"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 492
  • 725
  •   1
Отговори
# 690

Освен това, нека тези, които не са "много доволни" от вида му, не забравят, че той играе в 7 представления този театрален сезон, от които имаше 2 премиери за 2 месеца , снима по 6 дена в седмицата, а по всяка вероятност има и други ангажименти. Така че едва ли е възможно да бъде свеж "като репичка" Simple Smile

По принцип нямам никакви претенции към външността на Калинчо и не казвам, че не съм доволна от вида му, как изглежда си е негова работа. Даже ми е симпатичен като го гледам в сериала, чаровен е, но в сутрешния блок на БиТиВи някак си не ми хареса чак толкова и реших да изкоментирам, фенките да не се обиждат. Laughing
 А за възрастта - просто очаквах да е по-възрастен, така изглежда, но пък явно е заради ролята.

# 691

Освен това, нека тези, които не са "много доволни" от вида му, не забравят, че той играе в 7 представления този театрален сезон, от които имаше 2 премиери за 2 месеца , снима по 6 дена в седмицата, а по всяка вероятност има и други ангажименти. Така че едва ли е възможно да бъде свеж "като репичка" Simple Smile

По принцип нямам никакви претенции към външността на Калинчо и не казвам, че не съм доволна от вида му, как изглежда си е негова работа. Даже ми е симпатичен като го гледам в сериала, чаровен е, но в сутрешния блок на БиТиВи някак си не ми хареса чак толкова и реших да изкоментирам, фенките да не се обиждат. Laughing
 А за възрастта - просто очаквах да е по-възрастен, така изглежда, но пък явно е заради ролята.
Действително, няма какво да си кривим душата, изглежда си доста по- голям за 29 годишен  Mr. Green Кокито е на 33, ама можеш ли да му ги дадеш:)

# 692
Ама много сте критични понякога  Confused

# 693
  • ... да усещаш мириса на море ...

Каква ти обида  Laughing, всеки си има право на мнение, а коментара ми не беше свързан с конкретен пост, а по принцип. Свят широк, вкусове всякакви .............  Peace

# 694
Малко инфо за Господин "Х":
http://www.art.bg/tba/profile.php?p=28 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695

Действително, няма какво да си кривим душата, изглежда си доста по- голям за 29 годишен  Mr. Green Кокито е на 33, ама можеш ли да му ги дадеш:)

Ами вече ми омръзна да повтарям, че ролята му е на 39-годишен и той трябва да изглежда на толкова.
А, ако под Кокито имаш предвид Юлиан Вергов, или си скарана с математиката, или не си чела какво пише за него в Уикипедията

Юлиан Вергов
български актьор

Роден: 15 юли 1970
София, България

По моите сметки е на 40 години без 2 месеца и половина и точно на толкова си изглежда.

# 696

Действително, няма какво да си кривим душата, изглежда си доста по- голям за 29 годишен  Mr. Green Кокито е на 33, ама можеш ли да му ги дадеш:)

Ами вече ми омръзна да повтарям, че ролята му е на 39-годишен и той трябва да изглежда на толкова.
А, ако под Кокито имаш предвид Юлиан Вергов, или си скарана с математиката, или не си чела какво пише за него в Уикипедията

Юлиан Вергов
български актьор

Роден: 15 юли 1970
София, България

По моите сметки е на 40 години без 2 месеца и половина и точно на толкова си изглежда.

Ами учила съм висша математика, би трябвало да разбирам от проста аритметика.
Имам предвид Антоний Аргиров, който играе Коки в "Стъклен дом".  Mr. Green Антоний Аргиров е завършил НАТФИЗ 2003- та година. Предвид, че е кандидатствал два пъти, тъй като предишната година е бил приет в Юридическия и кандидатствал в НАТФИЗ само за да си пробва късмета:)
Та по моите скромни изчисления е около 77-и набор Кокито. Което ще рече 33. Но тъй като е роден на 1 декември, може да е все още на 32  Mr. Green
А за Калин Врачански го разглеждах на снимки много преди да го гледам във филма. по- големичък си изглежда и това е. Тия торбички под очите не ми приличат на сценичен грим  Mr. Green

# 697
Тоя Антоний Аргиров не мога разбера от каде ми е толкова познат.Каде е участвал не мога се сетя и ме човърка!

# 698
Тоя Антоний Аргиров не мога разбера от каде ми е толкова познат.Каде е участвал не мога се сетя и ме човърка!
Веднага дотичва с инфо за Кокито  Mr. Green
http://www.facebook.com/pages/Sofia-Bulgaria/Anthony-Valentine-A … =wall&ref=sgm
тъкмо разглеждах страничката му  Crazy

# 699
Слаш, сега се сетих да питам, ако си по-навътре в нещата. Няма ли шанс да поканят Иван Юруков в сериала? Embarassed Бих се размазала от кеф.  Heart Eyes

# 700
Искам ви покажа нещо!И тъй като никой не пише в темата ми за Вергов ще пиша тук!Преди малко намерих първият му филм. Тук е току що завършил - млад ,зелен и много къдрав! Party Heart Eyes Heart Eyes
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=111799
Филма се казва се КОЛЕДАТА ВЪЗМОЖНА и е много готин!Преди малко го гледах много съм доволна.От 2001 г. е и Юлито Вергов играе почти през цялото време с две счупени ръце.Които са наистина счупени и са го вкарали в сюжета.

Сори за спамчето ,ама както казах ,не ми пише никой в темата ,а знам, че на някои хора може да им е интересна тази информация.

# 701
Слаш, сега се сетих да питам, ако си по-навътре в нещата. Няма ли шанс да поканят Иван Юруков в сериала? Embarassed Бих се размазала от кеф.  Heart Eyes
newsm45 newsm45 newsm45
Преди няколко дни четох някакво старо интервю от януари месец с Ники Илиев. И там го питат няма ли шанс той и Саня да играят в новият български сериал "Стъклен дом'. На което той отговаря не...били поканени само сценаристите.. Било абсурд да играят едни и същи актьори в сериали на конкурентни телевизии. Освен това Забранена любов не бил свършил. Имало за излъчване още 176 серии. Което е наистина така, но кога ще се излъчат и дали..не знам..
та с това интервю ми умряха всички надежди да видя Иван Юруков в Стъклен дом.. Cry Cry Cry

# 702
 Е, то нали и Яна Маринова имаше роля в "Забранена любов" ( само дето така и не я видяхме, нали го спряха), пък сега я гледаме в "Стъклен дом".
 Между другото аз с интерес си следях и "Забранена любов" и гей историята наистина беше нещо, което не сме виждали досега в български филм, поне аз не се сещам.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 10:30 от stasi8510

# 703
Е, то нали и Яна Маринова имаше роля в "Забранена любов" ( само дето така и не я видяхме, нали го спряха), пък сега я гледаме в "Стъклен дом".
 Между другото аз с интерес си следях и "Забранена любов" и гей историята наиситна беше нещо, което не сме виждали досега в български филм, поне аз не се сещам.
Не, Забранена любов бяха първи..Толкова ми липсват, ако знаеш..
Да, и аз се сетих че Яна Маринова щеше да играе там..хихих, даваш ми надежди..

# 704
Аз мисля,че артистите са си добре подбрани .Не трябва да взимат
от Забранена любов ,понеже доста хора не  харесват  филма.
Има хора с торбички под очите ,без да злоупотребяват с алкохол.
В действителност са почти незабележими ,но камерата ги увеличава.
Могат да се прикрият с грим, но в случая няма нужда. Калин трябва да изглежда около 38годишен.

Общи условия

Активация на акаунт