Отговори
# 465
  • София
КСД-Г ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ И НА ТЕБ! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!
Днес добре се движи бебевалежа-цели 4 мъничета  Grinning
Алекс очаквам включване от теб тия дни  Mr. Green

# 466
Беборанче - и аз от теб,нали сме с почти еднаккъв термин  Wink
КСД Г - честито бебче миличка.Да е много здраво и послушно и мнооооооого да ви радва.А на теб скорошно възтановяване   Hug

# 467
Еха, сега успях да прочета за днес и цели 4 бебчета  newsm44 newsm68

Честито на мама Дани, мама Иса, мама Точе и мама Ксд!

Нека родените днес бебчета бъдат много, много щастливи и да радват мама, тати и всички близки!
Ние днес заформихме много приятна среща  Hug Благодарности на Бръмб   bouquet
Очаквам с нетърпение утрешния ден, аз усещам, че с всеки следващ ден броят на бебчетата ще нараства!  Laughing

# 468
Ехаа ...колко много бебчета   newsm44  newsm44  newsm44

Честито на мама Вивере, Мишенка ,Дани,Иса,Точе,КСД Г-много щастие и прекрасни мигове с малките съкровища!

# 469
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ИСА, ТОЧЕТО И КСД-Г! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!
Знаех си аз, че когато отворя темата тази вечер ще са се появили още бебешори  Laughing

Бях днес при лекарката, при която ще раждам, бебка е добре, нещо се мръщеще на ехографа  hahaha станала е 2500гр, водите са ок, кръвопотока също, плацентата и при мен е поузряла вече, затова сега ще пия една седмица Дузодрил. След прегледа, навестих мама Люси и малката Иванина, те са добре, бебочката е вече 2200гр и утре ще ги изпишат. Мъничката е голяма сладурка, ама мен ме достраша да я гушна  Embarassed Люси ви праща поздрави и тези дни, когато има време ще се включи  Peace

Mikelitta спокойно всичко ще бъде наред, ще стискаме палци всички тук!  Hug

Хайде лека вечер от мен, аз се оттеглям в покоите си, че едва гледам вече  Crazy

# 470
Честито на всички щастливи мами прегърнали вече своите бебчовци!!!
Много се развълнувах.Дойде ни времето за среща с малките съкровища.
В понеделник бяхме на лекар 3кг.била момата и да съм вървяла.Аз едвам дишам.Но дано всичко на финала е ок.
Лека вечер момичета и леко раждане Hug

# 471
Честито на родилите мамчета! Да са ви живи и здрави мъниците и да ви носят само усмивки! Бързо възстановяване и не ни забравяйте и нас чакащите, че ще имаме нужда да споделяте и помагате със съвети.

Алекс 88 - днес май те видях пред МД, но не бях сигурна. Сега като се замисля почти съм сигурна, че беше ти. Тъкмо паркирахме колата и ми направи впечатление, че съседната кола е с регистрация РР и се сетих за теб. А тъкмо като слезнах от колата едно момиче и момче излезнаха от МД и тръгнаха към колата с РР, но си помислих че се бъркам, че и аз си мислех че ще останеш за раждане днес Simple Smile

Аз докато родя съм абонирана всяка сряда да се отчитам в МД, така че ако не родиш до другата седмица може и да се засечем Simple Smile

М/у другото Кака Лара, Слънчева и ако има още някой на абонамент в МД, сигурно са ви казали, ама аз пак да повторя - към абонамента е включен и преглед на гърдите при д-р от гръдна хирургия, за тези които мислят да кърмят. Мисля да си го ползвам, така или иначе по принцип си ходя профилактично, та да съм си спокойна.

Лека от мен и да видим утре колко бебешока ще ни изненадат  Hug

# 472
 Едно въпросче. Как сте с дишането? Аз съм много зле... трябва да се изпъна и да поема дълбоко въздух и едва тогава се чувствам пълноценно "надишала се". И като се добави почти непрестанно запушения ми нос.. красота...

# 473
Кристи,теб не съм те видяла вече наистина.Ама кола с РР имаше само 1 и то нашата - опел корса - черна.
Ти при кой доктор ще раждаш в МД?Надявам се да се засечем с някого по време на раждане или престой след това  Peace

# 474
Кристи,теб не съм те видяла вече наистина.Ама кола с РР имаше само 1 и то нашата - опел корса - черна.
Ти при кой доктор ще раждаш в МД?Надявам се да се засечем с някого по време на раждане или престой след това  Peace

Значи си била ти  Laughing. Бяхме паркирали точно до вас - първата кола от дясно като влезеш от портала беше нашта. Та ако си видяла едно русо момиче с бяло яке и огромен корем - това бях аз Simple Smile
Ще раждам при Яков живот и здраве. Той ми следи цялата бременност, но днес часа ми беше при акушерката, а не при него. Ти нормално или секцио мислиш да раждаш там?

# 475
Кристи,писах ти на лични,да не спамя темата излишно и без това я изписваме за седмица  Mr. Green

# 476
  • София
Добро утро!  Hug

Първо искам да честитя малкото съкровище на мама  КСД-Гbouquet

Днес пожелавам много късмет и леко раждане на всички, които ще се отправят към родилното! Hug

Ние си легнахме вчера към 1, накрая от 4 часа съм будна и се въртя. Не се търпи този сърбеж и това си е...  Confused Само да минава още една седмица, мъжът ми да се върне другата сряда от командировка и чайове ще пия, секс, ако трябва по 2 пъти на ден и въобще и хоро ще играя само да раждам, че не се живее.... нищо друго не ми тежи толкова, но това си е кошмар... Sick Ани - днес ще мина и за малко ментолов спирт, дано да помогне поне временно.. Rolling Eyes

Поне имам и с какво да се похваля - вчера ни докараха количката и кошчето за памперси. От количката и кошовете съм много доволна, за сега сме единодушни, че е по-добре изпипана от към детайли и удобство от предишните ми. И разбира се мъжа ми каза: "Да не решиш обаче, че летния кош не ти е удобен и после пак и лятна количка да купуваме?"  Twisted Evil И аз....  Whistling Ей, голяма краста са това нещо количките ...  Crazy Joy

KikiNiki - Относно дишането - аз имам проблеми единствено, когато стоя на едно място права. Не мога да си обясня защо, но при повече от няколко минути и имам чувството, че ще се задуша.  Tired Добре обаче, че поне запушеният нос при мен премина, защото през 2/3 от бременността си ходих с кърпичките и капките нос.  Tired Така че разбирам те напълно, дано и при теб се оправят нещата, поне сега накрая да ти е малко по-леко.  Hug

alex88 - Алексче и аз очаквах вчера бебешка новина от теб!  Laughing Хайде сега - заемайте се активно с предписанията на доктора и до ден-два очакваме появата на малката принцеса.  Hug

mikelitta
- Стиснати палци от мен, всичко ще бъде наред!  Peace

dudunski - Не се притеснявай, сигурна съм, че ще си родиш нормално и всичко ще е наред!  Hug

И отново благодарности на Бюти за полезните четива!  Peace  bouquet

Момичета - аз днес към 12, 30 ще съм в Окръжна, предлагам направо там да се видим и като минем всички да решаваме на място къде ще ходим.  Party

Хайде сега отивам да се заемам с един превод за уни-то, че ако искам да раждам другата седмица и другите задачки трябва да си свърша...  Crazy hahaha Joy Но ще минавам да наглеждам за бебешки новини.  newsm32

# 477
  • Sofia
Добро утро   bouquet
ЧЕСТИТА РАДОСТ И НА МАМА КСД Доколкото разбирам бебче е много чакано и желано (като всички).   bouquet Heart Eyes

Аз тази нощ отново си спах перфектно  Blush И мен ме мъчи дишането, когато е по-топло. В колата отварям прозорците докато карам, че иначе се задушавам.
Днес сте голяма групичка за ОБ  Peace Вземете се щракнете дееее  Mr. Green И аз следобяд съм на преглед  Grinning

# 478
честито и на мама ксд - г    bouquet

днес цял ден ще съм навън - ЖК, зъболекар, Калев, Айко и ако ми остане време и през УНГ да мина  Shocked Shocked Shocked
а от вчера още ми е зле - контракции, кръст, гадене, отвраааааат  Embarassed

айде довечера ще видя с колко бебета ще ме зарадвате днес  Simple Smile хубав ден на всички   bouquet

# 479
Добро утро и от мен!!!
Много хубави новинки от вчера!!!
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА МАМА ТОЧЕ И МАМА КСД!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ БЕББЧЕТА!!!!

Аз тая сутрин съм с болки като пред цикъл и са ужасни постоянни dohЯйчниците адски ме болят което си е странно,по -принцип контракциите обхващат кръста ,а не отпред newsm78.Или се бъркам????

Вечер не мога да спя,тая сутрин кукнах в 5- целият корем се беше стегнал.Явно започва предстартовото броене Whistling

Днес и аз чакам доста бебчета...Айде да видим колко!!!!

Общи условия

Активация на акаунт