Плодове и чай с мед - 38 част

• 33 719
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
  • La casa de Mickey Mouse
ааааааааа от тази вечер е ама нали бях решил днес да се подготвя и да съм само на плодове, ами прекъсвам го, но и за това съм толкова назад със захранването и го карам по бавно и дано върнатите килограми не са много за сега се въртят около 1кг, смятам че се движа в рамки, знам ли, не искам да прибързвам и искам да задържа резултата
съвсем се оплетох вече

# 61
Ехооо, защо не пишете бе, плодчета? Темичката ни чак на 2 страничка отишла  Sad.
Днес ден 11. Добре съм, но нещо все не мога да се наспя. Сега отивам да си направя една цитронадка, дано се поразсъня малко  Wink.
Големият ми син (7 г.) обича постоянно да ми прави комплименти. все ми повтаря колко съм хубава, добра и т.н. Днес не пропусна да отбележи, че съм отслабнала и започна да ме разпитва до кога ще плодувам, какво е захранване. Обяснявам му, че след като приключа плодуването, трябва да се захраня както при бебетата, постепенно и той геройски казва:
- Ааа, значи като при Тони - първо мляко, после пюрета и накрая детска кухня  Joy

# 62
Ами аз днес пак търча по задачи, после с детето навън излизам, че най-накрая спря да вали.Болнични съм с малката дълго, та за един болничен лист 4 дена се разправям.Аз днес не плодувам, а лунувам Crazy, не съм имала и време да се замисля за ядене, сега седнах една вода да пия, ужасТ...вадя и аз лимона обаче. Mr. Green

# 63
и аз лунувам, вече съм на 2л вода, пишкам през 5мин, пия един чай от сутринта, които не спирам да разреждам, че уж с една лъжичка мед а много сладък ми се струва
дълъг ще е днешния ден, дано утре кантарев се смили над мен
вчера не ядох салата и не се чувствах подута, явно там е проблема
Pelagia много сладък твоя син, ама едни такива ги измислят
Jizzlobber да се оправя малката и дано ни е успешен денят

# 64
Надявах се, че ще ме зарадвате като сте писали, но за съжаление... Нищо пък, аз ще ви досаждам  Wink.
Днес 12 ден и карам смело напред. Снощи за малко да се подлъжа и изкуша, но устисках  newsm44. Правих на моите момчета зелена залата и едни наденички. Така хубаво ми замириса, чеее направо щях да захвърля ябълките  Joy. Просто ако още 5 секунди се бях поколебала и направо щях да заръфам едно парче. Не че кой знае колко обичам тези наденици, но...
Успех на всички и моля ви да пишете  Praynig

# 65
Хай, аз днес се чудя какво да го правя.Вчера плодувах.Глупости пиша-лунувах.Днес да плодувам мисля...Не съм мръднала на кантар, аз това го и очаквах де. Thinking

# 66
Здравейте момичета.Набързо пиша,после ще ви чета,че пак ще офейквам по задачи.Вчера лунувах и цял ден бях навън и хич не се и сетих даже за плод,пък и нали се кара само на течности.Днес за закуска изядох 2 кивита,после ще пия чай.Днес ми е 9 ден плодуване,още не съм се теглила,утре мисля да го направя.Успех на всички и не се отказвайте.ААаа и още нещо обмислям вариант да продължа 15 дни,не 10 как си бях наумила.Какво ще ме посъветвате,то ясно че зависи аз как се чувствам,но искам вашето мнение. Hug

# 67
ако смяташ, че ще издържиш и 10те дена захранване..продължи до 15 ден.. Simple Smile И все пак след 10тия ден огрнизмът почва да се чисти, така че по-добре изръж и заради тази причина.  После задължително сподели крайните резултати... Успех Simple Smile Mr. Green

# 68
Азалия, и аз съм за един по-дълъг курс  Peace. Принципно се счита, че същинското изчистване на организма започва след 20 ден. Естествено после едно хубаво и правилно захранване, което аз винаги до сега съм пренебрегвала и ето ти резултат  Embarassed.
Сега искам бързо да сваля всичко натрупано, но за съжаление не става толкова лесно. Лично аз смятам да се опитам да изкарам 40 дни плодуване, но днес е едва 12 ден и не се знае как ще съм по-нататък.
Хубав ден на всички плодчета   bouquet

# 69
Pelagia не е ли много 40 дни плодуване? Трябва да си под лекарски контрол. Внимавай само да не си навлечеш някоя сериозна болест с това. Според мен- направи 15 дни и след 45 дни пробвай пак. Все пак - здравето на първо място. не става така изведнъж да свалиш толкова кг, които си трупала дълго време. Такова драстично плодуване май се прави само при хора със сериозни здравословни проблеми. Пък и мисля, че организма ти ще се изтощи толкова дълго време и ще имаш задържане на кг. Но все пак ти си знаеш- всеки решава сам за себе си. Успех!

# 70
Така ето ме и мен, 2ч преди да се отправя към летището
не мога да тръгна без да ви навестя и да си дам заръките, бъдете примерни и послушни и не прегрешавайте, а после кантарев ще ви се отблагодари
сега да ви разкажа как провалих моето лунуване вчера, бяхме с малкия на двора, последното което си спомням е че гледах как кучето гони едно птиче и съм припаднала, когато отворих очи, малкия ме милваше по лицето и плачеше, като ме видя че се размърдвам ме гушна и цяла вечер се гушка в мен и не спря да ме целувам, спа при мен и сутринта ме целува и ме пита мамо добре ли си, стана ми много мъчно, кой знае какво му минава през малката главица
мъжо ми се скара, вечерята ми беше лентичка шоколад и чаша кока кола, кръвното ми паднало ужасно
та така не правете като мен, плодуването си е плодуване, но после захранете както трябва, не като мен, само зеленина, че даже и картофите спрях и то от зор да не върна някои грам, при следващото плодуване смятам много стриктно да спазя захранването, в смисъл да ям както трябва, не искам повече да плаша детето си, дори и да си остана дебела
съжалявам че ви натоварих
отивам на заслужена почивка, лек и спорен уикенд и много много минуси

# 71
Мини, минииии, еми-така е, захранване с лунуване....нищо, да ти е за урок.И добре, че си добре де.
Хайде, успех, грамове да връщаш не е драма, запомни.До 3 кг при захранване се връщат.Умната и успех!

# 72
Здравейте, момичета! Най-накрая след толкова четене се регистрирах и реших да се присъединя към вас. Надявам се приемате нови попълнения.
Мисля от утре да минавам на плодчета и скоро и аз да почна да отчитам резултати при вас... Пожелавам ви хубав и плодов ден  Grinning

# 73
Мини, много неприятна случка с припадането, но дано това вече не се случва  Praynig. Трябва да внимаваш и да не си правиш вече подобни експерименти. Пожелавам ти весело изкарване в Англия и като се върнеш да разказваш  Mr. Green.
Eli, наистина 40 дни плодуване са много , но аз и друг път съм правила и не е имало проблеми. Аз и не знам дали сега ще успея да издържа де  Wink. Имам да свалям много и за това, но пък не знам дали по-добър вариант не е да направя по-кратък курс, а след време още един. То не че с 40 дневен курс ще успея да постигна желаното тегло, но... искам по-скоро да се оттърва от мнооогото килца. Ще видим, за сега ще плодувам, а пък каквото сабя покаже.
SumMer, как да не приемаме нови членки. Разбира се всички са добре дошли, а колкото повече - толкова по-добре  Peace!
Днес фатален 13 ден, за сега добре. Кантарчето ме радва, но какво и друг път съм писала, моят кантар е от най-обикновените, не е електронен, и не знам с точност колко съм свалила. В понеделник сутринта ще пиша за 2 седмици колко общо съм махнала.

# 74
Ех, мини- много страшно е станало. Изкаръла си акъла на детенцето. Не си го причнявай. Захрани се както трябва, пък после пак повтори.
Аз днес  съм на 3-ти ден от захранването. на обяд ядох препечена филийка с морков и като ми стана едно такова гадно на корема...ужас. сега хапнах един портокал и малко ми е по-добре. От хляба ли така..не знам.
Хайде много минусчета от мен момичета!

Общи условия

Активация на акаунт