Отговори
# 150
честито на мама vivere Simple Smile

оправи ми настроението тази новина - точно исках да помрънкам как ми изгоря ютията преди малко - исках да изгладя пелената за изписването Sad

# 151
Честито на мама Вера и от мен, да и е жива и здрава малката госпожичка  Hug

# 152
Ех, че хубаво започва този иначе мрачен ден  newsm44
Честито слънчице на мама Вера, а малката Белослава да е едно здраво детенце

Андреа чудесно е , че си писала - много прегръдки и много вяра ти желая.  lovekiss
Сейка браво на бебо и на теб. (Моят термин е в края на май така че аз мога да съм ти щъркелче  pacifier)

Аз бях днес на преглед - бебчо е чудесно, вече сме 2600  newsm68  и всичко е ОК

# 153
Верче, да ти е жива и здрава госпожицата. Много , много да ви радва  newsm51

# 154
Ееее, честито бебче на мама Вера да и е жива и здрава госпожицата и много да ги радва вкъщи, бързо въстановяване на майката. Hug

# 155
Честито и от мен - да е жива и здрава Белослава! На мама Вера леко възстановяване! Предполагам, че и тя е била секцио щом тази сутрин е влязла в болница, а вече е родила.
Андреа, и аз се радвам, че се появи - надявам се, че си добре, и ти желая много късмет!
Змейче, те лекарите разбира се знаят най-добре, но на мен ми се струва странно бебето да не наддава, а да искат да го държат вътре. Щом не наддава, значи не получава нужното. Само на един добър кръвопоток ли се разчита? Стискам палци всичко да е наред!

# 156
Честито на мама vivere! Да е жива и здрава и да я слушка малката госпожица.

# 157
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ БЕЛОСЛАВА НА МАМА ВИВИЕРЕ!ДА РАСТЕ ЗДРАВА И КРАСИВА,ДА РАДВА МАМА И ТАТИ
Аз да се отчета - тъкмо се върнах от прегледа при разградския лекар.Бебчето е ок - 3500 е.Плацентата е първа степен на зрялост.Проблема е че главичката отговаря на 41 седмица и още от сега шансовете за нормално раждане са минимални...а ако отиде до терми - НИКАКВИ.Ще видим утре какво ще каже и Варненския док и ще решаваме какво да правим  Praynig След 2 часа ще ходя да си взема резултатите от изследванията - дано са ок и те  Praynig

# 158
Ех, че хубава новина рано сутрин.Нова мама  newsm44.Страхотнооооооооооо.
Да е жива и здрава новата ни госпожичка Белослава и честито  на мама Вера .
 newsm51 newsm51

Алексче, май ми се струва че ще е хубаво  на прегледа утре да си вземеш и багажа(това което на теб ти е нужно). smile3521,че да не ни изненадаш е то няма да е изненада всеки момент може де но......

# 159
Ехаааа, Честита госпожица и от мен на мама vivere, да е жива и здрава и много да слушка

Жани smile3501 за хубавите новини от прегледа, само така до края  Hug

Змейче и на теб много късмет  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 160
еха почна се в бебевалежа

Верче честита ти рожба  Hug

облаче, мисля че парочистачката не е за ежедневна употреба, Simple Smile може би на 1-2 седмици да се дифенфекцират нещата и да се изчисти наслоилата се мръсотия, но на Иво му препоръчвам това с лаптопа да не го повтаря  Joy

Simple Smile днес съм на лекар, чакам с нетърпение часът да наближи
и аз съм се подготвила за срещата на ЛЛЛ утре, дано да успея да си свърша работата на време и да дойда

сеика вярваш ли на тези ехографски измрвания, аз хем се съмнявам, но от друга страна си викам ами ако наистина е голямо, да видим какво ще кажат за нашето днес Simple Smile

аз след малко ще ходя да внеса парички на гиветранспорт, че бях си поръчала едни спални комплекти на намаление за нас с мъжа от асда Simple Smile

чакам и поръчката от модъркейр славче, и това е последното докато се роди бебо Simple Smile

# 161
Ха така, аз идвам да съобщя една хубава вест, а то ... имаме си друга хубава вест хехе Simple Smile

ВИВЕРЕ, честита рожба, да ти е жива и здрава малката принцеса Simple Smile МНого да те слушка и всички приказни звезди да светят за нея в небосклона Simple Smile

# 162
Да съобщя имаме си още едно бебче Simple Smile

МАМА МИШЕНКА ДНЕС Е РОДИЛА МАЛКИЯ ПРИНЦ МАРТИН Simple Smile ЮНАКЪТ ТЕЖИ 2700 И Е 48 СМ Simple Smile

# 163
Еееее това вече е бебевалеж Joy

Честито и на мама Мишенка  Hug Hug само прекрасни мигове с малчовците мами  Hug

# 164
ЛЕЛЕЕЕЕЕ, честито и на Мишенка и на малкия МАРТИ....божеее колко е хубаво да валят бебоциии

Общи условия

Активация на акаунт