Отговори
# 615
Аз май почвам да се вкарвам във филм. Днес док каза, че пъпната връв е увита веднъж около бебо, но не е проблем, но сега се зачетох из форума и имаше доста стряскащи истории  Confused Само за това не се бях притеснявала досега....  ooooh!

кака Лара, аз преди да родя Мишел, не знаех изобщо, че е с 2 пъти увита връв около вратлето, както и с възел (!) на пъпната връв, но всичко мина добре по време на раждането. То понякога колкото по-малко знаем, толкова по-добре. Не се притеснявай! Важното е да се довериш на лекарите. Ако раждаш нормално, те ще следят тоновете на бебето и ако вземат да падат или да се губят, ще действат моментално. Всичко ще е наред, ще видиш!  Hug

# 616
Момичета, ето едно поздравче Цък!

# 617
Пипи аз ще раждам при Кирякова. Моят багаж за болницата е почти готов, но не знам какво искат да се носи за бебето. Ти имаш ли някакъв списък за бебето за Токуда?

Кенга, и аз съм при Кирякова Simple Smile за бебето не позволяват да се внася нищо! дрешки, памперси, козметика - всичко си е оттам. само за теб тоалетни принадлежности, кърпа, чехли, нощница (ако искаш - и там ти дават), превръзки, пак ако искаш, иначе дават лигнин, в общи линии - стандартните неща.

за изписването съм приготвила боди с къс ръкав, гащеризонче с дълъг ръкав, шапчица и в зависимост от времето - жилетка или одеалце.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 23:00 от Пипи

# 618
честито на всички майчета родили днес   bouquet  bouquet  bouquet

ама бая сте пописали - сега ще се върна назад да ви изчета:) днес бях хем на ЖК хем на частно при Калев - двама доктори с две различни мнения, но единодушни в едно - няма да изкарам до термин. Калев каза, че вече ми е доста омекнала шийката и главата на бебето е много ниско, а пък другия, че ми се е състарила плацентата и ме попита даже дали не пуша (много беше озадачен, че не го правя  Joy, сигурно имам вид на върла пушачка). та с две думи док каза, че ако устискам и не родя до началото на май ще е добре Simple Smile ходих и на зъбар - да не повярва човек само една отчупена пломба и малко зъбен камък. купих си и нова ютия, фотоапарат, тапети и пердета за хола и в събота сме организирали стройна бригадка да опраскат всичко за три дни (дано не родя преди това,че ми пропада ремонта)  Simple Smile а и най-важното е, че най-накрая намерих време да се боядисам  Simple Smile

# 619
  bouquet Честити бебчовци на Лейди, Петя и Шанди! Да са ви много кротки и послушни, да папкат и да растат!   bouquet

Ех, милото Точе, дано да нямат проблеми с бебчето и скоро да се гушкат заедно, а тя бързо да се възстанови  Praynig

Успех на Лейди и Анжелка с кърменето!  Hug

С нетърпение чакам снимчици на нашите сладки бебоци  Heart Eyes

Славчето е много права за положителното мислене  Peace Всичко ще бъде наред  Wink

На мен днес ми се наложи да тичам след Кари 2 пъти и да я вдигам на люлките  #Crazy Ще видим кога ще се реши нашата беба, но още е рано  Peace

За болницата съм подготвила няколко бодита с къс ръкав, цели гащеризончета, шапчици, пеленка и одеалце. Тук при нас май месец си е още хладно. Бебка ще е при мен през цялото време, ако всичко е наред, така че ще я обличам с каквото аз реша. Специални дрешки за изписване не съм подготвяла  Peace

Момичета, много ви благодаря за отговорите относно кърменето  Peace Аз с Кари не съм изцеждала изобщо и като цяло сме нямали проблеми с кърмата, само 2 пъти ми се е запушвал канал, но и това мина бързо. Сега ми се налага да ходя на изпит съвсем скоро след раждането, ще трябва да оставя бебка за няколко часа и затова се чудех как да изцеждам точно и как да събирам кърмата Peace

# 620
ШАНДИ,ЛЕЙДИ И ПЕТЯ Честити ви бебчета, нека растат здрави и щастливи, а на вас бързо въстановяване
  bouquet

кака Лара аз родих Ивчо със увита пъпна връв около вратлето и гърдите, не се притеснявай, важното е израждащият екип да отреагира бързо .

