Отговори
# 600
Днес цял ден лежа и се свивам от болка ,но слава богу към 2 часа ми отмина...Какво беше това незнам като пред цикъл ама по силно Close.

ЧЕСТИТО НА МАМА ШАНДИ МАМА ПЕТЯ И МАМА ЛЕЙДИ!!!! newsm51МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАЛКИТЕ ДУШИЧКИ Hug Hug Hug

Не искам още да раждам момичета тъкмо влязох в 9-тия месец.Поне май месец да стане,че термина ми е чак на 21 май....а обещах да съм щъркелче на Данли.Пък и още не съм сглобила нито кошара та ,нита съм изчистила прозорците,килимите и стените от мухъла...Та се сетих  за Беборанчето.Мухъла със Саво, а дрехите се накисват с Вениш да се махнат петната...
За изписването  ще бъдем с блузка с дъл.ръкав и ританки със шапка бомбе..много сладурска ,чорапки и пелена.Ами това е засега.

Много бебета се раждат вече и наистина май месец няма да има Grinning

# 601
 и аз съм така mir4o въпреки че съм последна в списъка на бебетата, но не се знае знае ли се .. и ние тепърва другата седмица ще боядисваме и сглобяваме леглото че то си е доста голямо, после ще пера и чистя .. така че не се притеснявай, бебките ще стоят спокойно и ще почакат още имат време да постоят вътре рано ни е още  Peace

П.С. но иначе багажа за болницата стегнах  Crazy

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 19:08 от хабиби

# 602
А, нови бебета няма, отивам си да поработя тогава.  Grinning

И този път да не пропусна да споделя, че и вчера, и днес си изкарах много добре във вашата компания!!!  Hug

Хубава вечер на всички и утре да е поредния бебеносен и щастлив ден!   bouquet

# 603
Страхотно, колко нови бебчета си имаме!!! Да са живички и здравички и много радости да носят на мама и тате!!!
ЧЕСТИТО НА МАМА ШАНДИ!
ЧЕСТИТО НА МАМА ПЕТЯ!
ЧЕСТИТО НА МАМА ЛЕЙДИ!

Много хубава беше срещичката ни с групичката от Окръжна, хубаво си поприказвахме и похапнахме! Тоновете са добре, както е писала Ивон. Аз другия четвъртък, живот и здраве, на термина съм на преглед и пак на тонове, ако устискам до тогава Grinning

Браво на малкия Александър на Анжелка, че така хубаво е засукал. Дано и при Точе да тръгне кърменето без проблеми!

Лека вечер на всички ви желая!!!

# 604
Честито на КСД,Петя,Шанди и Лейди Hug
Момичета да са живи и здрави малките ви съкровища и само да ви радват.

Ние днес направихме голяма разходка и сега немога да си събера краката smile3511,все едно цял ден съм стояла на шпагат.Бях на прегед при док по ЗК,каза че бебка е слязла много ниско вече.Плацента-1ст,води -ок newsm44

Аник браво за хубавите резултати,надявам се скоро и  ти да ни зарадваш с хубава новина Hug

Алекс наистина е бил кофти ден Hug

мирчо намирисва ми на скорошно раждане smile3533

# 605
Май не съм поздравила мама Петя и мама Лейди!   bouquet
Да са им послушни бебоците и бързо да наддават! А на мамаите бързо възстановяване!
Ех, момичета, много бебенца  Heart Eyes

# 606
Много бебета се раждат вече и наистина май месец няма да има Grinning

Аааа ще има, бебчета с термин след 20ти май не им даваме да излизат по-рано от началото на май Wink

Аама и ти стискай крачката - къде е тръгнало бебчето ... рано му е Wink

Браво на малкия Александър, така става с добри учители като Бръмб и Змейка   bouquet

# 607
ЧЕСТОТО НА МАМИ ШАНДИ, ПЕТЯ И ЛЕЙДИ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪНИЧЕТАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!!![/color]

И аз днес бях на ЖК. Всичко е наред с изследванията ми. Бебчо отговаря по седмици и вече е главично разположен (макар че при секцио едва ли има значение...). Около 2280 г е. Док каза, че водите май са малко и ми драсна една рецепта...  Правихме и първи запис на тонове - отново всичко е ОК. До десетина дни ще планираме и датата за секциото с моята докторка, но до 20.05 ще бъде.

# 608
  • Sofia
Да се изкажа и аз за изписването - приготвила съм боди с къс ръкав, ританки, плюшено гащеризонче, шапчица и пеленка/одеалце. Ако е хладно, ще заменя бодито с къс ръкав са такова с дълъг или ще сложа жилетчица върху гащеризончето. Ако пък е топло, няма да слагам ританките. Пеленката не е много дебела, но като гледам, ще го откарам до майските празници, а тогава вече трябва да е топло  Peace

Аз напоследък много отгоре-отгоре чета и все се сещам за нещо в последствие  Blush

# 609
  • Пловдив
Чух се и с Анжелка и с Лейди  Hug

Анжелка вече е във супер форма, сутринта са я раздвижили и повече не се е спряла - бебчо е при нея и суче  Hug

Лейди я болят още шевовете, бебчо Валентин си е при нея - бил страшно красив и с трапчинка на брадичката  Heart Eyes Ще ги изпишат в понеделник. И те са се пробвали вече с кърмене  Hug

Видели са се с Точе - тях може би във вторник ще изпишат с бебка  Party

# 610
  • Русе
Ей,момичета родили и неродили радвам се за хубавите новини! Hug
Няма нови бебчета! Mr. Green
Лягаме след малко! Hug
Лека нощ! Hug

# 611
Мимак, вечерната проверка извършена Wink

# 612
Браво за хубавите новини!  smile3501
Кой ли ще е следващия щастливец да гушне бебе?  Thinking

Аз май почвам да се вкарвам във филм. Днес док каза, че пъпната връв е увита веднъж около бебо, но не е проблем, но сега се зачетох из форума и имаше доста стряскащи истории  Confused Само за това не се бях притеснявала досега....  ooooh!

# 613
Айде сега Ларче не си внушавай подобни неща!

Много е важно психическото спокойствие и нагласа на майката!

Всички ще си имаме живи и здрави бебоци! Дай боже!

Лека нощ на всички и без нощни контракции! Hug

# 614
кака Лара, недей сега си внушава такива неща ... нали е казал, че не е проблем ... плюс това аз четох по въпроса преди и пишеше, че увита около бебето често се случва, но не е проблем, достатъчно било при раждането акушерката да я преметне...
Положително мислене момичета Simple Smile скоро всички ще гушнем бебчетата си с най-блажените усмивки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт