мелда, но може и мече да е било. И аз се чудех що за звяр е.

# 676
Момичета, изгледах всички фрагменти и снимки/многократно/ и установих, че те си противоречат.
1.На снимките дават ,че бяла кола блъска брадатия мъж , а на фрагментите колата е тъмна.
2.Сцената с душа е след гробището,защото се вижда ,че роклята на Еда е кална.
3.Този пистолет много ме озадачава.Еда го е насочила към себе си ,когато е на гробището.Очевидно е ,че Харун я е спасил,но защо не и е взел пистолета ,ами тя подължава да го размахва /по късно в серията/
4.В единия фрагмент Еда държи пистолет и е облечена с дреха с черни ръкави,в другия фрагмент/този с говора/след като чува гласа в слушалката стреля /най -вероятно по Харун/.Този път е облечена в дреха с бели ръкави.
5.В резюмето никъде не се споменава за гробището,а само ,че душевното състояние на Еда се влошава .На края се казва ,че тя ще направи нещо ,което всяка майка би направила за детето си./не съм сигурна дали това са точните думи/.Тази част от резюмето се отнася едновременно и за кадрите с гробището и за стрелбата срещу Харун./според мен/

И пак според мен ситуацията изглежда така:
Харун се прибира в къщи, Еда говори по телефона с похитителя ,който и казва да убие Харун ,ако иска да види детето си. СТреля по Харун ,избягва навън.Хората на Бату я отвеждат на гроба.Еда изравя куклата от гроба и е потресена от това че е стреляла по любимия, и че не е намерила Ямур.Затваря  се в колата и насочва пистолета към себе си.Харун се появява............ и после душа!!

Не знам ........ така ми се иска да бъде!!

# 677
  • И тук,и там
Интересно ми е как са се свързали Бурак и Бату ,защото отношенията им са доста задълбочени и определено датират отдавна. newsm78 newsm78 newsm78
Как е примамил Ашелката ? Смятам ,че Бурак тепърва ще "блесне" със своя потенциал.
това и аз много съм се чудила очевидно в трети сеззон ще го видим но това е като пълнеж не толкова че нас в тоя филм ни интересува и си гледаме все нашите герои.
Исках да кажа че другите направо не ги виждаме покрай Еда и Харун

Така е . На мен ми се иска малко да погледам физиономиите на някой друг от сериала , не само на Еда,Харун и Мелда.
Това лансиране и вечно те да са център на внимание ми идва понякога много. ooooh! Crazy
Аз мога да гледам Еда и Харун и 100 епизода. Grinning Grinning Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha

# 678
Жална му майка на тарък!

# 679
Жална му майка на тарък!

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaХахахаха, той Харун само охрани има и дава нареждания ,но ..... hahaha hahaha hahaha

# 680
  • София
Твърдо не - Вазов е един и е много голям и такъв ще си остане завинаги. А за нас остава да не го забравяме, да накараме и децата си да го четат и то не само него. Оказва се проблем и това ме плаши.
[/quote]

Петко, аз сериозно говоря. Стихотворението е много професионално с дълбок замисъл. Аз обичам много Вазов
и не случайно го споменах,защото стила ми заприлича на неговия.
[/quote]

Ами и аз сериозно ти отговарям - няма сега и с Вазов шеги да си правя. Ако ти е заприличал стила, това е най-големият комплимент, който съм получавал досега. Но пак означава, че съм прав. Възможно е под въздействието на Вазов да се е получила известна имитация някъде. Но не е било съзнателно, със сигурност. Но несръчна имитация някъде е едно, а оригинала си е съвсем друго.

# 681
Интересно ми е как са се свързали Бурак и Бату ,защото отношенията им са доста задълбочени и определено датират отдавна. newsm78 newsm78 newsm78
Как е примамил Ашелката ? Смятам ,че Бурак тепърва ще "блесне" със своя потенциал.
това и аз много съм се чудила очевидно в трети сеззон ще го видим но това е като пълнеж не толкова че нас в тоя филм ни интересува и си гледаме все нашите герои.
Исках да кажа че другите направо не ги виждаме покрай Еда и Харун

Така е . На мен ми се иска малко да погледам физиономиите на някой друг от сериала , не само на Еда,Харун и Мелда.
Това лансиране и вечно те да са център на внимание ми идва понякога много. ooooh! Crazy
Аз мога да гледам Еда и Харун и 100 епизода. Grinning Grinning Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha

Бубе , знам  че можеш да им се наслаждаваш ,но аз искам малко да плакна око по Бурак  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 682
Харун се прибира в къщи, Еда говори по телефона с похитителя ,който и казва да убие Харун ,ако иска да види детето си. СТреля по Харун ,избягва навън.Хората на Бату я отвеждат на гроба.Еда изравя куклата от гроба и е потресена от това че е стреляла по любимия, и че не е намерила Ямур.Затваря  се в колата и насочва пистолета към себе си.Харун се появява............ и после душа!!

[/quote]
И това трябва да е в  началото. Следват другите кадри с майка й, Хаят и тн.преследването.
Само не ми е ясно за  тарък. много бързо Еда ще реши да стреля - не ми се връзва нещо!

# 683
Твърдо не - Вазов е един и е много голям и такъв ще си остане завинаги. А за нас остава да не го забравяме, да накараме и децата си да го четат и то не само него. Оказва се проблем и това ме плаши.

Петко, аз сериозно говоря. Стихотворението е много професионално с дълбок замисъл. Аз обичам много Вазов
и не случайно го споменах,защото стила ми заприлича на неговия.

[/quote]

Ами и аз сериозно ти отговарям - няма сега и с Вазов шеги да си правя. Ако ти е заприличал стила, това е най-големият комплимент, който съм получавал досега. Но пак означава, че съм прав. Възможно е под въздействието на Вазов да се е получила известна имитация някъде. Но не е било съзнателно, със сигурност. Но несръчна имитация някъде е едно, а оригинала си е съвсем друго.
[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 684
[/quote]
И това трябва да е в  началото. Следват другите кадри с майка й, Хаят и тн.преследването.
Само не ми е ясно за  тарък. много бързо Еда ще реши да стреля - не ми се връзва нещо!
[/quote]

Не може да е в на4алото. С пуловер е, а когато стрелят по него е с яке

# 685

migi_megi ,погледни дрехите на Харун когато се прибира в къщата. Това е след гробището и след неуспешния опит да хване брадатия.

# 686
Момичета  от преведените части който гледах видях ,че Саадет сега казва на Феяз за Толга и всъщото време разбират от Джамил за отвлеченото бебе.Нещо май съм се пообъркала смятах ,че това ще се случи в утрешната серия.И другото което ми направи впечатление майче Едже няма да се окаже сестра на Бату. Хващам се а думите й който каза на Харун ,че баща й е довел двете  деца у тях но майка й не била съгласна и момичето го дали на някаква жена. Дали пък предположенията ,че Еда може да се окаже негова сестра са ни верни или пък Ниса.

# 687
Мисля, че Еда стреля след първия телефонен разговор с Бату, но не се знае в кой се цели. След това отива на гробището. Накрая, когато Харун се прибира в къщата и я търси, тя тъкмо е приключила с втория телефонен разговор с Бату, който и е казал, че за да си види бебето трябва да го убие. Серията ще свърши как Еда държи пистолета и се чуди дали да стреля.

Не ми се иска да е така, но поне засега фрагмента на такива мисли ме навява.

# 688
Мисля, че Еда стреля след първия телефонен разговор с Бату, но не се знае в кой се цели. След това отива на гробището. Накрая, когато Харун се прибира в къщата и я търси, тя тъкмо е приключила с втория телефонен разговор с Бату, който и е казал, че за да си види бебето трябва да го убие. Серията ще свърши как Еда държи пистолета и се чуди дали да стреля.

Не ми се иска да е така, но поне засега фрагмента на такива мисли ме навява.
И мен на тия мисли ме навява тоя последен фрагман

# 689
бганио добре си се представил и днес с музата почти си уцелил работното време (за да не ти пишат отсъствие дето е приказката) хайде нема да изребняваме с едната минута понякога и извън работно време се творят шедьоври Joy

Общи условия

Активация на акаунт