# 621
  bouquetЧестити бебоци на ЛЕЙДИ И ПЕТЯ! Да са здрави и много щастливи деца!   bouquet

Славче, пандата е страхотна  Laughing

# 622
Я да се включа набързо, докато не сте изписали темата Simple Smile

Честито на всички мами! Вие бързо да се възстановявате, а малките бебчовци да са живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз ще стискам кълки, както се казва, искам да е майско бебче. С този бебевалеж обаче все повече се шашкам, а и с нищо още не съм готова. В събота с мъжо ще пазарим разни неща, че да не съм съвсем неподготвена - големите покупки, обаче ще си останат негово задължение, само ще си набележим целите Simple Smile

Иначе в сряда ходих профилактично на запис на тоновете в Шейново и там ми се разсърдиха направо, че отивам толкова рано - било се ходило чак в 38-ма седмица. За капак бебка се размърда нещо и се изгуби сигнала, та лежах там 40 вместо 20 мин. Поне си записах час за ехограф другата седмица и ще разбера колко е натежала беба, че я храня стабилно  Mr. Green

# 623
  • София
Днес много спите  Mr. Green
Аз станах като кукувиците в 5 часа,ядох ФаФли и сега така ме боли коремааа....леко се бяха разтопили,щото моя милост ги е оставила под климатика  Crazy После към 6:30 като ме опънаха едни контракциики,на през 1-2 минути,лошо ми стана...ама боли,боли,та ми се виеше...викам си "Почна се!"...да ама не,легнах си и си заспах,та до сега Simple Smile
Днес чакаме едно сигурно бебче,но колко ли още ще ни изненадат   bouquet Микелита стискам палци всичко да е нормално Simple Smile
Днес по спомени трябва да изпишат малкия Борис и мама Люси и бебка,нали?
Имам една огромна молба към Славчето може ли линк към клипчето с торбата за памперси,че искам майка да ми ушие такава Simple Smile   bouquet

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 08:43 от BeBoRanChe

# 624
Дубро утро и от мен, днес на този слънчев ден да видим колко мами ще гушкат бебенца  Grinning

# 625
  • Перник
Кой е наред днес да се похвали с бебче?  Laughing Laughing Laughing
Чакаме включване. Hug Hug Hug

# 626
Добро утро, поспалани Heart Eyes!

Не мога да не ви разкажа снощния си сън..... Сънувам, че съм си в къщи и ми изтичат водите през нощта. Викам мъжа ми и му казвам, че раждането започва и трябва да тръгнем за болницата, защото водите са ми изтекли (около мен всичко е във вода за по-голяма достоверност на съня ми Simple Smile), а той ми отговаря - Никъде няма да ходим! Решили сме, че датата ще е 1 май!!!! Joy
Разбира се, събудих се и като се успокоих, че нищо от никъде не е изтекло и ми стана супер смешно Mr. Green. Сутринта му разказах съня си, а той ми вика - абе ти я си стой днес в къщи и не ходи насам натам, че не се знае...... hahaha

Славче, тази панда ме развесели много  Laughing

Днес отново е хубав ден за раждане на бебоци, така че успех на всички, на които ще им се случи Peace

# 627
Добро утро !
Странно че Ани днес не е първа, да не вземе да ни изненада  ?
Днес времето го дават хубаво и изчезваме с Ивчо в морската градина , като се върна ще видя колко бебчета са се излюпили  Grinning
Хубав ден на всички  Grinning

# 628
Привет
Таничка, ти знаеш ли че не виждам Ани и в скайпа  newsm78
Беборанче, вафли на празен стомах, и толкова рано, мамооо

# 629
добро утро Simple Smile да, много нетипично за Anik - обикновено е писала още в 7 и нещо, а тази сутрин я няма  Simple Smile дали пък нямаме бебе?

Слънчева, готин сън  Joy добре, че не ти е казал: не, в къщи ще си раждаш  Grinning днес обещах на любовчо да си лежа в нас без да пипам нищо - много го е шубе да не взема да родя докато той е на работа  Laughing то с тези задръствания и мен ме е страх дали ще дойде на време  Laughing

да ви кажа каква съм перка - вчера купувам на бебо от една аптека душ-гел и лосионче на Клоран и прибирайки се в нас видях, че вместо лосионче съм грабнала кремче за почистване на дупе  hahaha

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 09:09 от natalinik

Общи условия

Активация на акаунт