Отговори
# 570
Честито на мама Шанди!

Честито бебче Валентин на мама Лейди!

Честито бебче Мануела на мама Петя!

Колко бързо започнаха да пристигат новини за бебчета  Grinning Дано и следващите дни да преливат от радостни вести Hug

# 571
Пипи Дилянка_Нели каза , че и във Вита и в Токуда не пускат заради морбилито...то е навсякъде явно

# 572
Честито на всички родили майчета.
Да са ви живи и здрави бебенцата и да ви носят радост цял живот!

Надявам се с Лейди всичко да е минало нормално и леко, защото нейния доктор отсъстваше Praynig

# 573
Шанди, Лейди*, Петя, ЧЕСТИТО!!! Да са ви живи и здрави бебчетата, много радост и щастие да ви носят Simple Smile

# 574
Честито на Шанди, Лейди и Петя и бързо възстановяване!

Аз приключих за днес вече със задачките и си взех душче  bath.Мнооого е готинко, особено след като се дупих два часа да си чистя мокета  newsm53.Сега малко почивка и след това отивам да си взема слънчицето от градина и да се   newsm68 newsm68 newsm68.Откакто е станало хубавко времето никак не го свърта вкъщи вече, все на улицата иска да ходи , ама какво ли друго да прави детето .
Хайде чао за сега от мен.Да видиме после като влезна дали ще има още бебчовци  newsm53 newsm53 newsm53

# 575
Честито на Шанди, Лейди и Петя! Щастливо майчинство и здрави бебоци им желая!

# 576
  • София
Честити бебчета, мили мами! Да са ви живи и здрави, да растат будни и палави хлапенца, които да изпълват душите ви с радост и любов!!!  Hug

Аз днес цял ден по някакви задачки, сега отивам на тонове, да видим дали ще съм заимала някакво разкритие.

Благодарности на Бръм за вчерашната среща  Hug , за съжаление пропуснахме дружното хапване, ама следващия път, живи и здрави, ако не сме родили до тогава Simple Smile

Слънчево настроение на всички ви   bouquet

# 577
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ШАНДИ,ЛЕЙДИ И ПЕТЯ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО РАДОСТ ДА ВИ ДОНЕСАТ И ЗАНАПРЕД САМО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО ВИ ПОЖЕЛАВАМ!
Уж за малко ме нямаше и то какво стана Simple Smile бебчета,бебчета...страхотно Simple Smile Искам и аз вече да си гушкам палечка Simple Smile
 АниК Девилче  дрешките се изпраха,явно са стояли много малко и не са успели да мухлясат тотално.Сега остава стената...но с нея няма да се боря аз.От никъде не тече но е външен ъгъл и предполагам,че това оказва някакво влияние,знам ли  newsm78 но ще го мислим след малко,че сега господина си мие колата и не може да се занимае с проблема  Crossing Arms
И моя багаж за родилното е готов,имаше си и шоколад в него,но след снощиии....вече няма  Mr. Green събудих се в 4:48 и го изядох  Blush
 А Девилче ти се пази миличка  Hug
Дано всичко с родилите майчета е наред и да се възтановят бързо и да не ги боли,че...  Confused

# 578
хахах облаче мерси много, наистина съм пропуснала, те бебчетата почнаха много да се появяват и темата толкова бързо върви

грахка моето матраче е подарък, използвано беше от едно бебче 4 месеца, аз го минах с парочистачката и мисля че това е достатъчно, важно е после пак да се поддържа, т.е редовно да се минаха, аз всеки месец минавам нашите матраци и се чувствам добре, да отбележ, че имам алергия към т.нап. акари, мухъл, плесен и т.н Simple Smile но от 2 години съм абсолютно здрава и се чувствам добре

някой пита наскоро за кола маска на триъгълника, аз си правих миналата седмица, малко по-чувствителна съм станала, но се търпи Simple Smile мисля още веднъж, че ще отида преди да родя, но знае ли се

много се радвам, че всичките ни бебчета са добре, и майките се чувстват добре, болежки ще има няма как / май мама не се става лесно  Hug

# 579
Привет, момичета   bouquet! Едно голямо честито и от мен на мамите Люси, Rorii, Dilqnkaa, Magi_TM, Vivere, Mishenka, Angelka, Иса, Toche, Ksd_g, Shandi, Lady  и Петя!!!! Hug  Hands Clap newsm51  ura
Пожелавам на всички тях и техните малки момиченца и момченца здраве, щастие, много любов и радост! Нека само ви радват и да се гордеете с тях! Айде и ние останалите скоро да се похвалим с пухкави бебчета!!! Grinning

# 580
Честити бебчета на Шанди, Лейди и Петя !

Аз ходих на преглед и очаквах, че като се върна вече ще има нови бебоци. Вече всеки ден ще е така. Като се прибирах от прегледа си представих за момент как вече нашето бебе се е родило и го гушкаме с татко му- и съответно се разревах от кеф. От толкова време го чакаме това бебче и толкова сълзи сме изплакали,че вече нямаме търпение да си го намачкаме Grinning
Тежим 2800 и е със сигурност мъж- даже ми дадоха снимка на атрибута- ама да ви кажа като му гледам снимката ми се струва,че или е с много големи топки или с малка паца Crazy Милото ми то- ако знае как разкривам подробности за атрибута му Laughing

Пипи аз ще раждам при Кирякова. Моят багаж за болницата е почти готов, но не знам какво искат да се носи за бебето. Ти имаш ли някакъв списък за бебето за Токуда?

# 581
  • Русе
Супер!Честита мома Мануела на мама Петя,да ие жива и здрава,а на мама бързо възтановяване!  bouquet
Кенга Hug Браво за хубавите резултати!
Слънчеваи аз съм с нестандартен комплект. Peace Цяло памучно гащеризонче,боди с къс ръкав,чорапки,ръкавички(?) и одеалце според прогнозата. Peace И мисля една памучна пеленка да постеля на столчето за кола. Peace
Бог да е с нас всеки ден момичета,и да се радваме само на добри вести от нашите щъркелчета! Praynig

# 582
Да се отчета и аз след днешния преглед. Бебка е добре, само се чухме с тонове 144 удара Simple Smile
Питах за контракциите, които имах и акушерката ми каза, че независимо че били постоянни и през равен интервал, щом за цялата нощ не е паднал интервала от 25 мин на 5-10 значи е фалшиво Simple Smile И че сега трябва да си чакам Simple Smile

# 583
Здравейте! Напоследък не ми остава много време да пиша, но ви чета редовно!
Честито на мамите и да са им здрави и послушни бебоците!!!
Ние сме добре, миналата сряда бях на ЖК, след като ме прегледа на ехографа ми съобщиха, че нашата мома вече си е с главата надолу, и е с мерки между 3,100 и 3,500 Shocked Shocked Shocked. Имам си подготвителни контракции, подути ходила, глезени и китки.
Аз също ще раждам в Токуда при д-р Колева, но миналия път забравих да й поискам списък за родилното. Предполагам, че искат стандартните неща като по другите болници...Лек ден от мен!

# 584
BeBoRanChe аз със моя бременски мозък не съм разбрала,че за дрехи питаш.Това САВО,което споменах е за стени  Embarassed

Абе много мои адашки има във форума и като чета Петя роди и ми става едно хуууубаво  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт