"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 435
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
леле, Калин и Юлиян ми изглеждат на една възраст, а всъщност Юлиян трябва да е доста по-голям, нали, все пак Калин е набор 81  newsm78
наскоро споделих с едни приятел актьор, че Калин ми изглежда по-стар от колкото е и той каза, че е от многото алкохолни и безсънни нощи  hahaha нали ги знаете актьорите какви са бохеми  Joy

Юлиан Вергов изпълнява ролята на мъж на неговите години - около 40-те. Затова той изглежда съвсем нормално за възрастта си.
Калин Врачански е в ролята на мъж, който е доста по-възрастен от него самия - ако Камен е заминал за Америка на 20 г., сега би трябвало да е на 38 г. Ето защо е нормално да изглежда по-възрастен, отколкото е в действителност. Това няма нищо общо с алкохола или нощния живот - просто го изисква ролята му. Същото важи  и за уморения му вид на екрана - това не е умора от нощни алкохолни изпълнения, а умора от живота въобеще - от нещастията и препятствията, през които е преминал. Не може ролята му да е на човек на 38 г., който току що е преживял страхотна трагедия, а да изглежда като 28 годишен свежар! Няма логика, нали?

# 646
Malko_Slance, хубав е клипа! Simple Smile

Аз да благодаря и тука на slashwoman за аватарчето   bouquet

# 647
Malko_Slance,клипът е уникален!!
ето и нещо от мен:
Simple Smile

# 648
Malko_Slance,клипът е уникален!!
ето и нещо от мен:
Simple Smile

Поздравления и за двете!  newsm51

# 649
Оле много ви благодаря хора!!!!Радвам се ,че сте го харесали!!!Много ми се искаше да сложа и целувката от 3 епизод ама не го намерих в аvi формат!Очаквайте още клипове от мен на тема СТЪКЛЕН ДОМ само да ми дойде музата! Flutter
 Hug на всички!!!

# 650
Здравейте  bouquet
на мен ми е интересно защо Камен въобще не пие-заради проблема на баща му с алкохола или и той самият е имал такъв примерно след смъртта на дъщеря му

# 651
  • КиТ
Здравейте!Ето какво ми попадна преди малко.Вижте в статията кой форум споменават... hahaha
http://www.monitor.bg/article?id=241950

Уникална статия Whistling Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Laughing Laughing Laughing Laughing
Явно не разбират от базици тези хора ooooh!
Поне малка реклама са ни направили,кано не друго....
Mr. Green Laughing Rolling Eyes

Здравейте  bouquet
на мен ми е интересно защо Камен въобще не пие-заради проблема на баща му с алкохола или и той самият е имал такъв примерно след смъртта на дъщеря му

И поради двете причини...не се спомням в коя серия беше,но показаха момент в който Камен(погледна една ботилка алкохол) и си спомня,как се е напивал....може би зариди смърта на дъщеря му newsm78 newsm78 newsm78 Thinking....после имаше и спомен как баща му е пил(как бие майка му) и удари бутилката в стента Peace Wink
Та нещата са комплексни...

# 652
Току що четох в-к ТВ САГА и ето какво пише там какво ще стане в серията тази седмица:
Елена и Николай решават как да действат срещу Камен
Камен се опитва да разгадае какво е имал предвид баща му с последните си думи
Алекс разбира от кого е бебето на Сиана
и това е .....другото в неделя

# 653
Алекс разбира от кого е бебето на Сиана
т.е. тройката младежи ще се развърже, звучи интересно.
Интресен ми е и Вергов в ролята на лош.

# 654
И на мен ми е интересен с тая дъвка дали няма да се задави ,като разбере някой ден че ще става дядо  Joy
обаче ме кефят с Еленчето, в службата така се заяждат и затова никой още не ги е усетил че са комбина.

# 655
А как ли ще се задави мъжа на Еленчето, когато разбере, че тя е комбина с Николай?

# 656
Той може направо инфаркт да получи #Crazy
оф айде да идва вече неделя, че искам да разбера тия какви ги дробят и откога са любовници

# 657
Според мен "ударът" на Николай и Елена е, че ще получат доста солидна сумичка, а може би и високи ръководни постове, от офшорната фирма, ако саботират завършването на МОЛ 2 и тя стане собственик и на МОЛ 1. Струва ми се, че отклоняването на 5-6 млн. от сметките не е досатъчно голям "удар" за тях.

# 658
Според мен Елена иска да ги прецака абсолютно всички.
И работи най- много с женската си съблазнителност, само Камен не се поддава все още.

# 659
Обаче пък тя, като беше отишла при Камен за нещо в офиса, и тя като си тръгваше , го дадоха  как я проследява с поглед в гръб, ми направи впечатление...Но той е железен, нема се поддаде на чара й, погледът е бил изучаващ просто! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт