Отговори
# 630
  • Русе
Аз да се разпиша с едно ,Добро утро!  bouquet
Ще видим ,колко бебчета ще ни зарадват днес! Hug
Гледам на Скайп ,че Маги и Емануил са ги изписали,но тя ,когато има време ще пише! Hug
Winne,и аз така спринтирам след Бойко! Crazy

# 631
Добро утро и от мен момичета!

Бързам да се разпиша за деня  newsm53
Да поошетам малко и на обяд ще ходя да си взема момченцето от градина, че днес сутринта госпожата казала, че много дечица липсват и били болни.Ей така без нищо с температура и не ги довели.Нашия сладур ми се стори леко със запушено носле...ама си викам хайде петък е ще изкара, ама май трябваше да си го оставя тук при мен Embarassed Thinking.Дано не лепне нещо точно сега , че само това ни липсва  Praynig Peace

Хайде дано после като вляза имаме нови бебешоци  newsm10

# 632
Мами аз да ви алармирам да внимавате,защото аз изобщо не разбрах,че раждам.По една случайност бях на преглед при доки и изведнъж тя ми вика -Ми момиче ти имаш 4см. разкритие,изгладена и омекнала шийка.Бързо за багажа и в болницата.Така се ошашках,а аз толкова търсех сигналите и нито тапата ,нито контракциите съм усетила.За малко да си родя докато съм на разходка.Единствено леко ми се втвърдяваше корема,но не болезнено-даже по скоро все едно ,че бебо се намества.След това ме приеха в болницата,нямаше клизма-само проверка на тоновете и преглед за разкритие.Сложиха ми система и след 2.5ч родих.Стелито беше с двойно увита пъпна връв-не се притеснявайте явно не е чак такъв проблем-ми просто я развиха.А иначе бебето проплака на секундата щом излезе.Раждах без упойка,имам само два вътрешни шева.Да ви споделя боли, но в ощи линии около20мин при мен бяха най-силните болки.Най-важното е да сте спокойни и да слушате акушерката и лекаря.Това е засега-дано съм успокоила поне малко мамите.Ако имате въпроси ще отговарям.Стискам палци на всички мами ,на които предстои да мине леко и бързо. Hug

# 633
Шанди, радвам се, че си вече вкъщи и всичко е наред. Честно казано наистина звучи много успокояващо разказа ти. Благодаря, че сподели! За съжаление мисля, че не при всички е толкова лесно, и за всяка жена е различно, но си права, че е много важно да сме спокойни, и аз най-вече за това се настройвам. Хайде сега и с бебо да е лесно и приятно, и да преживявате много щастливи моменти!

# 634
Добро утро.....хайде момичета нямаме ли си бебче вече  smile3521

Слънчева 10 минути се смях на съня ти.....извинявай, но просто само като си представя как мъжа ти казва: "Никъде няма да ходим! Решили сме, че датата ще е 1 май!!!! "   newsm62
Ох тези нашите сънища просто.......моят мъж пък има ужасен страх от зъболекари и почти всяка нощ сънува, че трябва да му вадят зъби за да ми присаждали на мен  smile3521
Миличкия вече го е страх да заспива...хахахаха

Шанди чудесно е, че сте си вкъщи вече  smile3525

# 635
  • Sofia
Ей, Shandi, пу-пу, дай Боже всекиму такова раждане  Praynig

Аз сутринта четох, но нямаше какво да напиша, иначе съм си тук  Embarassed Преди майските празници няма да раждам  Stop Освен това не искам и нощем да се случват тези неща  Joy
Днес ще идват да монтират новият ни плот в банята, утре ще садим още рози за живия плет на терасата, а през седмицата трябва да спретнем още една бременска среща и да мине тържеството на Габи. Така че - няма да раждам  Mr. Green
Слънчевка, ще си чакаме  Peace Моята коса ПАК стана за боядисване и краката за епилация  Joy

# 636
  • Под кленовите дървета
Привет!
Верно, че Аник не е писала newsm78 Може да ни изненада днес  Laughing
Сутринта станах и ходих да ми вземат кръв и урина за профилактичните годишни изследвания. Хората на опашката ме видяха ама се направиха на ударени. Дойде една мама с бебе и ми вика "Минете напред" и изведнъж всички се заизвиняваха, не ме били видели и ме пуснаха Laughing Следобед ще си взема резултатите и ще ходя да говоря с педиатърката, която съм избрала.
Обадих се на Жекова - нали в понеделник ми взима секрет - нормална микрофлора, никакви гъби Simple Smile

П.С. Я Аник писала докато пусна поста Laughing

# 637
...а през седмицата трябва да спретнем още една бременска среща и ...
Свиркайте и на мен да дойда:)

Тази нощ няма ли нови попълнения? Вече не помня честитих ли последните ни родени бебета или не. Всъщност нищо не помня. Имам един проблем с очите,появява ми се от време на време и оня ден пак същото- за минути ми изчезва част от зрителното поле и за десетина минути бях като Колчо слепеца:(( тоя път изчезна тчоно централната част и стисках детето за ръка и не го виждах:( Знам,че бързо отминава, ама го замества зверско главоболие. Спаси ме един аналгин и следобедно спане няколко часа. И понеже съм ходила на лекар и знам,че се дължи на съдов спазъм,т.е. ми трябват съдоразширяващи- та оттогава си пия чай от гинко билоба. Може и да ми помогне на липсващия мозък напоследък:)

Някой беше писал вчера, ама не помня кой..за сенната хрема. Аз очаквам включване всеки момент. И честно казано се радвам на дъждовете....... Много ме е страх от кихавиците след секциото. От опит знам колко боли...

Късмет днес на който има нужда!

# 638
  • София
Добро утро!  Hug

alex88 - Тези коли в най-неподходящия момент се развалят, дано да я оправите бързо, за да не се налага да изпадате в екстремни ситуации.  Hug

За Ани - Чакаме новини!  Grinning Party Пък дано да са бебешки.... Heart Eyes Ааа...аз докато публикувам и Ани вече писала. Simple Smile Много добра идея за среща следващата седмица!  Grinning

Julai4o
- С didka25 бяхме при входа.  Peace Жалко, че не можа да останеш, но по-добре е сега да не се преуморяваш и да се пазиш.  Simple Smile А от нас само на Грийнчето направиха ехограф, даже по ехографа се оказа, че трябва да ражда вчера.  Grinning И тя нещо ми се губи между другото... Rolling Eyes Hug Ние с теб нали сме с по-късен термин, може би следващия път ще ни гледа и нас.  newsm78

Слънчева - Вярно много интересен сън.  Joy

Бюти - Дано да няма проблеми с полетите днес, за да си спокойна.  Hug

Шанди - Дано всички така лесно да родим.  Hug

Аз днес и на ЖК бях, дадоха ми документите най-сетне - изследвания, обменна карта, талон за хоспитализация, записаха ме другата седмица на тонове и там, на обяд ще ходя и наконсултация с очен лекар. Казаха ми обаче, че хемоглобинът ми бил нисък и ми изписаха желязо да пия до раждането ... но хемоглобинът ми е 117, на мен не ми се струва нисък за бременна и не знам дали да го пия това желязо.  Rolling Eyes

Късмет на всички днес, чакаме си новите бебета!  Grinning

# 639
Привет,привет!

Днес бях на консултация ,източиха ми кръвчицата,дадоха ми документите и по живо,по здраво се прибрах.

Шанди мерси за разказа.Ако знаеш каква крещяща нужда имам от такива разкази за лесно раждане Blush

Слънчева  smile3513 до 1 май  smile3532

# 640
  • София
Тук съм. Помотвам се из къщи, а за днес имам доста задачки. На ехото наистина излезе, че трябва да раждам вчера, но после Жекова каза, че дава отклонения +/- 3 седмици... Бебко няма да е много по-голям от брат си на килца, но по глава и крак отговаря вече на 40 гс.
Както казах и на момичетата вчера - харесала съм си 25 като дата за раждане, дано и бебе Ники си я хареса  Sunglasses

# 641
Добро утро майчета  Hug
Слънчева,ама вие яко - 1ви мах,1ви май - няма по-рано,няма по-късно  Mr. Green
Шанди,много успокояващ разказ.Дано наистина всички родим като теб - сокростно и не много болезнено  Peace
Чакаме снимки на бебчето и на теб,когато имаш време  Hug
Ивон,да колите са така,за жалост,машина е все пак,но по-лошото е че вчера за 3 часа не са намерили къде е проблема.Мъжо вика край - хвърляме колата и нова....ама дано намерят проблема,че точно сега пари за нова кола няма,а ни етрябва  Wink
Момичета,искам да ви питам вие като ходите на прегледи винаги ли ви гледат за разкритие?!Мен само на видеозон ме гледат всеки път...  newsm78

# 642
  • София
Момичета,искам да ви питам вие като ходите на прегледи винаги ли ви гледат за разкритие?!Мен само на видеозон ме гледат всеки път...  newsm78

С Марти 2 пъти ме гледаха за разкритие - първият път беше 4 дни преди термин, а вторият път - ден преди термин. Тогава се бях наслушала колко гаден бил този преглед, но мен въобще не ме боля. Дори туширането по време на раждането преди да ми сложат упойката не ме боля. Предполагам зависи от "ръката" на лекаря.
До сега не са ме гледали за разкритие и като гледам ще стане чак като започне раждане или на термин, защото Жекова ме вика на преглед и тонове чак на 4-ти, когато ми е термина (ако дотогава не се видим за раждане).

# 643
Ей , Шанди, добре завърнала се вкъщи, пожелавам ти и гледането на бебче да е толкова лесно като самото му раждане

КикиНики, аз бях казала вчера за сенната хрема, мене ме почна, предимно в носа, но като залетят тополките и се почва кихане и духане на нос по 100 пъти, така че те разбирам, дано нямаш проблем със секциото

Слънчева, и аз съм имала подобен сън с изтеклите води, просто сънувах че всичко около мен е във вода - луда работа

Айде момичета, другата седмица една бременнска среща, все още ще е април, нека оставим бебовците за май

# 644
  • София
A, Грийнчето е тук значи.  Grinning

Относно разкритието - мисля, че се прави преглед единствено при някакви индикации, защото може да предизвика преждевременно раждане, кървене. С първата бременност преди раждането ме гледаха само, а с тази все още не са ме гледали. Предполагам, че ще ме проверяват за разкрие чак като отида да раждам.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт